Sembla que la campanya electoral al Municipi de Santanyí ha costat un poc arrancar, llevat de la penjada de cartells i la despenjada que ha fet algún partit dels cartells dels altres no hi ha hagut molt de moviment, però sembla que aquest dies comença animarse.

Dissabte serà un dia complet el mati supossadament com sempre tendrem desfilada de polítics pel mercat repartint propaganda, seguidament els de la Lliga celebrem un mitin amb paella incluida per tothom.






A la tarde el PP també celebre un mitin al poliesportiu de Santanyí, tambe hi haurà coca i vi, així és que aquest cap de setmana serà animat.

9 Comments:

  1. Sergio said...
    Per molt que diguem que no, que esteim en el segle XXI, aquest tipus de campanya amb berenars i altres viandes, me sembla més de s'Espanya de "charanga y pandereta" que de una societat moderna. Así nos va...
    Anònim said...
    També es PSOE a Cala Figuera té meeting avui horabaixa i CxI també te meeting a Cala d'Or, hem d'informar dels actes de tots els partits,
    Anònim said...
    Jo ahir, vaig esser a Cala D'or al de Cxl i erem unes 30 persones mentres mu mare era a Santanyí i em var dir que si no arribava a 1000 feien a prop. I la setmana pasada al Psoe de Cala D'or em varen dir que també eren uns 40 com els de la lliga a Santanyí el día de la seva presentació, uns 40 també...Si es que no hi ha rés a fer...el PP será guanyador més que mai, no som una oposició seria, no ens creu ningú i casi casi ja ho començ a veure normal i tot...
    Anònim said...
    Segons el facebook den LLorenç Galmes eran 800 persones, si calculam els compromissos dels que treballen a l'ajuntament, més els que els han oferit feina, 800 persones no son tantes, varen ser més al sopar de la tercera edat que pagem tots i fan creure que el pague el batle.
    Anònim said...
    No NO eren 800 persones i no ho publica dirèctament en Llorenç Galmés sinó que comparteix una notícia publicada al facebook de NNGG Balears. La realitat es que es varen repartir 1500 gorras i que hi havia assegudes 1300 persones, que es el que es va montar. Però si trobau que 800 vos basten a jo ja em va be!!!! jajajaja feis fracàs rera fracàs i serà veritat que ja ho comencau a tenir clar....
    Anònim said...
    Bé de moment ens creurem els que contaven pel Bauza, els ciutadans que han publicat la foto al faecbook i en contaren 800, que son els de nngg, les gorres també contau les que vareu donar al mercat??, i perque no es diu d'on han sortit els doblers per pagar totes aquestes gorres.

    Però els comentaris son que a part de donar la culpa al PSOE de no haver pogut posar el clavegueram en funcionament i altres coses com aquestes, no varen dir moltes més coses.

    Conclusió el PP ha perdut la credibilitat però culpa dels xotets de cordeta i dels que cobren de l'ajuntament tots els santanyiners han de patir.
    Anònim said...
    QUIZAS EL PP SE LLEVE SOLO UN SUFICIENTE, PERO VAMOS A SER REALISTAS SI MIRAMOS LAS LISTAS NADIE NADIE MAS LLEGA A UN 2,5 SOLO VALEN UNO DE CADA PARTIDO DE ALGUNO 2 PERO ENTRE LAS 5 LISTAS RESTANTES 6 O 8 QUE PUEDEN,PUEDEN SER VALIDOS ESTA POR VER, EL PSOE DA PENA FUSTER NADIE LO CONOCE PELIROJO CUANDO TE SALUDA PARECE QUE TE PERDONA LA VIDA Y EL DE CALA D'OR SIN COMENTARIOS, CONVERGENCIA JAIME PARECE QUE NO VA DEL TODO MAL PERO EL LASTRE DE BIEL PESA MUCHO, LA LLIGA, PEDRO UNA INCOGNITA,PSM, PIZARRO NO ES MALA PERSONA PERO COMO PILITICO NOSE, NOSE, JAIME AMEGUAL BON XICOT PERO SIN NINGUNA EXPERIENCIA POLITICA NI EL NI EL 90 POR CIENTO DE SU LISTA, VISTO LO VISTO ME GUSTE MAS O MENOS EL PP POR SUERTE O DESGRACIA OTRA VEZ MAS NO TIENE OPOSICION QUE LE PUEDA HACER SOMBRA Y EL PSOE QUIERE SACAR 4 REGIDORES I SI NO ESPABILA SACARA 1 VAYA PANORAMA.
    Anònim said...
    MITINSPSOE EN ESTE MOMENTO EN DIRECTO CONTADOS UNO X UNO 79 PERSONES OS CARGASTEIS A NUÑEZ I LO PAGAREIS ARRIBA NUÑEZ
    Anònim said...
    Xq se critica a la gente,q actua con esperanza a canviar el gobierno actual de santanyi.
    Xq no criticamos todo lo q se ha prometido en estos 4 años pasados y no han cumplido ¿?¿? algunos lamentablemente dais pena cuando os criticais. Y os pregunto,ya q sabeis TANTO,q inversiones se han echo,en todo el termino de santanyi q favorezcan a los comercios y hoteleros.Tal vez sea la pagina de calador.com q no hay dios q la vea ya q esta bloqueada

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites