Sort va tenir Cala Figuera el dissabte, ja que el vent va amainar i l’ambient pels carrers on se celebrava el mercat fou molt agradable. Hi va haver una gran participació tant de públic com de mercaders, ja que els punts de venda ocuparen la totalitat de dos carrers i part d’un tercer. Durant el temps que va durar el mercat hi va haver conta contes, espectacles a càrrec del circ Bover, visita d’un ajudant del Pare Noel i l’encesa del arbre dels desitjos que els nins i nines de Cala Figuera havien muntat durant el matí. Tot plegat va constituir una festa molt especial.

Aquesta iniciativa del mercats i sobretot a Cala Figuera era una de les coses que la Lliga de Santanyí duia al seu programa electoral per això i segons el que diu en Pedro Burguera al seu blog ha presentat una esmena amb la possiblilitat de crear un mercat a Cala Figuera i com esta clar durant la temporada d’estiu i sobre tot per, realment, incrementar l’atractiu turísitic i no per només  fer content algún sector veinal amb un mercadillo nadalenc.

Bones Vibracions


Dia 5 de Desembre la Lliga Regionalista de Les Illes Balears va signar al registre d'entrada de l'Ajuntament una esmena. Aquesta esmena tracta sobre la possibilitat de crear un mercat a Cala Figuera durant la temporada d'estiu (maig a octubre) per incrementar tant l'atractiu turístic com la comoditat dels residents. Al llarg d'aquesta setmana passada hem anat parlant amb tots els grups polítics que integren el ple de l'ajuntament per tal de provar d'aconseguir el màxim nombre d'adhesions a la nostra proposta. I llevat de que existeixi alguna reticència que no s'ens ha comunicat, pareix que aquesta esmena du camí d'obtenir un recolzament important.

En principi volíem que aquesta esmena fos tractada al darrer ple de l'any però no ha estat possible per que ens quedaven per que volem deixar temps als altres partits per si ho han de comentar amb la seva gent. Creim que aquesta esmena no és una actuació partidista i per tant, hem jugat net i des de el principi hem cercat activament el concurs de tots els grups, sigui el governant siguin els de l'oposició.

Seguidament, vos deixam una còpia de l'esmena en aquest enllaç per que li pugueu donar una ullada, si és del vostre interès. Si teniu cap comentari, suggerència o altra indicació a realitzar i que vulgueu fer-nos arribar recordau que podeu utilitzar l'eina per fer comentaris d'aquest blog. Els comentaris no es publiquen automàticament i per realitzar-los no es requereix cap procediment de registre. Us animam a participar. 



0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites