A través del Facebook hem rebut una invitació al  I Ginkama mamas-bebés a Santanyí.

Si quieres vivir emociones fuertes, ¡ven con nosotros! Esquivaremos pilones; volaremos por encima de los coches, saltaremos para evitar cambios de rasante en las aceras; haremos rallies intentando que las ruedas no bajen de su superficie e, intentaremos conservar la vida,... para llegar hasta nuestro destino, cualquiera de las escoletas/colegios del Municipio. Es más, para ponerle un poquito de emoción, ¡lo haremos en miércoles, para, encima, esquivar a los mercaderes y sus mercancías, evitar las barras de hierro que intentan ensartarte y proteger a nuestros hijos de cualquiera de los camiones y furgonetas que circulan por las zonas "supuestamente" peatonales! Evidentemente, es una broma, pero me gustaría que, con una sonrisa, cualquiera que leyera ésto, tomara conciencia de lo difícil que es para un cochecito, silla de ruedas o persona con mobilidad reducida, circular por Santanyí. Propongo que, cuando se realicen obras en el casco urbano, se aproveche para ensanchar las aceras y facilitar la circulación de los peatones. Este mensaje está escrito en castellano porque me gustaría que fuera entendido por todo aquel que lo lea y resida en el municipio. Moltes gràcies


Esperem que aquesta iniciativa si que serveixi per conscicenciar aquest équip de govern perqùe no es pot entendre com un carrer que no fa molt que es va fer nou i els de l’equip de govern  es varen fer la foto per inagurarlo, tengui les voravies amb unes faroles que impedeixen la circulació els carretons dels infants.

Aquesta entrada s’ha escrit en catala no perque no ho entenguí la gent que resideix al Municipi, sino perquè sempre feim les entrades en català, així com es fan les circulars a les escoles publiques, i tots els pares ho entenen.



 Més informació sobre la Ginkama a:   http://www.facebook.com/events/276006735781039/

7 Comments:

  1. Anònim said...
    I parlant de rallies, ses montanyes russes de davant sa rotonda de ca'n Meler son una passada!!!! Sense pintar, i just abans d'una rotonda, es increible!!! Quan ja semblava que no podieu caure més baix... Vos feia un poc més vius.
    Enhorabona santanyiners, teniu un equip de govern envejable.
    Anònim said...
    Si es circula respectant les normes de circulació no suposa cap problema. El problema es quan es passan a 60 o 70 km/h. Vius i a respectar les senyals vials!!!!
    Anònim said...
    No es pot entrar dins una rotonda a 70 Km/h. És impossible. Aposta és tan doiuda aquesta montanya. I fa olor, molta olor.
    Anònim said...
    NOOO, no es imposible!! tot es qüestió de provar-ho!!!
    Anònim said...
    s´altre dia m´han contat
    que un xofer amb un mini anava,
    quan per davant s´institut va passar
    lo que ell no s´esperava és un nou sotrat
    i des bot que va pegar
    es sotil des cotxo amb so cap va foradar
    En Miquel Metge al cel sia
    ja fa molts d´anys va provar
    per damunt una rotonda passar
    crec que va ser questio de via
    i no li faltà cap sotrat
    per deixar es cotxo ben esbucat
    Anònim said...
    Així es que ja ho sabeu ciutadans i brusquers
    si a cent voleu anar per ses rondes
    posauvos qualque cosa pes cap
    antes d´arribar a se rotondes
    i alerta haureu d´anar
    en voler es cotxo aparcar
    pes nous carrers des poble
    no trepitjar cap sera
    si es parafangos no voleu esclafar
    estampat a una farola.
    Anònim said...
    Botubadena esta fet un crack es de sa,mini no me podía turar de riure un poc mes. Y me he compichat en es calçons me agradaria conèixer en persona jajajja puto crack segueix aixi

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites