En el nostre municipi,  sembla que comença a generalitzar se l'abús dels badens que no compleixen les característiques requerides per ser legals. Aquestes consisteixen, perquè els ciutadans ho sàpiguen, a tenir una rampa de més d'un metre, un màxim de quatre de longitud, i una elevació de no més de 10 centímetres, i han d'estar degudament senyalitzats, pintats de blanc i negre i a una distància mínima de 150 metres entre els uns i els altres.

Des de el blog volem denunciar que els badens pintats d'altres colors, mal senyalitzats i amb una ubicació errònia i amb altures excessives és habitual. Tot això, que provoca  frenades en sec en descobrir-los, danys en el  cárter i els amortidors dels cotxes, a més de desperfectes en la via a causa dels cops dels vehicles, és origen de lesions cervicals i lumbars. Els responsables a l'Ajuntament han de ser conscients que, segons el previst per la llei, l'existència de badens que no compleixen la normativa és denunciable, i en aquest cas haurien de pagar sancions i fins i tot indemnitzar a qui sofreixi un accident per culpa d'un gual irregular.
 

13 Comments:

  1. Toni said...
    Tothom diu lo mateix d'aquest badén. A n'es batle li es igual. Li entra per aquí i li surt per allà. Passa olímpicament. Cualque conductor emprenyat denuncia s'Ajuntament per incumplir sa llei. Ja tenim es dolent de sa película, una persona que exigeix que es compleixi sa llei. Ja tenim es bon al·lot, es batle, que tot ho fa bé.
    Si per la desídia de Don Miguel Vidal s'ha de indemnitzar algú amb doblers de tots noltros hi haurà per dir-li coses lletjes a sa cara.
    I vius, perquè ja sabem que cap santanyiner tendrà collons de denunciar s'Ajuntament, però alerta que cualcú de fora poble no t'en faci correr un fum, Miquelet. Encara hi ets a temps a corregir es punyetero baden.
    Anònim said...
    I quin sentit té posar lo a la part que sortim de la rotonda, es suposa que surt a opc a poc de la rotonda.
    Anònim said...
    No te ni cap ni peus, es un exemple perfecte per resumir la ineptitud d'aquest equip de govern, una cacicada més. I ses qui falten!!!! Vota Miki, vota PP, mes vos ne mereixeu !!!
    Anònim said...
    PERÒ LA GENT ELS VOL, LA GENT A VOTAT PP¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Els he posen en el dos sentits perque la factura puji més,"la comosió" ho enteneu????
    Anònim said...
    Callen com a rates
    Roberto Muñiz said...
    ES VERDAD QUE ALGUNOS RESALTOS QUE HAY EN LA VÍA PÚBLICA SON UN PELIGRO SOBRE TODO LOS QUE HAY EN LA LOCALIDAD DE LLOMBARDS.
    CREO EN VERDAD QUE ALGÚN FUNCIONARIO DEL AYUNTAMIENTO DEBERÍA SUPERVISAR ESAS "OBRAS DE ARTE", CREO QUE DEBERÁ TENER LOS CONOCIMIENTOS BÁSICOS PARA EJERCER ESE TRABAJO (SIN ÁNIMO DE OFENSA).
    POR UNA PARTE EL ARTÍCULO 5º PÁRRAFO 2º DE LAS NORMAS GENERALES DE COMPORTAMIENTO EN LA CIRCULACIÓN DE LA LEY DE SEGURIDAD VIAL DICE:NO SE CONSIDERARAN OBSTÁCULOS EN LA CALZADA LOS RESALTOS EN LOS PASOS PARA PEATONES Y BANDAS TRANSVERSALES,SIEMPRE QUE CUMPLAN LA REGULACIÓN BÁSICA ESTABLECIDA(SUBRAYO QUE CUMPLAN LO ORDENADO), AL EFECTO POR EL MINISTERIO DE FOMENTO Y SE GARANTICE LA SEGURIDAD VIAL DE LOS USUARIOS Y,EN PARTICULAR, LOS CICLISTAS.
    POR OTRA PARTE EL ARTÍCULO 340 BIS b ), DEL CÓDIGO PENAL DICE: SERÁ CASIGADO CON AS PENAS DE ARRESTO MAYOR O MULTA DE 100.000 PTAS.(AHORA EQUIVALENTE EN EUROS) A UN MILLLÓN DE PESETAS(6.000 EUROS), EL QUE ORIGINE UN GRAVE RIESGO PARA LA CIRCULACIÓN DE ALGUNA DE LAS SIGUIENTES FORMAS:
    1º, ALTERANDO LA SEGURIDAD DEL TRÁFICO MEDIANTE LA COLOCACIÓN EN LA VÍA DE OBSTÁCULOS IMPREVISIBLES ETC, ETC, ETC.
    RESUMIENDO , SRES. DEL AYUNTAMIENTO DE SAN´TANYÍ, TOMEN NOTA DE LO QUE DIGO, POR QUE ALGÚN DÍA QUIZAS ME LO AGRADEZCAN.
    ATENTAMENTE.
    ROBERTO MUÑIZ SANCHEZ.
    Anònim said...
    Ehhhhh Ohhhhhh !!!!!
    On sou??
    On son els ultra-defensors des PP de Santanyí??
    No deis res??
    No sou capaços ni de reconeixer aquesta cagada monumental des badén??
    Heu de telefonar a n'es gurú??
    Sou patetics
    Anònim said...
    Aixo pareixera d'aqui a poc sa muntanya rusa pero made in mallorca
    Anònim said...
    Aixo es fer feina per donarli força a sa economia,ara. Un altre pic llevarlo y tornarlo a fer,si no pasa res ni ha molt de euros per cremaaaa!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Una pregunta.és circuit de autocroos de són matamoros no hi era a felanitx....................?
    Anònim said...
    Vamos ha ver que no hayan malos entendidos,en el municipio de santanyi cuando se acepta un presupuesto por realizar un trabajo,se exige a la empresa que ejecuta dicho trabajo que cumpla a raja tabla lo acordado,si se a presupuestado 1 metro cubico de asfalto,se tiene que poner hasta el último árido que haya en el camión,si queda un poco alto el vaden no pasa nada, por que la dignidad ,es la dignidad y es,lo que cuenta,así no se podrá decir que no se juega con el dinero del pueblo así que a POC A POC per ses rondes
    Anònim said...
    En vista de que se quiere ralentizar el trafico en las rondas, una alternativa es volver al sistema antiguo, y pasar por el centro del pueblo. Es mas rapido y no te cargas el coche.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites