Un seguidor del Blog ens ha enviat el següent escrit referent al  tancament de la televisió pública[M].


Bon dia,

Només volia manifestar la meva indignació pel tancament de la televisió pública [M], que molt feliçment el nostre batle [M]iquel Vidal va votar a favor. 

Totes les beates del municipi li poden agrair la seva votació. Ja no hi haurà més retransmissions de la missa de s'Alqueria Blanca que tant agradava als Curiablanquers. 

Tampoc podrem seguir veient els programes amb personatges locals, que feien que la seva vida fos especial durant un parell de dies únicament pel fet de sentir-se importants i sortir a la tele. 

Gràcies, senyor Batle, per obligar-nos a veure els programes de Tele 5, Antena 3, RTVE que projecten uns ideals i uns estils de vida que tan poc tenen a veure amb la nostra realitat. 

Gràcies per llevar-nos la il·lussió de poder sentir-nos protagonistes, maldament només fos durant un parell de dies. No crec que ara Tele 5, Antena 3 o RTVE facin cua per entrevistar als nostres estimats personatges, que tan importants i tan pròxims són per nosaltres i tan ignorats i llunyans pels peninsulars.

Una vegada més, agrair al senyor Batle que hagi demostrat la gran estima que té pels seus ciutadans i votants, ajudant a eliminar la seva participació televisiva.

Senyor Batle, només em queda dessitjar-li molta de salut, ja que inevitablement tot aquest odi i destrucció que projecta envers els seus ciutadans algun dia l'afectarà amb l'únic propòsit de destruir-lo.


indignat@

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites