Un toc d'atenció.


Així com va dir el batle de Santanyí a una sessió plenaria, és ell controla les tasques del seus regidors i si hi ha alguna cosa a dir d'aquests regidors,  l'hi havien de comunicar a ell.

Volem aprofitar   aquesta entrada per informar al batle que si que hi ha un tinent de batle de l’Ajuntament de Santanyí que no l’hi podem discutir que no compleix el seu horari a l’ajuntament perque cada dia abans de les vuit del mati ja podem veure el seu cotxe (que no és petit) aparcat a un carrer del centre del poble i l’hi té fins ben aprop les 14 hores, molt bé cupleix el seu horari,o el manco el cotxe esta aparcat, ara falta saber la qualitat de la seva feina.

Però si que hi ha una cosa a dir desde fa molt d’anys sempre s’ha intentat que els treballadors que fan feina a oficines del centre, com son bancs, Ajuntament.., deixin els seus cotxes als aparcaments del teatre o la plaça Ramon Llull, d’aquesta manera no colapsen tot el matí el centre del poble, per part d’aquest tinent de batle estaria bé , donar exemple i que a partir de ja començar a aparcar el seu cotxe als aparcaments del pobe i no al centre.


I de fet mostra de que cumpleix el seu horari és que avui  al les 15,30 hores el seu cotxe esta ocupant un parking de minusvalits.

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Son les 17 hores el cotxe segueix estacionat al parking de minusvalits, la policia municipal patrulla, passa per davant i no el denuncia.

    Això és favoritisme, abús de poder??????
    Anònim said...
    Això és el cotxe del calongi, den Matas. Cada dia el deixa al carrer Ferrereta i l'hi té tot el dia.

    En lloc de donar exemple.
    Anònim said...
    No i si miren pels carrers de Santanyí, hi ha mes cotxes que fan mes mal d'ulls, que aquest estacionat incorrectament.

    Per ex. per devora la benzinera.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites