Aquesta setmana s’ha presentat a Santanyí la nova flota de vehicles que realitzaran la recollida de fems a tot el municipi, a través de l’empresa concessionària Fomento Construcciones y Contratas (FCC).

La nova flota està composta per dos camions de càrrega bilateral de 23 m3; un camió de càrrega posterior de 21 m3; un camió renta-contenidors de càrrega bilateral; un camió de renta-contenidors de càrrega posterior; un camió recol•lector de 3,5 m3 i dos porters.Tots els vehicles són nous i això suposarà una gran millora pel que fa a la recollida de fems a tot el municipi. Hi ha vehicles especialitzats per dur a terme la recollida domiciliària pels carrers de difícil accés i altres vehicles amb una gran capacitat per descarregar contenidors de 3.200 i 2.400 litres.
Així mateix, l’empresa concessionària ha substituït un total de 278 contenidors i s’han retirat els vells.

Davant la confusió de la gent que pensa que tos aquests vehicles i contenidors els ha comprat l'ajuntament ja que porten l'escut de l'Ajuntament, volem aclarir que tots aquest vehicles i contenidors son de l'empresa concessionària, no de l'Ajuntamet, aquest no ha comprat cap vehicle ni contenidor.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites