La lliga dur il.lusió



Per tot arreu podem escoltar o llegir a la premsa que la Lliga dur il.lusió i sembla que és així i també és un fet que la Lliga Regionalista i en Jaume Font han arribat al Municipi de Santanyí..


La Lliga és un projecte nou i de futur, la Lliga vol gent il.lusionada amb canviar la manera de fer política en general, tots sabem que el ciutadà ha arribat a un punt que no vol saber res dels polítics, abans la gent volia fotografiar se amb el seu líder polític, avui ja no es així, la gent no vol sortir a la fotografia amb el seu líder. Es hora de donar un canvi general, però també tots els que vivim al Municipi de Santanyí sabem que també és hora de donar un canvi al Municipi de Santanyí.


La Lliga esta fent feina per presentar una llista al Municipi de Santanyí a les properes eleccions municipals i per poder dur a terme aquest nou projecte de la lliga.


La Lliga està parlant amb gent de tots els sectors, des de gent que treballa l’agricultura fins a gent llicenciada, parla amb gent del sector turístic i amb comerciants, la Lliga està per tot.


El fet de presentar se a unes eleccions amb un equip de gent que hi vol participar sigui la gent que sigui, ja que no hem d’oblidar que tothom és necessari i ningú imprescindible, no és embrutar el nom del partit en que es presenten, el resultat no importa, són els objectius.


L'objectiu de la Lliga és ben clar, és un partit polític que neix i ha de créixer, com diu el seu fundador, Jaume Font, aquest partit encara no ha fet cap congrés fundacional, aquest congrés es farà una vegada passades les eleccions del 22 de Maig, i en aquest congrés es marcaran les bases i el funcionament del partit per aquí a 4 anys poder ser més important i ser un partit a tenir en compte, però aquestes bases les marcarem entre tots els que estarem dintre de la Lliga.


L'idea de presentar se a les properes eleccions municipals, és per poder començar aquest projecte al Municipi de Santanyí, si podem aconseguir tenir un regidor dintre de l'ajuntament de Santanyí, podrem tenir veu i podrem fer renou perquè el ciutadà conegui la Lliga i poder lo ajudar amb lo possible. Un compromís que té en Jaume Font és que, ell personalment farà feina amb els regidors de cada municipi perquè el projecte de la Lliga vagi endavant.


Si aconseguim un sol regidor al Municipi de Santanyí farem renou, l’Ajuntament de Santanyí haurà d’escoltar a la Lliga.


Per això penso que no val criticar i dir que la política i sobretot si parlam de Santanyí, que el Municipi no va bé i que ha de canviar, no val dir que ara a 50 dies d’unes eleccions municipals, no hem de fer res i esperar 4 anys més, ara és l’hora, ara passa el tren hi és hora d’agafar lo. La lliga cerca gent que vulgui pujar en aquest tren, tothom és ben rebut, l’única condició està il.lusionat i tenir un sentiment de canvi.


I com diuen en aquests blog Santanyí necessita un CANVI i ara és l’hora.


19 Comments:

  1. Anònim said...
    Però no deis QUI son els qui formen part actualment de la Lliga a Santanyí, començau a donar noms i així guanyareu en credibilitat. Jo mateix em podria unir a la Lliga però vull saber que o millor dit QUI hi trobaré, perque la veritat es que no em fa gens de gràcia anar amb els qui fins ara s'ha dit que hi van. Per cert, aquell que havía estat director genera i pes pesat del PP, NO va amb la Lliga.
    La pregunta es molt clara i no valen evasives, si voleu credibilitat i transparència aqui i ara es un bon moment de dir qui sou i quans sou..... esperam respostes.
    Anònim said...
    L'entrada ho diu ben clar, la Lliga esta cercant gent.

    Si es volen presentar, a les eleccions deuen esta cercant gent, no queda molt de temps per això aquesta setmana hauran de dir qui son el que presenten a la llista.

    Però els altres partits estan de la mateixa manera, perquè no dius qui son el del PP, la gent encara no sap quei son que es presenten, la gent té ganes de veure aquesta llista tant renovada que han dit que farien.
    Anònim said...
    Idò hem de pensar que encara no teniu els 17 candidats que necessitau per fer candidatura a Santanyí? Voleu dir que per ventura al igual que el PSM no trobareu els 17 candidats necessaris i no fareu llista per aquesta candidatura?? Aclariu-ho per favor....
    Anònim said...
    Igualment, idò hem de pensar, que el PP, PSOE i CxI encara tampoc no tenen els 17 candidats que necessaris per fer candidatura a Santanyí?

    Per cert ERC tampoc s'he presentarà.
    Anònim said...
    Jo no se si el PP, Convergència o PSOE tenen o no les llistes, de fet d'ells no s'ha sentit que cerquin gent, per tant no es pot valorar, els que si que cercan gent son els de la Lliga i per tant la pregunta es inevitable, torn a demanar esperant obtenir una reposta coherent i no una altra pregunta per resposta, Idò hem de pensar que encara no teniu els 17 candidats que necessitau per fer candidatura a Santanyí? Voleu dir que per ventura al igual que el PSM no trobareu els 17 candidats necessaris i no fareu llista per aquesta candidatura??
    Anònim said...
    Que tenguin o no es dizet candidats ho puc entendre, que no tenguin "ideologia" ni "bases" és més que preocupant.
    Anònim said...
    Manifest de la Lliga

    http://www.lligaregionalista.org/manifiesto.php?Cod_fam=3&Idi=1
    Anònim said...
    Per cert en NICO es queda fora dels set primers de la llista del PSOE, algú el vol?????
    Anònim said...
    Bé i na Tiu també¡¡¡¡
    Anònim said...
    Na Tiu no anirà a la Lliga perque en Bauzà li guarda sa cadira de diputada, i ja se sap, el dinero ante todo!!!
    Anònim said...
    Vatuadell! Que n'ha posat de nirviosos això de sa Lliga! Posauvos tranquils. Tot al seu moment.
    Anònim said...
    Sa lliga es del Barça...grande Preciado
    Anònim said...
    Sa gent hauria de saber que en Jaume Font ha fet votar morts i tot. Faria bé aquest home de deixar el poble tranquil i anar-se'n a cercar vots per una altra banda. Volem joc net i no tramposos.
    Anònim said...
    No serà pel que fa es PP de Santanyí de joc net, que es del mes brut i falçs que hi ha per Mallorca.

    Per cert, no estaria tan segur de dir que no cerquen a gent, he sentit rumors, de que hi ha llocs del terme, que ho han demanat a un bon grapat, i tots lis han dit que no.
    Per que serà?. I Aquell que li oferiren 4 anys mes de feina, pel seu silenci, que li han oferit enguany si torna guanyar es PP?


    Ara, que els altres partits també en estan cercant no domes es el PP.
    Anònim said...
    La LLIGA és un partit que vol començar des de baix i que té les portes obertes a tothom que estigui disposat a sumar i que, pensi, pot fer aportacions en positiu.

    L’esperit de La Lliga és molt diferent al de la resta de partits, ja que l’objectiu a curt termini és el d’equilibrar i no el de governar per damunt de tot. Això suposarà tenir veu i tenir vot, i aconseguir equilibrar.

    És un projecte nou, un projecte de futur per aconseguir el CANVI.
    Anònim said...
    O sigui que en aquestes eleccions a Santanyí haurem de triar entre PP, PSOE o Lliga.
    Anònim said...
    Nico al poder ja
    Anònim said...
    Aquesta si que és bona ara resulta que un tal Miquel Artigues de s'Alqueria Blanca esta cercant gent per fer la llista de Convergència per les Illes a Santanyí, Algú sap qui és aquest senyor??

    Aquí les darreres noticies seves a a la premsa:

    http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/12/14/entidad-afin-um-recibio-ayudas-170000-euros-montar-feria/628159.html

    Arribarem a veure moltes persones noves per la vila, darrera de la política, però poques de Santanyí.
    cati said...
    Be, Na Tiu defora..i qui posaran al seu lloc? I qui mes s'en va? aqui ningu es vol aixecar i n'hi ha que ja fa massa temps que redolan....
    Pel ciutada comu, estaria be un poc de varietat a l'ajuntament, aixi s'haurien de dexondir i ens haurien de servir....que al cap i a la fi es la seva feina.
    Ja veurem que passara...pero crec que tot quedara igual....

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites