Ara venen les eleccions i tots els partits prometen, el PP torna a prometre el que no ha fet durant aquest anys, " resoldrem els problemes de circulació dels nostres pobles que tenguin aquesta necessitat", ara sembla que passat dia 22 de maig si tornen a tenir majoria, ho faran, està per veure, no ho han fet en tots aquest anys.

Altres partits prometen fer ho millor i arreglar la nefasta situació que viu el Municipi.

Dos seguidors del Blog ens ha enviat suggeriments amb referencia al transit de Santanyí, els partits poden prendre nota.

BUENAS NOCHES: ME AGRADARIA QUE PUBLICARAS LA SIGUIENTE NOTA.

EL PASO DE CEBRA SITUADO EN EL PAC DE LA CARRETERA DE CALA FIGUERA, ESTA TOTALMENTE BORRADO Y CLARO AL CRUZAR DEL APARCAMIENTO A LA ENTRADA DE PAC SOBRE TODO PERSONAS MAYORES Y DE REDUCIDA MOVILIDAD PUDIERA SER MUY PELIGROSO, SERÍA DESEABLE PARA TODOS QUE REPINTARAN EL CEBREDO PARA MAS SEGURIDAD Y SI HUBIESE UN SEMÁFORO CON LUZ DESTELLANTE E INTERMITENTE AÚN SERÍA MEJOR AHORA QUE TIENE SUPERABIL EL AYUNTAMIENTO,

ATENTAMENTE.

PISCIS.

L'altre nota és la següent:

Darrerament, i sense cap motiu, els cotxes que circulen pel casc urbà de Santanyí, van a altes velocitats i són un perill per als viannants.
Sense anar més lluny, la costa de'n Verger, és un circuit de carreres, doncs els cotxes agafen velocitat a partir de la Porta Murada, i si has d'atravessar aquesta via (la costa de'n Verger), te la jugues, doncs, és evident, que els que no són del poble ni es plantejen respectar els pasos de viannants.
¿Seria possible posar un semàfor o algún baden a la calçada?.

Gràcies.

8 Comments:

  1. Anònim said...
    El primer de tot que s'ha de dir es que aquest pas de vianants es competència de CARRETERAS per això l'han deixat abandonat, basta veure que la competència de carreteras va estar en primera instancia en mans d'UM i després del PSOE. NO IMPORTA DIR RES MES!!!!
    Però, i la carretera de Cala Figuera que vos pareix??? gràcies a aquests dos partits i les seves actuacions partidistes a favor dels seus interessos polítics la tenim en aquest estat, destrossada!!!!!
    En Juli Fuster, en Biel Vidal i en Pedro Bruguera pedriquen el que no creuen....
    Anònim said...
    els del PP quan governen a Santanyí i a Palma no, son uns artistes per tirar pilotes fora, i mentrestant a esperar que atropell
    in algún vianant.

    Hi ha una entrada en aquest blog, que un senyor de Santanyi es queixava de que no hi havia pas de vianants a la carretera de Cas Concos en front de la rotonda ( davant els xinos) i no pasaren dos dies com ja ho varen pintar, que també no és carreteres?????

    O si ho demana un ho fan encara que no sigui competencia seva i si ho demana un altre no.
    Anònim said...
    Per cert el carrer de Palma, Bisbe Verger... que també no és carreteres i hi ha pintades per tot?? puc entendre que no pintar un pas de vianants a la recta de Son Danus, però aquest de davant el Pac, no ho entenc i molt manco l'exusa aquesta de que és competencia de l'ajuntament.

    Aquesta defensa o excusa és la que sol posar el PP després de les eleccions, ara diguent això abans puc entendre que hi hagi notaris que tenguin molta de feina amb els polítics que cerquen vots de oles persones majors.
    Anònim said...
    Jo consider que no es cap excusa i que el qui s'ha de fer carrec d'això es el qui en te les competències, ja que després, si l'ajuntament actua fora de competèncias malgrat sigui per fer una cosa necessaria pels ciutadans, els senyors de ciutat el denuncian per haver actuat fora de les seves competèncias. Ja coneixem sobradament com les se gastens els d'UM i PSOE, sobretot quan hi ha colors polítics pel mig. I de la carretera de Cala Figuera que???? Al dia següent que l'Ajuntament els va fer la vergonya de publicar als mitjans de comunicació que estava cansat de demanar que l'arreglesin varen venir amb una grapada d'asfalt i dues palas, varen escampar quatre senalles d'asfalt i sen van anar tant contents. AIXÒ SI QUE VA SER UN INSULT I UNA FALTA DE RESPECTE PER PART DE CARRETERAS COMANDADA PEL PSOE, CAP ALS CIUTADANS DE SANTANYÍ.
    Anònim said...
    I dic jo, si la competencia de carreteras es del psoe, com es que el candidat a balte de Santanyí pel PSOE Juli Fuster que hi passa cada dia tant per la carretera de Cala Figuera com per aquest pas de vianants no ha fet res perque el seu partit ho arregli? ho deu voler utilitzar durant la campanya electoral? quins interessos hi pot tenir???
    Anònim said...
    No poseu semàfors! Cristo!

    Els semàfors a un poble només serveixen per emprenyar i crear còlera. Que pintin bé les coses i prou!

    Semàfors a Santanyí, ara només faltaria convertir-nos en campaners!
    Anònim said...
    Vull denunciar que hi ha partits com esquerra republicana, que perfavor no penjin cartells a les senyals de transit perque esta prohibit i vos poden denunciar si ja no ho han fet. Voltros que voleu fer les coses tan be respetau els espais.
    Anònim said...
    El partit popula a Santanyí i Cala d'Or també han penjat cartells a les senyals de tràfic, qui va pagar el sopar de germanor del pp, vull dir ajuntament l'altre dia (tots els ciutadans) un sopar electoralista ja que tenen molta por, el varen fer per aconseguir vots i amb els nostres doblers, quina vegonya !!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites