Avui contestarem a la segona de les qüestions consultades al programa de Participació Ciutadana de Santayí Radio i contestades en cinc minuts pel regidors que participen al programa.

La qüestió era quin és l'interés que hi ha amb el cami del Puig de Consolació, hi ha un interés real de voler arregla la carretera, o hi ha un interés polític que está per damunt aquest altre interés real de tots els ciutadans del Municipi de poder tornar a pujar al puig per la carretera.

Aquesta copia de l'acta de la Junta de Govern Local, celabrada els propassat 17 de Març de 2010, un dia abans de l'emisió del programa de radio, ens dona a coneixer l'actual situació administrativa en que es troba la restauració de la carretera i de la mateixa gravera i la poca transparencia que té el programa de participació ciutadana.

El dia del programa els dos regidors ja sabien d'aquest acord aprovat a la junta de govern per interposar un recurs contenciosadministratiu davant el Tribunal Superior de Justicia, i no varen dir res, només que l'interés és arreglar el camí.

Vist tot això ara voldriem canviar la qüestió ja que trobam resulten més oportunes les següents:

¿ Per que hi ha tants d' impediments per part dels que governen a Santanyí amb el procediment administratiu, quan es veu ben clarament que per part de la propietat de la gravera es fa tot el necessari per arreglar el cami, demostrable amb el fet de ja tenir tots els permisos correspnents per part de les conselleries per poder començar a arregla el cami, a falta del de l'ajuntament?.

¿ Que és el que esta mal fet dels permisos de les Conselleries del Govern Balear, que ja té la propietat de la gravera i l'ajuntament no ho veu bé?.

¿ Per que l'ajuntament ha optat en posar recursos i denuncies en lloc de arribar a un acord amb la propietat de la gravera?
.

Amb el plantejament d'aquestes qüestions queda aclarida la primera qüestió que ferem, Interés real o interés polític.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Per lo que les convé si que van al Tribunal Superior de Justicia, però de la Sentencia del Tribunal que diu que han de tomar un tros de casa del exregidor, no fan re fins que ho trobin oportu.

    Això funciona sengons la conveniencia. I llavors diuen que els socialistes denuncien la corrupció.
    Anònim said...
    I que els socielistes fan persecució política, saps si ho fesin bé¡¡¡¡
    Anònim said...
    A n'es poble tots mos coneixem. No entenc perque es interesos des partits van devant de es interesos des poble i de ses persones des poble. Si en Biel Batle hagués quedat a n'es PP no hauria pasat res de tot aixó, ni el Mundo hagues xerrat de "La cantera de UM". Sa carretera de Cosolació ja estaría arreglada fa estona. Si hi pensam un poc hi ha pasta per votar en blanc o no votar. Es partits politics haurian d'estar a n'es servei de ses persones i no ses persones a n'es servei des partits. Feis oi tots cuants sou ¡¡¡
    Anònim said...
    crucificarlos, crucificarlos!!
    Anònim said...
    crucificarlos, crucificarlos!!
    Anònim said...
    Nico al poder

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites