La cadira




La manca de credibilitat del PP de Santanyí ja ha arribat al màxim, resulta mal de fer poder entendre que els partits que fins ara han estat a l’oposició, en els seus mitins no critiquen al PP que si ha governat tots aquests anys, és tot el contrari, aquest partits exposen les seves propostes per poder arreglar l’estat en que es troba el nostre municipi, i no critiquen els altres..

Aquests partits de l’oposició aposten per la seguretat, neteja i sobretot promoció turística, es veritat que per ventura algúns d’ells no ho tenen molt clar de com fer el que prometen, i no parlen de les seves ideol.logies, però el manco no critiquen als altres.

El PP de Santanyí si que critica als altres, en els seus mitins no fa res més que dir, que els altres partits l’única cosa que cerquen és un cadira i que presenten programes sense contingut.

És possible pensar que realmente es una veritat que aquest partits de l’oposició cerquen una cadira, però aquesta cadira és la mateixa que ocupen aquest del PP que fa tants d’anys que governen i sembla que ja han oblidat que la cadira que ells ocupen és tant seva com dels altres partits que també es presenten a les eleccions.

El PP de Santanyí ha perdut tota la seva credibilitat, el programa electoral que presenta és exactamente el mateix que presenten legislatura darrera legislatura, ara ja fa dotce anys, l’única cosa que canvia son algunes fotografies del projectes que ha pogut dur a terme gracies al doblers del Zapatero ( Plan E).


El PP de Santanyí té clar que el turisme és el principal font d'ingressos o motor econòmic del municipi, però si comparam el programa del 2003 (imatge de l'entrada) i el que presenten en aquestes eleccions, podem veure que prometen el mateix, no sol no ho han cumplit, sino que seguixen fent creure que ho faran .

Hi ha partits d’aquest, que segons el PP cerquen la cadira que ells ocupen, que dintre de les promeses electorals contemplen, rebaixar els sous als polítiques i sobretot rebaixar els assessors, això si que no ho diu en cap moment el PP de Santanyí, per això el qui ha de votar el pròxim dia 22 ha de tenir clar qui és que cerca una cadira o qui és que la vol mantenir a qualsevol preu, inclús criticant els altres.

5 Comments:

  1. Sergio said...
    Està clar que el PP té 2000 persones adeptes que els votaran o sí o sí, sense tenir en compte si fan bé o malament (si faig càlculs, segur que els que fan feina directament o indirectament de l'ajuntament+familiars+ancians i dependents "ben assessorats" sumen uns 2000...). La única manera de canviar la situació es fer que votessin gent que no vota. Esper que els nous partits (esquerra Santanyí i la lliga) puguin mobilitzar a aquesta gent, i al manco ficar por als ppeperos.

    PD: Hem de fer "acampada de indignaos" a la plaça major, o què?
    Anònim said...
    Tant de bo, tant la Lliga com Esquerra obtenguin bons resultats!! Tots els altres ja els coneixem i volen "cadiritis" a qualsevol preu. Cap dels que hi ha hagut aquests anys pot fer el canvi: uns perquè tenen massa interessos, els altres perquè han deixat fer impunement.
    Necessitam gent nova.
    Anònim said...
    Esta ben clar qui tornara a treure majoria absoluta. No li deu mes voltas que agafareu una maregada de por.
    Anònim said...
    lo de la mayoria absoluta hace tiempo que esta claro, porque le bastan 9 regidores, mi pregunta es cuantos regidores sacara el PP se aceptan apuetas 10, 11, 12, animate i apuesta.
    Anònim said...
    Es hora de fer una acampada a sa plaça. No podem pensar sempre de la mateixa manera, quan les coses no funcionen

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites