Avui a les 11.30 hores a Santanyiradio hi ha el programa de Participació Ciutadana, emès per donar l’opció a la gent del municipi a expressar les seves inquietuds, fer suggeriments o demanar algun tema relacionat amb l’Ajuntament de Santanyí.

Fa una setmana que varem publicar una entrada en la que publicaven l'escrit que enviarem a Santanyiradio, amb unes consultes i dubtes que els seguidors del blog han anat comentant o que ha publicat el Blog i no han tengut contesta.

Com varem dir esperam que aquest programa serà plural i no farà una selecció dels missatges rebuts , deixant de comentar los per algún tipus d'interés, per aquest motiu des de el Blog del Municipi de Santanyí hem fet un recopilatori de dubtes, queixes i com no suggeriments que hem publicat i no han estat contestats o aclarits pels que les poden contestar, només comentats pels seguidors del blog, això si alguns molt comentats i amb molt d'interés.

Per això i per col.laborar amb el programa varem enviar aquest recopilatori de dubtes a Santanyí Radio per veure si els aclariran.

Els dubtes que hi ha i que voldriem aclarir són els següents:


1º.- Es posarà remei als perills denunciats pel Blog del Municipi de Santanyí a la Ronda de circunvalació, solars sense tancar, amb el perill de que els vianats i poden caure. Un és un solar propietat d'un familiar del Regidor d'Urbanisme, l'altre és propietat de l'Ajuntament.

2º.- El quiosquet de la zona verde de Santanyí ¿ està tancat per incompliment del contracte, així com es va arpovar a la junta de govern de dia 21 d'octubre de 2009 ?.

3º.- Quin és el motiu de nomenar una batlessa al nucli de La Costa quan fins ara no n'hi havia cap.

4º.- Que pasa amb la xarxa pública de canalització d'aigua del Llombarts, que hi ha tantes de queixes.

5º.- Quin és el motiu de que es facin obres nocturnes a la platja de Cala Mondragó, hi ha els permisos corresponents per part de totes les administracions per moure l'arena.

6º.- Qualsevol projecte cultural sembla loable, però les mancances de primera necessitat han de ser prioritàries, ¿ és necessari comprar una casa per 850.000 euros abans de solventar les mancances de primera necessitat, sobretot en temps de crisi?.

7º.- La plaça Ramon Llull ¿ és de tots els veïns del Municipi de Santanyí o és privada, com és que hi ha gent que diu que els carrers són seus?.

8.- Hi ha interessos polítics amb el tema del Puig de Consolació o hi ha interessos reals.

9.- Perquè no s'executa la sentencia del Tribunal Suprem que declara la casa d'un exregidor del Partit Popular, Il.legal.

Hi ha moltes més coses per aclarir però si ens aclaraixen aquestes ja hem prepararem d'altres.

A dia d'avui no hem tengut cap contestació per part de Santanyíradio, si comentaran o no els dubtes que varem enviar a la seva adreça de correu electònic, com deiem esperam que seràn plurals i les aclariran, això si haurem d'escoltar el programa a les 11,30 hores.

Ah i un altre consultar, ¿ Quins requisit són pertinents per posar publicitat d'una web privada a la plana principal de la web de l'Ajuntament de Santanyí que pagam tots?

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Pot denunciar res un anonim?
    Anònim said...
    Las consultas que se exponen son generales, afectan a todos los vecinos del Municipio, por eso cualquier persona las puede hacer, y seguro hay mucha gente que le gustaria que alguien las aclarara.
    Imaginate que llame una persona cualquiera con su nombre y pida que se aclaren las consultas del Blog, ya no sera anonimo.
    Julià Vila said...
    No m'agrada aquesta expressió, però: jo ja vos ho deia.
    Ha succeït fil per randa el que jo vos deia:
    Aquesta emissora, igual que la resta de mitjans públics constituïxen una eina creada al servei del poder de torn. Ho són en major o menor grau. En el cas de Santanyí Ràdio ho és en grau exagerat. El 99 per cent dels que hi col·laboren són afins al règim, i la qualitat del programa matinal és pèssima, tenint en comte que el Sr. Pedro Pons és uns dels pioners en la locució de ràdio en Català, és a dir, fa el que li manen, o millor dit, no li deixen fer el que ell voldria. Per exemple, una tertúlia amb representació de totes les forces polítiques del terme, això demostraria pluralitat. Els hi fa més por que una calabruixada.
    Aquest nou programa serà una mena de pre-campanya electoral del PP financiada amb doblers de tots els santanyiners, se seleccionaran les preguntes, i es contestaran tirant pilotes fora, sense dret a rèplica. Més o manco el que fa n'Hugo Chaves al seu canal públic de televisió. El pobre Sr. Pons, avergonyit, calla, atorga, i.... ai las!! Cobra !!
    Resulta vergonyós que veus tan autoritzades i reconegudes com Antoni Vidal Ferrando partcipin a tertulies de ràdio a Palma, i aquí perquè "aquest no és des nostros" hàgim d'aguantar segons quines criatures al micròfon.
    Una dada:
    Eleccions Municipals 2007.
    Partit Popular 2892 vots.
    Resta (Gent que no va votar el PP)2340 vots.
    Qué hi diu vostè Sr. Pons? És plural Santanyí Ràdio?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites