De la Llliga de Santanyí ens han fet arribar els següents enllaços al vídeos de la presentació de la candidatura.

Vàrem dir que érem un partit 2.0 i aquí ho teniu. Pels que no varen poder venir a la presentació de la candidatura de la Lliga, però voleu sabre què va passar, posem a la vostra disposició aquests dos vídeos amb l'abreujada cerimònia que vàrem realitzar.Premeu sobre els enllaços per accedir als vídeos.

Presentació candidatura Lliga Regionalista a Santanyí en vídeo (PART 1).

Presentació candidatura Lliga Regionalista a Santanyí en vídeo. (PAR 2).

Moltes gràcies novament a totes aquelles persones que varen venir.

39 Comments:

  1. Anònim said...
    Bautadell quin desaaaaaastre!!!! Es ben normal que només hi anassin 40 persones, per això no enfocan el public. Com es pot dir que baixaran els pressuposts i que a la vegada augmentaràn les inversions a les zones turístiques per potenciarlas???? Com es pot dir que la gent podrà fer coses sense donar comptes a l'Ajuntament????? Sense llicències d'obres tambe???? Pero que estau dient????

    Jo me penesava que treurieu 1 regidor però després de sentir aquest discurs den Pedro i després de saber que hi van acudir no mes de 50 persones, me desdic de lo que vaig dir. QUIN DESASTRE!!!!!!
    Anònim said...
    Amb una bona gestió, començant a llevar assessors, tu saps que consten els assessors i càrrecs de confianá.
    Anònim said...
    Batuadell el desastre el tenim ara, que no hi ha un punyetero duro i voleu fer creure que la mare de deu non Joana.
    Gori Suau said...
    TINC 76 ANYS I JA NO VAIG PODER ESTUDIAR CATALA. jA NO MO PAGA. AMB LA MOSCA DARRERA L´ORELLE QUALSEVOL DÍA US DEJERÉ. DEIXE-MO ANAR I ANEM AL GRÀ. AHIR AL RESTAURANT DE LA PL.CONSTITUCIÓ ES VA PRESENTAR LA LLIGA REGIONALISTA BALEAR JO NO HI VAIG ASSITIR, PERO AVUI MATÍ, GRÀCIES AL BLOG, HA HE POGUT VEURE. i LO QUE MÉS MA CRIDAT L´ATENCIÓ HA ESTAT LA NITIDESA DE LES PARAULES DITES. NI PER PART D´EN PALLISSETA NI DEL ALCALDABLE PER AQUEST GRUP, COM TAMBÉ PER PART D´EN FONT, NO ES VA DIR CAP PARAULA OFENSIVA PELS ALTRES GRUPS. vA ESSER TOT UN EXEMPLE D´HOMNÍA, QUANT ESTAM ACOSTUMATS QUE A NIVELL NACIONAL ÉS DIGUIN "LA MADRE QUE OS PARIÓ". A MI M´AGRADERÍA qUE TOTA LA CAMPANYA FOS IGUAL, I ES QUE NO HO DUT. EN MIQUEL VIDAL PEL P.P., EN JAUME AMENGUAL, PER E.S. I EN MATIES, PEL P.S.M. TOTS ELLS UNIVERSITARIS Y EN BIEL VIDAL PER CxI, TENEN EDUCACIÓ SUFICIENT PER FER UNA CAMPANYA, QUE SIGUI UN MODEL DINS TOTA LES BALEARS. QUALCÚ HA DIT, PROGRAMA, PROGRAMA,PROGRAMA, I AIXÒ ÉS EL QUE INTERESSA. RES D´IMPROPERIS, LUTXAR AMB LES MANS NETES I AIXÍ SEREM DIGNES D´ENTRAR AL AJUNTAMENT. EN PEDRO nAVARRO, L´ALCALDABLE DE LA LLIGUE, VE ESTAR MOLT EL SEU LLOC. V. . A ANAR DESGRANANT LES SEVES PROPOSTES I VA SER MOLT APLAUDIT. ENHORABONA A CONVERGÈNCIA, CEL.LEBRAT L´ACTE AL QUE TAMPOCVAIG ASSITIR I D´UNA MANERAMOLT ESPECIAL A LA LLIGA, QUE HA POSAT IL.LUSIÓ I EMPENTE PER A ARRIBAR A L´AJUNTAMENT. eSPER QUE AIXÍ HO FACI.
    pERMETEU-ME, BLOG, QUE SEGUINT LA VOSTRA INFORMACIÓ, FELICITI AMB TOT EL COR A LLORENÇ GALMÉS, AL QUI ESPEREN DIES DE GLORIA I DE SATISFACCIÓ AL PODER FER FAINE, NO NOMÉS PELSEU POBLE, SINO PER TOT EL PAIS, AL HAVER ESTAT NOMBRAT VOCAL DE LA JUNTANACIONAL DENOVES GENERACIONS DEL PARTIT POPULAR. ENHORABONA, LLORENÇ, JA SABS QUE SOC EL TEU TÍO I TENDRÀS QUE DEIXAR-ME MULLAR UN POC DE MEL DE LA MOLTA QUE VAS RECOLLINT.
    Ja queda dit. Les faltes d´ortografía són ben meves i no es poren emprar ningú, sense el meu permís.

    GORISUAU
    Anònim said...
    Si hi va anar tan poca gent és perquè se vàren equivocar de dia, es dia d'un Barça-Madrid no s'ha de presentar res. Això, a voltros no vos hagués passat, ses vostres estratègies de mitins, propaganda, dinar-des-batle, i pressions encobertes estan prou treballades com per no caure dins una errada tan greu.
    A l'autor del primer comentari li voldria aconsellar un avanç tecnològic revolucionari: Uns bastonets amb cotonets a cata cap, amb els quals deixarà de fer el ridícul per allà on vagi.
    Però en quin moment has sentit dir a n'en Pere que sa gent podrà fer obres sense llicècies?? D'on treis tanta mala llet??
    Ja veig que els vostres actes electorals se basaran en la mentida, l'insult, i la desqualificació.
    Batuadell quin desaaaaaaaaaastre !!!
    Sí que és vera, assessors i assessors, enxufats i enxufats, pagues i més pagues, una ma renta s'altre, Cala d'Or i Cala Figuera tirats per terra, sa construcció arrollant es turisme gràcies als constructors afines al régimen, es batle "desparessido" i en Llorenç Coix amb es punt de mira a Madrid, creu-me que sí que ho ´és un bon desastre.
    Per cert, algún dia hauriem d'aclarir ses estranyes relacions entre s'Ajuntament i un històric cacic amb seu a Cala Figuera, passen unes coses al final del carrer Marina que són de pelicula d'en Berlanga.
    Anònim said...
    Ses mentides es diuen quan per una part prometen baixada de imposts i pressupost municipal i per l'altre grans projèctes d'embelliment de zones turístiques.
    Anònim said...
    A jo m'agradat això del videos, es vera això de que "la escasez aguza el ingenio". I si en Gori Suau que ja no és cap jovenet ha pogut veurero, això de que la gent major ja no utilitza les noves tecnologies es un mite que està desapareguent. Lo del 2.0 es en serio
    Anònim said...
    M cagondell tenim una empresa Municipal i una Colla de Caminers i resulta q pintar les faroles de la plaça hem de llogar un pintor i un camión.

    Que fan gasten els dotblers per comprar vots?
    No hi ha al municipi coses mes necesaries?
    Anònim said...
    Nomes es tracta de racionalitzar els recursos.
    Vol dir que em de pagar pintors? O es que es conveni des caminers no els deixa fer taques?. Vaja vaja...
    Anònim said...
    "Ses mentides es diuen quan per una part prometen baixada de imposts i pressupost municipal i per l'altre grans projèctes d'embelliment de zones turístiques".

    Ho dius pes programa electoral des PP des 2007, no?
    Anònim said...
    "Ses mentides es diuen quan per una part prometen baixada de imposts i pressupost municipal i per l'altre grans projèctes d'embelliment de zones turístiques".


    O quan diven q han complit el 95% del Programa Electoral , o no?
    Anònim said...
    "Ses mentides es diuen quan per una part prometen baixada de imposts i pressupost municipal i per l'altre grans projèctes d'embelliment de zones turístiques".

    Abans de Opinar hauries de Llegir el programa Electoral del PP a Santanyi L Any 2007 . Si no el tens em pots demanar una còpia.

    Lo que no veig a cap apartat es "Potenciarem el nombre de Asesors"
    Saps res tú de Això.

    Abans de dir mentider hauries de mirar un poquet mes dins ca teva.
    Anònim said...
    Ho dic perque el PP ja ha fet realitat el fet de no pujar els imposts per 2011.
    Anònim said...
    Suena el timbre, todo preparado, la función va a comenzar
    En el ambiente se puede respirar la campaña electoral
    Más carteles, televisión y radio contaminan mi ciudad
    Con sonrisas de cordialidad nos pretenden embaucar, ¡chacal!

    Más debates y aburridos mítines sin credibilidad
    Tras esa careta angelical se refugia la mezquindad
    Ya he votado y todo ha terminado, te he "dejao" de interesar
    Tu mirada ha dejado de brillar, hasta la próxima ¡chaval!

    Democracia que se convierte en banalidad
    Puedes elegir sin diversidad
    Si no estás con los gigantes te aplastarán
    Toma voto inútil

    Cada cuatro años te dan la oportunidad Letra de Ni fu ni fa
    De votar a blanco o negro, no puedes optar a más
    Sumiso como un pavo, esperando la navidad estoy
    Aguardando el milagro

    Ninguno de vosotros me puede representar
    Dame democracia en la que pueda participar
    Nos engañan con un cebo, la quimera de la libertad
    Todo es patraña, ¡oi!

    La ruleta gira y gira

    Democracia que se convierte en banalidad
    Puedes elegir sin diversidad
    Si no estás con los gigantes te aplastarán
    A mí el voto útil,


    Preparados para jugar
    La ruleta va a comenzar
    Vengan, jueguen y pierdan, ya no va más!
    Anònim said...
    El PP ha estat el partit que ha fet de la congelació de presuposts i la NO pujada d'imposts una realitat. Els imposts no pujan pel 2011.
    Anònim said...
    Demà mitin a Cala Figuera de PP amb les noves estrelles de la candidatura.......... demà ens solucionaran tots els problemes.
    Anònim said...
    M'agradaria molt que al mitín del PP fes una intervenció el molt honorable Sr. Salvador Ferrer i Castillo (alcaldable pedani de Sa Cala) i així sabriem, de primera mà, quines són les intervencions que és duran a terme al nucli de Sa Cala.
    Ànim Salvador, confiam en tú!!!!!
    xavier prohens said...
    bones a tots, torn a ser en xavier prohens, seguiu casi tots en l, anonimat i aixo no crec que sigui molt correcte, en canvi don Gori ha fet un gran escrit, a uns els hi pot agradar i a d´altres no, pero es un gran escrit sense amagarse i diguent lo que pensa sense que passi res.Tenc que reconeixer que si en Pedro no fos amic meu, segur que ni prestaria atencio a tot aixo, ja que com vaig dir no me va massa sa politica pero si que me va es poble. Jo no hi vaig anar a sa presentacio per es futbol i ell em va reconeixer que es van equivocar de dia i ja esta. Crec que va estar molt be, igual que crec que no es pot fer tot el que es diu que es fara, ja que sino, crec que serien es primer grup politic de s´histori en fer-ho, i aixo ho sap tothom,pero una altra cosa es almenys intentar-ho pero amb lo que se d´haver xerrat amb ell en privat, te molta il.lusio per intentar fer ses coses lo millor possibles, i per fer aixo, no importa posarse malament amb ningu. Un saludo a tots els santanyiners i visca el barça
    Anònim said...
    Ya se podría presentar un partido como PxC ( El partido de Josep Anglada ) al menos ellos defienden algo.
    Anònim said...
    Estava esperant per si posaveu l'entrada del primer miting del PP que es va fer ahir a Cala Figuera, però veig que no esteu molt per la feina ... Però igualment felicitaré des d'aquí en Salvador Ferrer per l'èxit que es va tenir ahir, estava ple havia gent a les escales i tot ... per com va xerrar i dir-li que els habitants de Cala Figuera estam disposats a fer feina amb ell per aconseguir que aquest racó oblidat ressorgeixi i torni a ser un referent en el turisme .. Enhorabona
    Anònim said...
    Frente al despilfarro de los que quieren arreglar las cuentas del Ayuntamiento ¿qué podemos hacer?

    No quiero promesas y compromiso para después del 22 de Mayo cuando estén en sus sillones…pido que sean consecuentes con los que sufrimos la crisis, que tengan ingenio, credibilidad, solidaridad, ahora… ¡¡ en Campaña!!

    Desconozco las circunstancias económicas de la mayoría de los candidatos, aunque por las caras de felicidad de las fotos, algún cartel parece el anuncio de una relojeria, problemas graves no parecen tener.

    Si lo que pretenden es conseguir una imagen amable del candidato, no me lo parece, resulta obsceno tanto despilfarro, tanta sonrisa…

    Tendrán digo yo, alguna vez que plantear de forma transparente (como prometen con la gestión en el ayuntamiento) el coste de lo que supone tanta cantidad de propaganda en farolas, paredes, buzonadas, en los medios de comunicación…

    La pegada de carteles, colocación de banderolas, reparto de publicidad, etc. etc. etc es un despilfarro ilógico en los tiempos que corren, donde a través de redes sociales, emails publicitarios, banners y demás soportes virtuales es posible llegar a más personas, exponer mejor los contenidos de los programas y sobre todo conservar el medio ambiente, mantener limpias las calles y plazas y lo más importante ahorrar muchísimo dinero.

    Que el pueblo valore y juzgue si es razonable ese desembolso económico en plena crisis.
    Anònim said...
    Enhorabona a n´en Salvador i tot l´equip del PP de Santanyí.
    Anònim said...
    I que va dir que farà en Salvador per arreglar Sa Cala, no s'ha d'oblidar que n'hi havia que no donaven la culpa a na Tiu de que Sa Cala estigui així com estar, també la donaven al batle i no oblidem que els set primers son el mateixos, en Salvador va el 13, i fa feina de caminer a l'ajuntament, no crec que no deixi de ser un xotet de cordeta del batle,abans serà la seva feina i no es posarà malament pels interessos de Sa Cala.

    Bé al manco tendrem un caminer a Sa Cala que podrà netejar els carrers.
    Anònim said...
    Pareix mentida que no reconegeu les coses, en Salvador Ferrer va parlar molt millor que en Biel i en Pedro a les seves respectives presentacions i hem de recordar que aquests dos darrers van de caps de llista,ell va el 13 amb el compromis de treballar per la gent de sa cala, i aqui si que no hi ha cap discusió, una persona que te feina segura, que el posen a un lloc on es pràcticament impossible que pugui entrar de regidor, ens dona la seguretat que ho fà per dedicació i il.lusió i no per cap altre interés. Ell va aconseguir reunir només a Cala Figuera, 170 persones, res comparable a les altres agrupacions polítiques, a la lliga 40 persones (presentació a nivell municipal) el PSOE 20 o 30 amb les mateixes característiques i CxI no pasaren els 200 també a nivell de tot el municipi i no d'un nucli en exclusiva.

    Però vosaltres podeu dir missa si voleu, lo que estic ben segur es que la majoria de gent que som de sa cala, ens va convençer i li ajudarem i li donarem tot el nostre suport perque sabem que amb ell podem aconseguir coses molt interessants.

    Salvador, si llegeixes els comentaris, no escoltis ningú, aqui la gent es dedica a criticar però son sempre els mateixos 2 o 3,has de saber que avui per sa cala tohom paralava de lo bé que ho vares fer i de que tots et tenim molta confiança. Per envant i conta amb el nostre suport!!
    Anònim said...
    Antes d'opinar d'en Salvador...donauli s'oportunitat de fer feina, llevonçes...un pic passat un temps...ja jutgerem...
    Miquel Amengual said...
    Efectivament l'hi han de donar una oportunitat, igual que als altres dels altres partits, també han de tenir la seva oportunitat, perqùe l'idea o el projecte del Salvador ha de ser millor que la dels altres, com bé s'ha dit en Salvador va el 13, té tots un grup de veterans hipotecats amb favors a tenir que tornar, això és el problema que hi ha a santanyí, per altre part en Salvador pot tenir moltes d'idees fins ara ha estat dintre del PP viu a la Cala l'estima perquè no ha actuat abans, els que gvernaven eran els seus mateixos na tiu era compnayera seva de partit i no ha fet res de res, perque ara ha de ser creible, ell cada mes té un sou de l'ajuntament, ho veis creible que ell lluitara el 100% per la Cala si ha de prillar el seu sou.

    Només faltaria que hi haguès anat poca gent al mitin, Sa Cala fa oi, els que fein el mitin son els culpables, el que haurien de haver fet és donar explicacions del perquè hem arribat e aquesta situació.
    Anònim said...
    Per començar, només hem sentit el seu projècte a Cala Figuera, ara esperam ansiosos que tots els partits ens presentin el seu representant per Cala Figuera i en faci un mitin amb les seves propòstes. Per cert Miquel Amengual, quin es el vostre candidat a la pedania de Cala Figuera? També ens fareu un mitin per contar-nos quin es el vostre projècte?? Es pot penjar propaganda electoral a les senyals de transit?? Pensa un poc i si ens pots respòndre, tota la cala t'ho agrairà.
    Anònim said...
    ahora ,que habra eleciones es momento de pedir ,a los politicos
    que algun dia habra ,un buen accidente delante de la cruz cerca de la fiat, los vehiculos que vienen de cala figuera y van hacia la calle mar ,entran a gran velocidad , deberian poner unos badenes o un semafaro destellante
    Miquel Amengual said...
    Per començar només puc dir que el candidat que presenta el partit que sempre he votat ja ha presentat el representant i ha fet el mitin a Cala Figuera.

    Jo només he exposat la meva opinió d'aquests candidat, és un treballador de l'ajuntament i per això penso que no podra fer tot el que ell voldrà fer, el sou serà un impediment, per altre lloc el seu projecte no m'ha convençut, més contenedors, més neteja, el passeig fins a Cala Santanyí, tot això ja ho va prometre na Tiu, no hi ha res de nou.

    Cala Figuera necessita alguna cosa més, necessita molta de força per torna ser el que era.

    Si es pot penjar propaganda a les senyals de transit, i jo que se, supossadament hi ha gent que ho sap i ha de procurar que això no passi si no és correcte.
    Anònim said...
    Pel que veig no vares anar al mítin o no vares escoltar el que allà es va dir. Jo que tenc molt mala memòria i que si que hi vaig anar, vaig sentir molt més que tot això. NO mes contenidors, sino menys contenidors dintre del nucli urbà, canvi de contenidors per uns mes moderns, es va parlar de fer un punt verd a les afores per llevar molesties i l'impacte visual. Es va parlar d'asfaltar carrers, de fer aceras, d'aumentar la presència policial, de tancar solars abandonats com es va fer al Neptuno, de fer el manteniment de la façana de l'esglesia, tot per millorar l'imatge. Una cosa molt interessant que ens varen proposar va ser fer una oficina de turisme movil per promocionar sa cala als mercats de santanyi, a fer llibres informatius de tots els establiments de sa cala, mapas de rutes cicloturistiques rurals. El paseig fins a Cala Santanyí, un paseig natural fins a nes caló de ses agulles, un mirador amb zona wifi. El manteniment de tot el que hi ha,subvencions a l'associació hotelera per asistir a fires turístiques.
    Pero el mes important i que jo destacaria es que es va comprometre a escoltar a sa gent.

    Si te el mateix impuls i seguretat a l'hora de demanar coses per sa cala i a l'hora de promoure nous projèctes com va tenir ahir vespre danvant l'atril, no hem de passar pena de res. Tenim el millor candidat per Sa Cala.
    Miquel Amengual said...
    es va parlar de fer un punt verd a les afores per llevar molesties i l'impacte visual. Es va parlar d'asfaltar carrers, de fer aceras, d'aumentar la presència policial, de tancar solars abandonats com es va fer al Neptuno, de fer el manteniment de la façana de l'esglesia, tot per millorar l'imatge. Una cosa molt interessant que ens varen proposar va ser fer una oficina de turisme movil per promocionar sa cala als mercats de santanyi, a fer llibres informatius de tots els establiments de sa cala, mapas de rutes cicloturistiques rurals. El paseig fins a Cala Santanyí, un paseig natural fins a nes caló de ses agulles, un mirador amb zona wifi. El manteniment de tot el que hi ha,subvencions a l'associació hotelera per asistir a fires turístiques.

    I jo te tonr a repetir si tot això ja ho va prometre na Tiu fa 4 anys, en Salvador ja estava dintre del PP, perquè no ha fet res fins ara, perquè l?ajuntament no ha fet res, tu ho pots creure a tot això.

    Asfaltar carrers, quí els ha espenyat, camions que venien a fer una obra molt important¡¡.

    Presencia policial, i perquè no n'hi ha ara de policies.

    Tancar solars, no diuen que no troben als propietaris per fer los actuar, ara els trobaran????. Com es va fer al Neptuno, mal fet, perquè hi ha la cinta de la policia perquè cauen les valles.

    Manteniment de la façana de l' esglesia, si s'ha de mantenir, però no és propietat de l'esglesia???

    Oficina de turisme movil, per favor amb un carrito vol promocionar Sa Cala al mercat de Santanyí, aquesta si que és bona.

    Paseig Cala Santanyí, caló de ses agulles, quans anys fa que es prometen i no es fan.

    Torn a repetir i voldria que em diguesis, perque ara ho em de creure si no ho han fet fins ara.

    Jo no te discut si va xerrar be o no jo discut la credibilitat de que si ho fara o no ja que no ho han fet durant aquest anys, no té credibilitat que el partit que ha governat durant tants d'anys faci el mateix programa o millor dit porposi les mateixes actuacions que els partits que han estat a l'oposició.
    Anònim said...
    Vaya mala fe que tiene este tio!! La verdad es que yo estuve presente y no se como se atreve a decir que esto ya lo prometieron cuando es el primer mitin que se hace en Cala Figuera desde que yo vivo aqui, y de eso hace ya 15 años. Yo, al igual que toda la gente que estuvimos presentes que por lo menos eramos 160 o mas, nos dimos cuenta de que las cosas no van por los mismos derroteros, que este chico que vive todo el año en la cala se ha comprometido y ha dado su palabra, ademas yo he hablado con el y veo que intenta implicar a la gente para que participe y pueda opinar y creanme que esto vale mucho. La verdad es que ni soy amiga suya ni lo conozco muy a fondo pero los pocos minutos que me dedicó para darme las gracias por haber acudido al mitin y para responder a algunas preguntas que estaba deseando hacerle me convencienron de la transparencia que tiene y la buena voluntad para trabajar por y para nosotros. Tambien quiero decir que el comentario anterior se ha dejado un proyecto que conozco un poco y que nos introdujeron enfocado al turismo auque sirve para mucho mas que eso, es el proyecto de UNICEF sobre "ciudad amiga de la infancia".
    Por mi parte tiene toda mi confianza y le doy toda la credibilidad, si bien es verdad como se dice mas arriba que falta conocer a las otras personas de los demás partidos que ostentan la representación de Cala Figuera. Yo me comprometo a ir a todos los mitins de todos los partidos políticos que se celebren en Cala Figuera.
    Miguel Amengual said...
    Los contenedores la limpieza, el vallado de solares, claro esta no lo prometieron anteriormente porque no hacia falta, Cala Figuera no estaba tan deteriorada, com esta ahora, lo del paseo a Cala Santanyí es una promesa historica y si miras los programas anteriores lo veras, y por lo que dices de UNICEF tengo entendido que todos los partidos lo incluyen ya que han hablado con todos.

    Pero mi pregunta sigui siendo la misma donde esta la credibilidad, y no pongo en duda la de este chico, pongo en duda la del PP de Santanyí partido al cual el pertenece, de poder llevar a cabo todo esto si es su mala gestió que nos ha conducido a la situació actual de Cala Figuera.
    Anònim said...
    Senyor Amengual, no s'atreveixi a criticar la propòsta de fer un estant publicitari de Cala Figuera els dias de mercat a l'estiu, per promocionar mitjançant els llibres d'informació d'establiments que es va dir que es farien. Es una de les coses que com a empresari em va agradar més, no es cap secret la gran quantitat de turístes que passan cada dia de mercat per Santanyí i que no estan allotjats a Cala Figuera, es una bona manera d'arribar-hi i de dir "Som aquí". Lo que hem de fer tots en lloc de criticar es ajudar perque son aquestes noves ideas lo que ens poden fer anar a millor. De fet n'he parlat avui amb un company de sector i hem arribat a la conclusió que si es fa be, ben montat i preparat pot ser molt interessant per tots. Jo no se a que es dedica vostè senyor Amengual, però lo que si que puc afirmar es que no es al sector dels serveis "zapatero a tus zapatos". Però per ventura es que te interessos polítics amb un altre partit, llavors s'entendria tot.

    Un caler.
    Anònim said...
    Casi casi m'estimaria més no sentir res abans de sentir disbarats com aquests.

    1).Treure els contenidors de Sa Cala.
    IMPOSSIBLE, LA GENT PAGA PÈR UN SERVEI I L'HA DE TENIR.

    2).Fer un punt verd.
    INNECESSARI, MASSA POCS HABITANTS, I A MÉS, A SANTANYÍ JA N´HI HA UN.

    3).Manteniment de sa façana de l'esglessia.
    NO ÉS LEGAL!!! TÉ LES MATEIXES POSSIBILITATS DE QUE ENS FACIN UNA MESQUITA AL MOLL.

    4). Mes presència policial.
    JAJAJA!!! NO HI HA NI A QUI NI QUE ROBAR!!, A MÉS PER INCREMENTAR-LA S'HA DE LLEVAR D'ALTRES INDRETS DEL TERME.

    5). Fer un passeig "natural" fins a nes Caló de Ses Agulles.
    AIXÓ ÉS UNA CONYA NO? SI ÉS NATURAL JA ESTÁ FET!! ESPEREM QUE ES DE COSTES NO ESCOLTIN AQUESTS DISBARATS, SABEU QUI SÓN ES DE COSTES? NO?...MILLOR...

    6).Un mirador amb zona wifi.
    EN TENIM UN TAMBÉ DE "NATURAL" A SA TORRE DEN BEU, I SI HI VAS AMB SMARTPHONE JA EL TENS AMB WIFI I TOT, I AMB PARELLA REB ES NOM DE PICADERO...

    7)oficina de turisme mòBil per promocionar sa cala als mercats de Santanyi.
    RECICLAREM UN ASSESSOR I COMPRAREM UNA RULOT?, HO TREUREM A CONCURS?, O CONTRATAREM DIRECTAMENT A SOR CITROEN? IMPRESIONANT!! SEGRESTAREM ES TURISTES D'UN LLOC PER DUR-LOS A UNALTRE...ENS TANCARAN A TOTS POR "TRÀFICO DE TURISTAS" ÉS UNA SITUACIÓ PSICODÈLICA!

    8).Subvencions per anar a fires per l'assossiació hotelera de Sa Cala.
    JUASSSSSSSSS!! NON COMMENT!!

    9).Asfaltar.
    BASTANT FACTIBLE, MOU MOLTS DE DUROS.

    10). Fer vallar es solars.
    NO HAURIA DE FER FALTA QUE HI HAGUÉS ELECCIONS, ÉS OBLIGACIÓ SEMPRE COMANDI QUI COMANDI, NO TÉ MÈRIT.

    De cada vegada em don més compte de que na Maria Tiu ha estat molt més viva del que vos pensau, i que no hem d'esperar cap miracle per Sa Cala.
    Li desig el millor a nen Salvador perquè és molt bona persona i m'agradaria anar molt equivocat.

    Adeu Mateu.
    Anònim said...
    enorabona salvador per l'assistencia i per lo be que vares xerrar. tothom diu el mateix per sa cala el salvador va estar excelent enorabona pots estar ben content de 170 personas 169 sen van anar convencudes que ets el millor posible batle per sa cala, es qui falta es el senyor amengual no se qui es pero de 170 un en contra esta molt be.
    Anònim said...
    Al senyor Amengual se li veu un poc es plumero trop jo, perquè no fa gaire temps enrere defensava a mort el PP i de cop i volta a tornat un tant crític, que no dic que estigui malament, però això fa olor de canvi de colors... Serà que la Lliga a passat per ca seva.

    Donem una oportunitat a nen Salvador que segur que amb la il·lusió que hi té o farà bé, o al manco o intentarà.
    Anònim said...
    Conclusió, Sa Cala fa oi i ara després de 12 anys de remanar el cul dintre del PP i de no escoltar la gent ara la volen escoltar.

    Au venga¡ mo crec res del que diuen. Valdria més aportar idees bones o al manco idees amb solucions clares i no faria falta anar a fer votar els majors i prometre llocs de feina a canvi del vot, per cert algú sap si ara també regalan la cuota de la piscina.
    Anònim said...
    si sa cala fa oi no crec q sigui cupa del pp. els unics q tenen la cupa de q sa cala fasi oi son els Hotelers!!!! ni mes ni pus

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites