Com varen dir des de el Blog analitzarem les aclaracions fetes pel regidor Cristofol Vidal de les consultes fetes pel Blog a Santanyí Radio, això sí d'una forma més pausada, no com ho varen fer a la radio, en cinc minuts.

A una pasada plenaria del mes de febrer es volia aprovar un conveni en el que la padrina del regidor d’urbanisme volia cedir lliure i gratuitamente més de 2000 metres d’una antiga finca per on pasen el carrers anexes a la plaça ramon Llull reconneguent-li els remanents que li quedaven de la finca inicial(del qual una part és aquest solar).

Els regidors del PSM varen demanar un informe al tècnic d’urbanisme municipal i es va retirar el punt de l’ordre del dia fins que es tengui l’informe. Ja fa dues vegades que es retirede l'ordre del dia aquest conveni urbanístic.

Segons es pot veure a l'imatge totes les zones marcades en negreta són propietat privada, com es pot entendre que l'ajuntament hagi gastat els doblers de tots els ciutadans del Municipi de Santanyí, construint la plaça i asfaltant els carres, fent les voravies, enllumenat públic, clavegueram dins uns terrenys que a dia d'avui una persona diu que són de la seva propietat.

¿ Com és que no es varen cedir a l'ajuntament abans de fer totes aquestes obres ?, ¿ com és que no hi ha cap document que ho justifica ? ¿ Perquè no es varen expropiar els terreny per interés general abans de començar les obres ?

Un conveni urbanístic entre una administració i un particular s’ha de fer quan les dues parts obtenen un benefici, però sembla que en aquest cas l’únic beneficiat és el particular, en aquest cas la familia del regidor d’urbanisme.

Senyors Regidors aquesta qüestió és prou important per aclarir-la i de manera seria, no diguent que la plaça és pública i mai s'ha fet pagar cap tipus d'entrada, només faltaría, s'ha de reconeixer que els papers no estàn gens clars, ja que si fosin clars, no haurien retirat el conveni dues vegades de l'ordre del dia de la plenari.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites