Candidatura Esquerra Santanyí



La nostra llista, el nostre primer gran èxit. No tots els partits que es presenten a aquestes eleccions poden presumir com nosaltres de tenir una llista formada exclusivament per persones del nostre terme municipal. Si tenim en compte el poc temps que el partit s’ha constituït, aquesta candidatura ha de ser considerada com una victòria en majúscules. No manquen persones amb experiència, tant dins com fora de la candidatura, per aconsellar-nos en tot moment, però la il·lusió de la gent jove és i serà el nostre motor. El motor de tots.

Gent de bé i de paraula, descontenta amb la situació política actual al nostre municipi i mentalitzada en treballar de veritat. A Esquerra estam cansats no només dels polítics de l’equip de govern, sinó també dels partits que han estat a l’oposició. La prova més evident d’aquest fet són les respostes buides de les persones quan demanes per la feina feta per uns i altres.

Per altra banda, tenim molt clar a quin resultat podem aspirar. Com sabeu, no tendrem majoria absoluta, però tampoc ens preocupa. Allò que ens té preocupats de veritat és que tengueu molt clar que si entram a l’ajuntament serà per representar-vos amb feina, ja sigui governant o a l’oposició, posant damunt la taula propostes reals per poder progressar com a municipi i fer-lo més just.

Per suposat que lluitarem per a una gestió econòmica d’acord amb els interessos de tots.

Cal aire fresc, feina, la força i la veu dels joves: cal que hi sigui Esquerra.

Jaume


Font: Esquerra Santanyí.




25 Comments:

  1. Anònim said...
    lluitarem per a una gestió econòmica d’acord amb els interessos de tots.

    I com és aquest pla de gestió que volem dur a terme??????
    Anònim said...
    Ànims!!
    Anònim said...
    Llàstima que per culpa del PSM, del qual era votant i al qual ja he fet sa creu, no pogueu replegar tot el vot d'esquerres. Sa cosa hagués pogut anar millor, però ja ho veis, on manco t'esperes...
    Ànims !!!
    Anònim said...
    I, ara que veig aquesta gent retratada i també pens amb els altres partits polítics de Santanyí, jo m'agradaria demanar qui de tots els qui es presentan a les llistes tret del PP, te aquesta persona valida que parli 8 idiomas i que tengui experiència dintre del mon del turisme??, ho dic aqui perque l'altre comentari ja ha quedat arrera...
    Anònim said...
    Segur que en económia ho fareu millor que els que hi ha ara, almanco segons deis no tirareu tan de doblers en assessors i gent que no fa feina.

    Enhorabona per la llista, ma pareixeu gent propera i collonuda.

    Sort.
    Anònim said...
    Ostres, aquest setciències deu tenir una paret plena de títols....!!!
    Anònim said...
    Crec que s'està generant un debat una mica ridícul sobre la preparació dels candidats pel que fa a turisme; parlar 5 (o 8 idiomes, quins seran?) no assegura una gestió òptima del turisme del municipi. L'única cosa certa que podem constratar és que, el partit que actualment està en el poder ha tingut temps de sobres per demostrar que és competent en aquest àrea, i veient l'estat de degradació dels nostres nuclis turístics, crec que em quedo curt si ho qualifiquem de deficient. Si a la persona responsable del turisme li hagués interessat, es podria haver fet moltíssimes coses en pro del turisme, sense necessitat de parlar una paraula en alemany, anglès, rus o àrab ... El que realment necessita Santanyí és gent amb ganes de treballar per i per al municipi. Ja ho deia Picasso: Si las musas han de venir, que me cojan trabajando. I crec que "fer feina", per desgràcia nostra, no ho tenen molt per ma al nostre ajuntament.
    Anònim said...
    Totalment d'acord amb el comentari anterior. L'ajuntament de Santanyí no és la ONU i no hi ha cap necessitat de saber devuit idiomes. Necessitam gent que vulgui fer feina per al municipi. El partit que ha governat tants d'anys ja sabem què ha fet i els de l'oposició, que han tengut ocasió com a mínim de deixar-se sentir han estat ben muts. Em sent molt decebut de l'oposició que hi ha hagut aquests quatre anys. Meam si canvien les coses!!
    Anònim said...
    Jo estic totalment d'acord que el que es necesari no és saber devuit idiomes, però tampoc és una oficina de contratació de traball, també estic d'acord en que en que le PP no ha fet res més que conduir nos a la situació actual i l'oposició més del mateix, però ara venen eleccions hi ha unes propostes dels candidats suposadament per canviar tot aixó, ja sabem que candidats que han governat i altres que han estat a l'oposició, han perdut la credibilitat perque o ho han fet malament o han estat muts intentant arreglat els seus interessos, però hi ha tres candidats nous , hi ha gent nova, perque no donar una oportunitat a aquesta gent, al manco escoltar les seves propostes i deixar de criticar i de dir que no hi ha res a fer.

    El ciutadà és el qui té la paraula, el ciutaà és el que ha de dir la seva, per això abans d'anar a votar a de ser informat.
    Anònim said...
    El PP ha perdut la credibilitat com pot la gent de Santanyí tornar a vota el PP quan ens ha enganat com a xinos.

    Cala Figuera fa oi, Cala D'or ben igual segueix el mateix camí, no és possible que si no ho han fet bé aquest darrers anys que ara ho facin , que ha caviat amb ells per ara poder arreglar el que han fet una vegada malament?.
    Anònim said...
    El futur candidat reial i óptim per arreglar el tema turístic i preparadísim amb idiomes com deis, amb estudis de turisme i amb experiència amb més de 15 anys fent feina al sector turístic es a una de les llistes dels partits d'enguany, m'estim més dir no a quin per que no es treguin conclusions... però amb la llei de la paritat no ha pogut anar més amunt, una vertadera llástima...per ventura d'aquí 4 anys tal vegada podrá lluitar per aquest tema. Esperem que no sigui massa tard...una abraçada i sort per tots pel bé del municipi...
    Miquel Amengual said...
    Però realment el que diuen aquest comentaris, és la realitat del que pensen els partits polítics per solucionar el greu problema que viu el nostre muncipi.

    El fet de que com deis que hi ha d'haver una persona que ha de solucionar el problema turístic del municpi ha de ser un tècnic amb turisme i ha de saber idiomes.

    Jo penso que si aquesta persona és bona com a teècnic turístic per ventura no ho és com a polític, una cosa no dur l'altre, perquè no feis una reflexió quans n'hi ha treballant pels serveis socials, regidora, asistent socials, treballadores socials... i quans n'hi ha treballant a turisme a l'ajuntament de santanyí, per ventura no ha de ser una sola persona.
    Miquel Amengual said...
    Vols dir que aquest candidat que va a una llista electoral fins d'aquí a 4 anys si no va més amunt de la llista no fara feina, no lluitarà pel bé dels ciutadans que votaran els seu partit.

    No diguis de quin partit és que no el votarà ningú, i si miram les llistes a mi em sona que no és ni del PP, ni de la Lliga, del PSM tampoc i d'Esquerra no n'hi ha cap que faci 15 anys que treballa a turisme.

    Si tots els candidats pensen de la mateixa manera, anar per davant a les llistes per poder tenir el cul calent i sino no lluitarem malament anam.
    Anònim said...
    Cada dia veig més necessària la candidatura dels joves d'Esquerra. Ganes de fer feina i pareix esser que no entenen l'ajuntament com el lloc d'on anar a xupar dobbers i a fer-se bons. De l'experiència que puguin oferir els vividors i la que puguin oferir els vagos ja en tenim prou. Necessitam gent jove, amb força i ganes de fer feina.
    Teniu el meu vot!
    Anònim said...
    Candidat 15 del PP?
    Anònim said...
    Cuant he comentat lo d'aquest jove valid no era per dir que si no está més amunt no ferá feina...jo estic convençut que ja fa feina com qualsevol i le vist amb ganes, però el que está clar es que en la posició que va ningú l'escoltará o li feran poc cas i tendrá poques oportunitats de demostrar que ell també lo que vol es lo millor pel municipi y no per la seva butxaca com ja es comenta...jo he xerrat amb ell i té les idees molt clares, sempre que el deixin lluitar es clar...això tambè ho diu...
    Anònim said...
    "El futur candidat reial i óptim per arreglar el tema turístic i preparadísim amb idiomes com deis, amb estudis de turisme i amb experiència amb més de 15 anys fent feina al sector turístic es a una de les llistes dels partits d'enguany, m'estim més dir no a quin per que no es treguin conclusions... però amb la llei de la paritat no ha pogut anar més amunt, una vertadera llástima...per ventura d'aquí 4 anys tal vegada podrá lluitar per aquest tema. Esperem que no sigui massa tard...una abraçada i sort per tots pel bé del municipi..."

    Jo se qui és (i comparteixo el fet que probablement es la persona més preparada en turisme de la seva llista), pero no és per la llei de paritat pel que no va més amunt. És per la puta dolentia del seu partit. Quan un crea una estructura que anega les idees, no pot soportar els idealistes i molt manco als que pensen per si mateixos.

    Something is rotten in the state of Denmark
    Anònim said...
    Des de fora poble vull felicitar el poble de Santanyí per haver sorgit una candidatura com la d'Esquerra, que aporta una onada d'aire fresc a l'estantís panorama polític municipal. Segur que el poble ho valorarà ben positivament. Ànims, joves, el futur és vostre!! Segur que hi haurà gent que no vos podrà sofrir i vos voldrà fer mal... res, brams s'ase. Vosaltres simplement siau qui sou, que anau bé.
    Anònim said...
    Esquerra Republicana de Cataluña? Que pinta aixo a Santanyí? Enserio no ho entenc.

    Perque no se presenta també Izquierda de Móstoles ja de paso? xDD
    Anònim said...
    ESQUERRA SANTANYI!
    Anònim said...
    Jo crec que no possem lo de ERC, perque aixo a Mallorca lleva vots. De totes formes, enganya a poca gent.

    No pensava anar a votar, pero per asegurarme de que ho tengueu un poc mes mal de fer, si que hi aniré.
    Anònim said...
    No es possa ERC, perque no ho és. es Esquerra Republicana Illes Balears - Pitiuses, i cada poble, pot posar ESQUERRA i es nom del poble.

    A Santanyí ESQUERRA SANTANYÍ, i ja està. És un partit com qualsevol altre que lo que vol es fer feina pels veïns del municipi.

    El PP es i el PSOE són partits Nacionals de Madrid i veig que si tenen molts de vots, així que xerrau. Només perque a ses seves sigles no posi Madird o España, no vol dir que no ho sigui.

    Sa gent que té tan de perjuicis crec que s'ho hauria de fer mirar.

    A més no crec que desde Santanyí aquets grup de gent, tengui cap intenció, ni de instaurar la Republica ni d'Independitzar els Països Catalans. Jo més bé crec que lo que volen es posar un poc de seny dins l'ajuntament i no crec que ho fessin gens malament.

    Anims, teniu tot el meu suport.
    Anònim said...
    Deixau-lo fer i no vos poseu al seu nivell contestant a qui només cerca provocar dient dois i intentant embullar la gent. Sempre hi ha el cremat de torn, i darrerament se n'ha delatat algun que intenta posar mal i ni tan sols se'n dóna compte del ridícul que fa. Si vol votar no estarà per partits. Ben segur que no perdeu res si no vos vota!!
    Anònim said...
    Endavant!

    Ja fa més ganes d'anar a votar. Fins ara un no sabia que triar amb aquesta oposició que no en fa ni diu res mai.

    Ja teniu el meu vot!
    Anònim said...
    Al·lots! M'agrada això.

    Crec que tendrem En Jaume Amengual dins s'ajuntament ben prest. No cal fer gaires coses per ser bo en aquest ajuntament, la majoria són vagos i maleantes.

    Vos donaré una oportunitat. A veure que feis.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites