Joves sobradament preparats.



Joves i sobradament preparats, sembla que al Municipi de Santanyí hi ha joves lo suficientment preparats per poder fer el CANVI amb la manera de governar l'Ajuntament.

Segons ja podem veure a la premsa hi ha un partit que pot restà vots al PP, i aquest partit és la LLiga den Jaume Font. El candidat de la LLiga és en Pedro Burguera, un jove de 33 anys i sobradament preparat amb el qual els que ja han pogut parlar amb ell de política han pogut veure les seves capacitats i amb la mateixa han passat gust de parla amb ell.

Per part del PP un altre jove també molt preparat i que ja el coneix molta de gent, és en Llorenç Galmés, un jove que tothom esperava que fos el candidat a la batlia per Santanyí i ara ningí enten perquè no ho ha estat, per ventura l'equivocació del PP.

Tot dos estàn molt preparats, l'unica diferencia pot ser que un té aspiracions polítiques més enllà del Municipi i l'altre l'hi preocupa arreglar el Municipi.


Font: Diario de Mallorca, Sa Bassa. Tomeu Obrador.

12 Comments:

  1. Anònim said...
    Quins dois que deis, pots ser si es vera que la Lliga llevarà vots al PP, poerò aquests vots seràn els dels familiars que hi van actualment en les seves llistes i poca cosa mes perque com tots ja coneixem, també sobradament, es la mala valoració que te la Lliga Regionalista Balear tant als diferents municipis com a l'ambit autonòmic.
    Jo puc dir que conec en Pedro personalment, i si bé es vera que es bona persona i li agrada la política, també es una realitat que no es apte per ser un líder amb garantíes, ni te l'experiència ni la capacitat de gestió per fer front a un municipi com Santanyí.
    Miquel Amengual said...
    El problema que hi ha a Santanyí és que sembla que no hi ha res més per coneixer que lo que ja coneixem.

    Mala valoració de la LLiga, en Pedro no té la capacitat de gestió, com podeu dir això si la LLiga és nova no ha governaat mai, no té hipoteques amb favors con diuen, i en Pedro igualmet, és bo que entri gent nova, idees noves, el Municipi de santanyí no pot ser un municipi tancat a només algunes persones.
    Anònim said...
    Vull recordar que en Pedro i les seves ideas ja es varen presentar al PP de Santanyi ara fa 4 anys, per tant no son tan noves com les que ens volen vendre.
    El que he de reconeixer es que vosaltres, els d'esquerra, si que sou gent nova, i tot i que no compartesc les vostres ideas si que les respect.
    Anònim said...
    Preparats en què? Perquè un està dins el partit de la dreta espanyola més rància i corrupta que es pugui trobar, i l'altre en un partit que ha sortit del PP. La Lliga està per demostrar quines novetats presenten, de moment sabem que eren u fins fa dos mesos amb es PP.
    Anònim said...
    Lo que puc asegurar es que els Senyor Miquel Vidal i tota la seva tropa el que han fet durant aquests anys es engrandir la figura de Don Cosme ja que basta be veure com va deixar el municipi en Turisme, economía ... i com ells tot sols han deixat morir Cala Figuera , Cala Dor dur el mateix cami i han hipotecat el poble per favors politics.

    Senyors del PP VERGONYA!
    Anònim said...
    Segons el primer comentari que aparéis en aquest apartat

    Vegent la deixadesa del municipi , voste creu que el Sr Miquel es apta?

    Per que es parla nomes de superavit i no es xerra del credit de 15 millions dEuros ?

    No entenc el per que si tenim superavit la resposta dels regidors es sempre la mateixa?

    Si en temps de crisi económica les empresas ajustan els seus presuntos i malauradement fan reduccio de personal .Per que Lajuntament de Santanyi a realitzat una contraccio massiva de personal i redueix els presupots per inversions al municipi?
    Anònim said...
    És cert que fa vergonya haver tengut un ajuntament que ha deixat el municipi així com està. Que s'ha dedicat a fer places i a desfer-les, a un amiguisme total per enxufar gent a l'ajuntament per tenir un vot captiu, a l'estil cacic; que es fan les seves pagues de polítics d'elit, i tantes coses que podríem dir. Fa vergonya haver tengut una "oposició"??? (a on han estat???) que no ha obert boca, per tant còmplice, que se n'ha rigut de la gent que els va votar.
    És molt necessari un canvi. Hi ha dos partits nous amb gent jove que pot donar una alenada d'aire sa a un panorama municipal tan pudent. Esperem que així sigui!
    Anònim said...
    I ara dic jo, Si el Batle te 3 asesors Jurididcs , per que es varen posar sancions en compentecies que no eran de LAjuntament i sa perdut temps i dotblers amb Judicis?

    Es per que els asesors no son válids?

    O es va malgastar Temps i Dotblers del Ciutadans del Municipi en guerres de Colors Politics?
    Anònim said...
    Si no tenim dotblers , NO han fet inversions al municipi , NO Promoció Turistica i moltes més Coses.

    Em PODEU DIR ON PUTES SON ELS DOTBLERS!
    Anònim said...
    Reflexions pre-electorals d'un ciutadà, dels partits que es presenten a les eleccions:

    PP, poca renovació, el set primers són els mateixos que han duit a terme una gestió nefasta aquesta legislatura, s'han equivocat amb no posar de candidat en LLorenç Galmés i que fos ell el que fes l'equip.

    PSOE, en Juli Fuster a 17 dies de les eleccions encara és un desconegut, esperem que al manco treguin els vots del socialistes.

    Lliga, en Pedro Burguera, un d'aquest joves preparats amb un projecte nou i ganes de fer feina, llevarà vots al PP, vol canviar la manera de fer política, però no té presa i com diu hi serem, hi serem i hi serem.

    Esquerra Santanyí, joves també el candidat està preparat, per ventura l'Esquerra no té el seu fort al Municipi de Santanyí, però al manco tenen il.lusió per un canvi i si fan feina ajudaran a tenir lo.

    PSM, també gent vàlida però això si molt indecisa, el seu eslogan ara no ens presentam, ara si ens presentam¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    CxI, ExUM, un partit nacionalista o regionalista val més no demanar res perquè és mal d'entendre, son d'esquerres o son de dretes, són els que era UM o son un partit nou, val més no demanar res als candidats per no embullar los més la troca. Així tenen les coses de clares.

    Aquest és el panorama, realment sembla que hi ha gent preparada, per això és necessari que aquesta gent es don a coneixer i parli amb la gent dels seus projectes, de moment sembla que n'hi ha dos partits que duen el cap davant, amb el tema de projectes i de idees, el PP i la LLiga, els primers però la gent es damana perquè no els han aplicats abans i els segons falta saber si seran possibles però com diuen ja veurem com acaba o en acabar contarem¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    santanyi siempre sera ,pp
    Anònim said...
    PP Santayi = inconpetencia municipal

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites