Ahir a Diario de Mallorca, Sa Bassa, varem trobar les següents noticies:

Amengual se desmarca de la comida pública de Santanyí
El regidor de Esquerra de Santanyí, Jaume Amengual, no acudió el pasado lunes a la comida convocada por el Ayuntamiento para la tradicional celebración de Navidad con autoridades, funcionarios y personal laboral. Amengual consideró que "no es el momento adecuado por la crisis y los recortes que hace el Consistorio de cara al 2012 en temas culturales, de servicios sociales, sanidad, jóvenes y determinadas subvenciones". De hecho, una serie de ayuntamientos de la isla sí han optado por no organizar almuerzos-cenas ni entregar los obsequios de costumbre.

Plenos en la web de la Lliga

El blog de la Lliga de Santanyí, con el regidor Pedro Burguera, facilita a la ciudadanía la información municipal, colgando las actas y, como novedad, vídeos de plenos.

Dos regidors de l’oposició santanyinera, un d’Esquerra Santanyí i l’altre de la Lliga Regionalista, dos regidors joves i preparats que per ventura quan es varen presentar eren desconeguts dintre del mon de la política però que a poc a poc es fan coneixer amb les seves iniciatives i amb la seva  tasca d’ oposició, a diferència d’altres tan de l’equip de govern con també d l’ oposicio que cada dia son més desconeguts i brillen per la poca feina que fan i la desil.lusió per la feina, no però pel sou.

Son temps de canvis, les empreses canvien, les costums de vida diaria també canvien degut a la crisi econòmica i política que estem visquent, per això a de canviar també la manera de fer política i sembla que aquests nous regidors han començat el camí.

1 Comment:

  1. Pere Munar said...
    Molt bé Jaume! Estic totalment d'acord amb tu. No són hores de gastar doblers d'aquesta manera, que després anem com anem.
    Està demostrat que la crisi no afecta gens als polítics que comanden. Si volen donar exemple, que deixin de cobrar les barbaritats que cobren, que cedeixin les dietes, etc. a qui ho necessita, i que treguin personal dels ajuntaments (assessors i més assessors!) que no serveix més que per gastar per gastar, perquè les funcions de molts d'aquests assessors són, almenys, dubtoses.
    En fi... quin futur ens espera...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites