Poc Seny i Poc Esforç.



Aquests dies hem pogut veure com els partits polítics penjen i despenjen els cartells electorals d'uns i els altres, tots volen tenir el seu espai i si no en queda penjen el seu candidat sobre l'altre.

El tema dels cartells sembla una cosa que avui en dia ja hauria d' haver desaperescuda i haver donat lloc a altres mitjans publicitaris, i sobretot amb les noves tecnologies, avui en dia és una cosa absurda .

Però el que és més absurd encara es veure que hi ha partits que per manca de cartells actuan vandalicament penjant sobre els cartells electorals fulles de diari.

Això és una mostra de poc seny i de poc esforç a l'hora de convence a l'electorat, pocs arguments amb el seu programa electoral, incapaços de convence als que han d'anar a votar dia 22.

¿ Com pot ser que gent que ens vol governar actui d'aquesta manera? Santanyí vol un CANVI, però un CANVI per millorar el que hi ha no per anar a pitjor.

5 Comments:

  1. Anònim said...
    Si al PP se le acaban los carteles, podría usar los de Jaime Matas. O es que ahora Jaime Matas ya no existe ??
    I mira que os gusta a los cachorros radicales del PP insultar a quien cometió un pecado de juventud, pero que al final no perjudicó a nadie, y ha pedido disculpas y mostrado su arrepentimiento mil y una veces.
    Que si "opelero", que si "es lladredesopel", etc etc.
    Porqué no hablamos de Matas ???
    Eso si que es un chorizo !!! Todo un presidente de Baleares, el número uno del PP !!!
    Y ahora ya le habeis olvidado y exigís a los votantes que lo olviden???
    No nos tomeis por tontos, por favor. Y así como habeis dejado Cala D'or no os hagais ilusiones.
    Anònim said...
    Al PP seguramente le quedan carteles para empapelar la carretera de Santanyí a Cala D'or, habria que empezar a mirar quien va a la imprenta y que partidos minoritarios puede que no tengan carteles. Por favor!!!! como se les puede ocurrir que al PP se le acaben los carteles!!!
    Anònim said...
    No ens fareu callar
    polítics de dreta estantisa
    Sols ens podreu marginar
    servint-vos de la mentida.
    Defensors del feixisme
    vos manca sensibilitat.
    Conviure al vostre costat
    és un nou colonialisme.
    Anònim said...
    ...sí tot lo que volgeu però al menys 4 anys més de gover popular i per cert en Biel Batle és bò per despenjar cartells?
    Anònim said...
    No és tracta de dretes o esquerres, sinó de tenir un poquet d'esperit cívic. L'educació no entén d'ideologia: és té o no és té.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites