Carretera de Cala Figuera


 

Ahir varem poder veure llegir a un diari la següent noticia.

El Consell promete estudiar la reforma de la carretera hasta Cala Figuera


S. SANSÓ ­El conseller insular de Urbanismo y Territorio, Mauricio Rovira, acompañado del director de Carreteras, Rafel Gelabert, se reunieron ayer con el alcalde Miquel Vidal (PP) y su segundo, Llorenç Galmés, para tratar los temas referentes a las vías de conexión de tráfico rodado del municipio. El encuentro sirvió para que el Consell se comprometa a estudiar la mejora del estado de la carretera que une Santanyí con el núcleo costero de Cala Figuera, ante la petición de los propios ediles locales, para reasfaltar una vía "muy transitada durante los meses de verano".
Además de ello, en la reunión se han podido analizar también la titularidad de las calles y rondas urbanas. Las calles Palma, Consolació, Llaneres, Bisbe Verger y Majoral, que actualmente son competencia del Consell de Mallorca, podrían pasar en breve a depender del consistorio santanyiner.
Por otro lado, y en el caso inverso, se encuentra la denominada vía de circunvalación, que todavía resta en manos del Ayuntamiento, que pidió en este caso, que sea traspasada y gestionada por la institución insular, que tendría así su titularidad completa.


Molt bé,  és molt necessaria aquesta millora de la carretera de Cala Figuera i també esta molt bé que posin els papers amb ordre i que les carreteres siguin carreteres i els carrers siguin carrers.

No oblidem també que és necessari arreglar la carretera de Santanyí al Llombards també hi circulamolta de gent i hi ha  molts més accidents que a la carretera de Cala Figuera.

Però el que si és molt necessari és acabar la ronda de circunvalació que fa falta, la ronda que va de la carretera de Cala Figuera a la carretera de S'alquería Blanca, aquesta si que és molt necessari i no es fá.

Quins son els motius per que no es fa aquesta ronda, podem tornar a parlar de interessos privats davant els interessos públics?.


10 Comments:

  1. Anònim said...
    No son listos estos del PP, PROMETEN estudiar la reforma, pero NO PROMETEN hacerla.

    JA JA JAJ JA JA
    Julià Vila said...
    No es que la carretera a Cala Figuera esté muy transitada. La carretera se la cargaron los gigantescos camiones de la macro-urbanización Cap Blau, bajo la supervisión del cacique local Miguel Nigorra, que por cierto, ha vuelto a delinquir cerrando de nuevo los accesos al mar, y lleva 30 años sin adecuar la acera de su chalet, porque le sale de los cataplines, sin que NADIE del Ayuntamiento tenga el coraje de llamarle la atención. Es una vergüenza!!! Ahora?? Ahora vais a estudiar la posibilidad de analizar un estudio para reformar la carretera?? Ahora?? Váyanse a la mierda, hombre!!!!
    Anònim said...
    Cagondena aquets de la foto, amb la cara que fan sembla que son a un velatori.
    Anònim said...
    Companyero si tu trobes que és més necessari sa ronda que va de sa carretera de Cala Figuera a sa carretera de S'alqueria Blanca que sa ronda de S'Alqueria, per posar un exemple, o sa carretera de Ca's Concos, és que no circules molt per ses carreteres d'es terme.
    I no ens oblidem de sa carretera de Consolació...
    Anònim said...
    La ronda de S'Alqueria, perque per arruinar més el poble.

    La de Consolació ja ha passat a l'Historia.
    Anònim said...
    A s'Alqueria, si fan sa Ronda, Morta na linda!!! poc que sóm, encare serem menos aixi!!!

    Crec que si es municipardals, fesin un poc millor sa feina, no hauria tants de embossos a nes poble. Perque per lo vist, sa gent no te dos dits de seny.
    Endemes, domes es en s'estiu que hi ha trui, la resta de l'any..
    Anònim said...
    Si! Ara els "municipardals" aixamplaran es carrer davant es convent i tot es carrer Sant Roc, també es podria prohibir estacionar a tots aquets carrers de pas, al manco els trams més estrets, però no crec que tampoc anàs bé i es podria fer la plaça en un lloc menys conflictiu, n'hi ha tantes d'opcions, però mai plou a gust de tothom.
    Anònim said...
    Amb aixo de prohibir estacionar, al carrer principal, te don tota sa rao, segurament s'evitarien una bon grapat de embossos, ara, es municipals no estan per exempla carrers, ni res de aixo, per aixo n'estan els picapadrers o caminers, es municipals estan per fer cumplir les lleis, per exemple la de circulacio dins es pobles, i si un cotxo esta mal aparcat el seu deure es multarlo, pero ben alerta que van, casi casi van a donar sa volta per consolacio, per no passar per dins es poble i no haver de veure es cotxos mal aparcats.
    Anònim said...
    Trob que a s'Alqueria no sou tan importants com per voler dur tant de remenat. A Cala d'Or tenim molts de problemes i molt més grossos, generam molta més riquesa, i no feim de ploramiques com voltros. No sé que vos heu cregut que sou. Que anau de güais?
    Anònim said...
    Faltaria ara, anar de guais!! on sa vist mai!!! amb lo pagesos que som a s'Alqueria!!! lo que no volem es que mos fotin ses tanques ni es foraviles, que si no no tendrem on sembrar!!!
    A Cala dor, tambe tendrieu per sembrar, lo que saps que en voleu fer de coses, i ja o veis, oi fa Cala dor, desgraciadament! I no don sa cupa a nes Caladorers, que no en tenen cap ni una.. si no a sa barbarie de un ajuntament que no a sabut mantenir un riu de duros! abusant dell, i quedant mes aixut que sa mare que el va parir!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites