Sembla que l’ Ajuntament de Santanyí ha ha iniciat una campanya de recollida de joguines per a les famílies més necessitades amb el lema “Cap Infant sense joguina 2012”

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de recollir joguines que ja no s’utilitzen i que es distribuiran entre els nins i nines de les famílies més necessitades.

Segons ha explicat el regidor Matas: “d’aquesta manera, s’aconsegueixen dos objectius, d’una banda, donar una funció útil a una joguina, que segurament amb els anys aniria destinat a la borsa dels fems, i, d’altra banda, contribuir al reciclatge”.

Des de el blog del Municipi de Santanyí volem proposar una altre iniciativa-campanya menys ficticia i menys politiçada i més solidaria i real.

Aquest darrers dies des de  el blog del Municipi de Santanyí hem criticat la despesa que suposa el dinar nadalenc que ha organitzat l’ equip de govern del PP pel personal de l’ajuntament i que hem s’ha de pagar amb doblers públics.

Des de el Blog de Municipi de Santanyí volem proposar a tots aquest funcionaris, personal laboral, polítics tant de l’equip de govern com de l’oposició, i si hi ha algún convidat assistent al dinar nadalenc de l’ajuntament que col.laborin amb 10 euros cada un per aquesta campanya de les joguines. ( Que entreguin 10 euros cada assistent per poder comprar joguines noves i no les que han tirat altres nins o perque estan rompudes o perque ja son antigues)

D’aquesta manera si que podem dir que el Nadal és aquí i que totes les crítiques que hem fet des de el blog envers d’aquest dinar nadalenc,  que es paga amb els doblers públics, a la fi hauran tengun un bon resultat i que tota aquesta gent que dinarà a compte del doblers públics haura estat responsable i sol.lidaria.

D’aquesta manera ajudarem a que cap infant pasi aquest nadal sense una joguina.

Esperam tenir molt d'èxit amb aquesta campanya, la cual voldrà dir, que realment tots aquest funcionaris, treballadors, polítics de Santanyí son conscients de que el doblers públics  son de tots i que no es podem mal gastar amb dinars, sobretot en temps de crisi econòmica i que realment son sol.lidaris amb els més necessitats.


5 Comments:

  1. Anònim said...
    JA JA JA no habra nadie que de un puta duro de su bolsillo, que no os enterais el PP tiene mayoria el pueblo les ha votado, asi esta Santanyí en la puta ruina los únicos que viven son los que hacen el arbol de Navidad en la plaza, una semana para hacerlo y dos camiones, a 100 euros la hora una empresa privada ya estaria arruinada..................
    Anònim said...
    Batuadell quin dos monigotes¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    No son els que niran al dinar que han posar es 10 euros, es s'ajuntament, que de lo que costa, llevin 10 euros per persona, i si fan un menjar de 20e que es quedi a un de 10e. que ja ni ha per fer un bon dinar si es mira be.
    Anònim said...
    És que no fa falta fer el dinar, no cobren cada mes la seva nòmina i a més fan altres feines ja que tenen un horari flexible, perque s'ha de fer un dinar amb els doblers públics.
    El Capitan Trueno said...
    ME PARECE MUY REQUETEBIEN LAS CENAS EN ESTAS FECHAS NAVIDEÑAS, PERO NO CON EL DINERO DEL CONTRIBUYENTE, EL QUE QUIERA CENAS QUE LAS PAGUE DE SU BOLSILLO, Y MAXIME EN EPOCA DE CRISIS.
    CONVIDAD A ESTOS VERDADEROS POBRES QUE TAN MAL LO ESTAN PASANDO POR NO TENER INGRESOS, ESTO SI SERÍA JUSTO Y NO HACER
    CENAS DE CACIQUISMO, SINCERAMENTE YO NO LO APRUEBO POR QUE CREO QUE ES UN ATROPELLO Y MALVERSACION DE CAUDALES PUBLICOS El Artº 433 del Código Penal dice: LA AUTORIDAD O FUNCIONARIO PUBLICO QUE DESTINARE A USOS AJENOS A LA FUNCION PUBLICA LOS CAUDALES O EFECTOS PUESTOS A SU CARGO POR RAZON DE SUS FUNCIONES, INCURRIRA EN AL PENA DE MULTA DE SEIS A DOCE MESES, Y SUSPENSION DE EMPLEO O CARGO PUBLICO POR TIEMPO DE SEIS MESES A TRES AÑOS.
    APARTE ES UNA ABERRACION ESTOS GASTOS FUERA DE LUGAR EN ESTOS TIEMPOS QUE CORREN.
    ASI QUE ALERTA A NAVAGANTES.
    SALUDOS.
    EL CAPITAN TRUENO.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites