Un altre seguidor del blog ens ha enviat el següent suggeriment com una mesura d'austeritat pel Municipi.
Vigilancia en moto de muchos caballos.


Hay cosas que me hacen mucho pensar: creo humildemente y sin ánimo de ofender a nadie, como es posible que un pueblo relativamente pequeño la vigiláncia urbana por parte de los municipales se haga con motocicleta de gran cilindrada pudiendose hacer con un ciclomotor al igual que hace correos que ésto si que hace ahorrar gasolina y evita echar CO2 a la atmósfera bueno para la salud y el bolsillo. Espero no haber ofendido a nadie. gracias


- PISCIS-

10 Comments:

  1. Anònim said...
    No la vigilància l´haurien de fer en bicicleta!!!!!!!!

    "Hay cosas que me hacen mucho pensar: creo humildemente y sin ánimo de ofender a nadie, como es posible que un pueblo relativamente pequeño la vigiláncia urbana por parte de los municipales se haga con motocicleta de gran cilindrada pudiendose hacer con un ciclomotor al igual que hace correos que ésto si que hace ahorrar gasolina y evita echar CO2 a la atmósfera bueno para la salud y el bolsillo. Espero no haber ofendido a nadie. gracias"

    Jo crec que a l´unic que tú ofens és a tú mateix amb aqusesta botxor tan grossa com sa cilindrada de sa moto.
    Anònim said...
    Ofendre no se perquè, és la pura real.litat, amb la moteta que condueix en Pep es saig podrien fer el mateix!!!
    Anònim said...
    nada mas que comentais tonterias y rediculeces, pareseis niños, o no sabeis donde gastar el tiempo.
    Anònim said...
    Pues a mi me parece muy interesante el tema del consumo de combustible de los vehículos del Ayuntamiento, empresa municipal.

    Cuanto se gasta mensualmente en combustible???, Cuantos hay de trabajadores de la empresa municipal que se llevan el vehículo a su casa???

    Alguien controla todo este gasto inecesario????
    Anònim said...
    Buenooooooooo, si mirarais el gasto particular en llamadas a móviles desde LA SALA...
    Anònim said...
    I en Nico i na Tiu que hi diuen a tot això?
    Anònim said...
    Pienso que si cuando llegais a casa de un trabajo de picapedré, creo que las ganas de escribir tonterias se os terminaria, pero en algo hay q, pasar el tiempo.
    Anònim said...
    Sincerament crec que hi ha moltíssims de llocs per on es perden més dobers. Crec que motocicletes ni ha d´haver també, però basta mirar el que fa la Guàrdia Civil de Tràfic quan volen estalviar dobers (els fan anar amb cotxe, perquè gasta menys un cotxe que dues motocicletes) ademés està clar que segons que hi hagui (accidents etc...) si hi han d´anar amb un scooter, arribaran misses dites, i clar millor si ha estat un copet, perquè si haguessin de mester l´oxidoc, llinternes, o altres coses que fan?
    Anònim said...
    Publicant entrades com aquesta al blog vos desprestigiau a voltros mateixos, a més, relegau a un segon terme entrades interessants com s'anterior de n'Alaia Salgado Espinosa.
    Si hem de parlar d'aquesta, només puc dir que es cerebrito que l'ha enviada no té ni idea de sa feina d'un policia municipal, per ventura se pensa que només regulen es trànsit a sa sortida de ses escoles??
    Està clar que en temps d'austeritat no les haguessin comprat d'aquesta marca tan cara, i haurien demanat pressupost a un parell de concessionaris, però entre que hi havia balquena i l'amo des concessionari era colega de la casa grande...
    Pero esto no tiene nada que ver con la cilindrada. Y... puedes estar bien tranquilo: no has ofendido a nadie, absolutamente a nadie.
    Anònim said...
    Aquesta entrada és tant insignificant, trivial i pueril com dir que en Nacho Vidal fa "quedar malament" a la resta dels mortals.
    I si hi ha un cotxe a un incident a Sa Cala i es de sa moto ha de regular un tràfic (accident) a s'entrada de S'Alqueria? Qué ha de fer, aixecar es cul com en Jorge Lorenzo amb sa moteta des Saig per no arribar mises dites???

    VER PARA CREER I OIR !!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites