CONNECTA’T GRATIS A INTERNET!




Esquerra Santanyí ens ha enviat un altra de les propostes del seu programa.


Una altra de les propostes factibles i reals que vos proposam des d’Esquerra és la possibilitat de poder connectar-nos tots plegats a la xarxa d’internet.


Hem comprovat el cost real d’aquesta operació, i vos podem garantir que no fa falta una inversió gaire elevada. I ja ho sabeu, volem que els dobbers es destinin als interessos generals de tots, i no en dinars ni sous desorbitats que actualment cobren els assessors de l’ajuntament.


Com l’escola d’adults, és una proposta adaptada a les exigències de la vida actual, i molt profitosa per a la gent que viu al nostre terme municipal.


Dotarem de WIFI les places i els parcs del municipi. Som gent de paraula, i ens comprometem a fer d’internet una eina a l’abast de tothom.




Per aquesta i moltes altres coses, Esquerra!

14 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Les promeses electorals no ha de ser només promeses han de poder ser fets, quan es fa una promesa ha de ser possible o el manco s'ha de saber com es podrà dur a terme.

    Quan es diu que no fa falta una inversió gaire elevada i que els doblers es destinin als interessos generals, haurieu de saber que diu la lley i si ho permet.

    Les telecomunicacions no son un servei públic, com pot ser sanitat o educació, son serveis d'interés general i la seva prestació es contempla dintre del règim de la lliure competencia. Això ho diu la llei i per aquest motiu un ajuntament no pot donar WIFI gratis ja que això és competencia desleal.

    Si que ho pot fer dintre de les seves instalacions, o dintre d'una bibllioteca, institut, col.legi però no al carrer.
    Miquel Amengual said...
    en el artículo 2 de la Ley 11/1998: “Las telecomunicaciones son servicios de interés general que se prestan en régimen de competencia. Sólo tienen la consideración de servicio público o están sometidos a obligaciones de servicio público, los servicios regulados en el artículo 5 y en el Título III de esta Ley” y vuelve a repetirse en la ley actual del año 2003. Esta premisa es fundamental para entender por qué las Administraciones Públicas, salvo algunas excepciones, no pueden prestar servicios de acceso a internet a través de redes wifi de forma gratuita

    Saps que ho sou de jovenets¡¡¡¡¡¡
    Sergio said...
    Si ens informéssim abans de obrir la boca...

    http://blogcmt.com/2008/12/11/wifi-muniwifi-wifi-gratis-wifi-local%E2%80%A6-y-la-cmt/

    (Dedicat al post anterior)
    Anònim said...
    Joves però no ignorants.

    "La CMT ha aprobado un anteproyecto de circular en el que propone que las administraciones públicas puedan ofrecer servicios de acceso a Internet inalámbricos (wifi) gratuitos siempre que no lleguen a edificios residenciales y la velocidad no sea superior a 256 kilobites por segundo. Este anteproyecto de resolución de la Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones (CMT) supone un importante avance sobre la regulación actual de este organismo ya que sólo permitía a las administraciones públicas ofrecer wifi gratuito por un tiempo limitado o si existía un plan para poder financiarlo con publicidad."
    Diari El País 12/04/2010
    Anònim said...
    Miquel Amengual,

    resulta que a vegades s'han d'actualitzar les dades que un pot conèixer, perquè pot ser se'n du ralguna sorpresa.
    Per començar, ajuntaments de l'estat espanyol ja tenen aquest servei.
    Es pot documentar aquí:

    http://www.lavidawifi.com/tag/cmt/

    Per altra banda, la llei de l'any 2003 ha quedat regulada posteriorment. Si ho desitja, pot informar-se'n aquí.

    http://es.paperblog.com/wifi-gratis-de-los-ayuntamientos-espanoles-98687/



    Si tenen WIFI a altres llocs, deu ser que és possible. I si les condicions per posar WIFI ja estan regulades, quin és el problema?

    Ja que vós trobau que pel fet de ser jovenets no hem de saber anar pel món, ens agradaria fer-li saber que el fet de tenir molts d'anys no vol dir saber totes les coses.

    Els joves d'Esquerra.
    Anònim said...
    Hi ha moltes coses més importants que la wifi, ara resultarà que algú de vosaltres que vos agrada molt el futbol també voldra posar el canal plus gratis.
    Anònim said...
    Hi ha coses més necessàries, com tenir transparència a l'ajuntament i llevar amiguismes, però també n'hi ha de més innecessàries, com els dinars del batle i sopars i dinars dels regidors a Cala d'Or que pagam tots. No és mala idea aquesta de la wifi, els temps han canviat i ens hem de posar al dia.
    Anònim said...
    "Saps que ho sou de jovenets¡¡¡¡¡¡"
    Primer vull dir que jo no som cap polític, però sí jove.
    L'experiència de la gent entrada en anys se suposa que la fa ser prudent, però es pot comprovar cada dia que no és així, per tant els vells són tan imprudents o més que els joves. Per tot hi ha joves preparats i vells que es reciclen i es posen al dia,per tant, també preparats, però també hi ha ignorants en un grup d'edat i a l'altre.
    Un no, per ser vell, es pot posar a donar lliçons als joves si no se'n vol dur s'almud pes cap.
    stopgeneta said...
    Miquel Amengual, configura bé el teu traductor simultani, que es veu que no té molt clar com s'escriu llei o deslleial en català.
    Anònim said...
    El tema és que no pot ser wifi gratis, a veure on més ficareu la pota.
    Anònim said...
    Per què no pot ser? Si n'hi ha a més llocs? No t'ho has llegit?
    Està ben clar qui fica la pota aquí, i no és Esquerra.
    Totes ses idees que puguin beneficiar el conjunt de la gent són molt ben rebudes.
    Anònim said...
    http://blogcmt.com/2008/12/11/wifi-muniwifi-wifi-gratis-wifi-local%E2%80%A6-y-la-cmt/

    "Sin embargo, esto no significa que un Ayuntamiento nunca pueda ofrecer gratuitamente estos servicios. Cuando un Ayuntamiento o AAPP apueste por la gratuidad del servicio deberá: comunicárselo previamente a la Comisión; explicar durante cuánto tiempo tiene intención de hacerlo y someterse a las condiciones que la CMT le pueda imponer".

    O sigui que al final tot depen del que vulgui la CMT.

    Es parla d'una limitació de temps, que pot condicionar la concessió del servei, com teniu pensat solucionar això?

    També es parla d'una limitació de velocitat i de que no es pot sufragar la xarxa via impostos. Com teniu pensat finançar això? Amb publicitat (crec que a Londres funciona així)? Amb taxes especials? Preus públics?

    Per cert, si a jo ja em fa por emplear el mòvil, quan el poble estigui infestat de microondes per tots es vents, com ho faré per estar a una zona lliure de radiofreqüències? Hi haurà zones d'aquest tipus? Les heu previstes? Em regalareu un traje per protegirme? Això fa càncer, estic assustat, com em protegiré? Els habitants de les zones wifi rebran algun tipus de compensació per els perjudicis a la salut?

    Salutacions
    Jordi
    Anònim said...
    No crec que sigui tan difícil implantar aquest servei, quan municipis com Palma, Calvià, Felanitx y Manacor tenen aquest servei en marxa (o en projecte)...

    I també m'agradaria, da pas, saber com hi ha empresses de telecomunicacions que encara no han arribat al poble (ONO, per exemple), o no tenim ADSL+2, cosa que fa que tinguem que pagar el doble (o inclús més) per conectar-nos a internet, que una persona que visqui a Palma, Llucmajor, Manacor, Inca... Els polítics poden intervenir en aquest assumpte?
    Anònim said...
    JORDI, te comprarem un traje i tota sa trilogia de "la guerra de las galaxias", no te preocupis.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites