Des de el Blog del Municipi de Santanyí, ja varem dir que pensavem que una bona opció abans de la campanya electoral seria organitzar un debat entre els diferents candidats a la batlia del Municipi de Santanyí, com ja ha fet i fan altres Municipis.

Un debat és un bon mecanisme per donar a conèixer les propostes dels candidats i per què el ciutadà pugui exposar davant els candidats les seves inquietuds.

De tothom es sabut que hi ha molts d ciutadans que no van al mitin dels partits polítics en temps de campanya i altres que hi van per arribar a un tros de coca amb verdura o un bocí de llonganissa. Però si que a un debat on i participen els diferents candidats hi va la gent interessada amb les propostes dels candidats.

També ja varem dir que vist que aquest any hi haurà candidats nous, Juli Fuster (PSOE), i Pedro Burguera (Lliga), Jaume Amengual ( Esquerra) encara més interessant sembla el debat per poder veure les seves capacitats de debat davant un veterà de la política municipal com és en Miquel Vidal ( PP ) i també per què el ciutadà pugui plantejar les seves dubtes, que són moltes, als polítics.

No es pot anar a votar sense informació, el ciutadà ha de saber el que ha de votar, tots els partits polítics del Municipi de Santanyí tenen clar que és necessari un CANVI en el Muncipi , és necessari neteja, seguretat, promocionar el turisme, però com ho han de fer aquest candidats si un dia son ells els que han de governar el Municipi, saber aquestes coses és fonamental per poder anar a votar, el ciutadà no ha de anar a votar sense saber que vota.

L’únic candidat a la batlia del Municipi de Santanyí que fin ara ha assistit a un acte de debat públic, ha estat en Pedro Burguera de la Lliga, i segons diuen no ho va fer gens malament, va convence a la gent amb el seu projecte o model turístic que té previst pel Municipi de Santanyí, és clar , si ell governa, per això tornam a repetir que sería molt interessant poder fer un acte públic amb tots els candidats per poder veure les seves capacitats o idees pel municipi en el cas que ells tenguin la capacitat de governar, no val dir punts generals i paraules que queden bé si darrera elles no hi ha la manera d’aplicar solucions.

El ciutadà ha de poder veure la capacitat dels que en han de governar, dels qui han de tenir càrrecs de medi ambient, de serveis socials, cultura, de turisme, etc, ja basta de tenir gent poc qualifiacada i l’exemple el tenim amb l’equip de govern actual, el qual ha perdut tota la seva credibilitat, dintre de la regiduría de turisme no tenim a ningú qualificat, no hi ha ningú que parli idiomes, no tenim oficines d’informació turistica amb gent qualificada, i això que és la nostra principal industria.

El ciudatà vol un CANVI el Municipi, però el ciutadà també ha d’estar informat i saber com aquest candidats duran a terme aquest CANVI si governen.

7 Comments:

  1. Anònim said...
    I no trobau suficientment qualificada en l'ambit turístic a na Pilar de s'Alqueria que te un hotelet o la responsable d'informació turística de Cala D'or, que ambdues van a les llistes del Partit Popular i parlen 5 idiomes? Qui diu que les regiduries tornaran a ser de les mateixes persones? Com molt be heu dit, primer vos heu d'informar i despres parlar.
    Miquel Amengual said...
    I perquè no ho varen fer abans si no funcionava la regiduria de turisme i han esperat ara que venen eleccions, de totes formes si la solució del PP davant el turisme del Muncipi és canviar en Solana per aquestes dues, no ho se com canviarà la cosa si per millor o per lo semblant.
    Anònim said...
    Es problema miquelet a veure mem si ens informan no es el que no han fet el problema es el que han fet que ja li val
    Anònim said...
    Es normal confiar es rescate del barco a qui l'ha enfonsat? de moment aquesta pili nomes ha demostrat que sap anar a demanar es vot en precampanya, PP en estat pur o dur. Es ben des vosotros, se cert q a n'en quelet li agrada.
    Anònim said...
    Quina experiència tenen? Per que si no m'han contat malament, em podeu corretgir si m'equivoc, aquesta al·lota de s'oficina turística fa dos anys que hi fa feina. És això experiència suficient per canviar la definició turística de Cala d'Or? No convendria alguna persona amb més experiència profesional dintre el sector?

    En quant a na Pili, desconec completament el seu currículum, m'agradaria veure com toreja als hotelers de Cala d'Or. I no vos fiqueu amb ella per que demana el vot a les persones invàlides, ho fan tots el del PP i ella es una comandada, com tots el de la llista llevat els caps. I si el PP pot pispar 300 vots... pues 300 vots son un regidor. Si al final li toca dirigir el naufragi de Cala d'Or esper que tingui més sort que na Tiu a Cala Figuera, model d'èxit de la planificació de Miquel Vidal.

    No obstant, al manco pareix que han fet cas als blogueros i han posast a unes persones que sap parlar idiomes en el lloc de n'Alvaro Solana. Esperem que es llevin el "paquete" aviat.
    Julià Vila said...
    Des de el Blog del Municipi de Santanyí, ja varem dir que... bla bla bla...
    Des del moment que no deis qui sou, "El Blog" és un concepte tan abstracte i pobre que no mereix cap credibilitat ni respecte. Però això sí, exigiu als qui hi escrivim que mos identifiquem. Vaja unes regles més democràtiques!! I voltros voleu donar lliçons de civisme i de moral, ala, tira !!
    "El ciutadà vol un canvi" Però d'on vos heu tret aquesta idea??
    Alguns ciutadans des municipi desitjam un canvi, però ja fa molts d'anys !!! Sabem lo que hi ha, hi convivim, i punto. Però d'aqui a combregar amb ses vostres rodes de molí hi ha un mon.
    Esper que després de ses eleccions (si com feis suposar, no hi ha interessos electoralistes per afavorir un determinat partit) el Blog -anònim que no permet comentaris anonims- del municipi de Santanyí segueixi en funcionament.
    El PP reforçarà sa seva majoria absoluta, després de dues legislatures nefastes, i tot gràcies a la desastrosa planificació dels demés partits.
    Això serà lo que pasarà, i si "els del Blog" haguéssiu donat la cara enlloc d'amagar sa vostra identitat, si haguéssiu posat obertament ses vostres idees i sa vostra feina al servei d'una alternativa real (amb noms i llinatges) de govern municipal, per ventura mereixerieu el respecte o l'admiració d'algú. Ara sigueu qui sigueu feis una mescla entre pena i rialles, com es pallassos, vaja.
    Anònim said...
    A S'Alqueria els peperos hi fan molta feina, amb es ravanets i ses bledes, del mercat dels dimarts.
    Qui?
    Es batle Miquel, es batlet Llorenç,sa batlerrina Pili, i el gros assesor forner, que les passa l'informació a canvi de que el convidin a beure, i així guanya el jornalet. Y todoz tan contentoz

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites