Sembla que realment vol ser plural el nou programa de Participacio Ciutadana, ja que ha contestat a les consultes del Blog del Municipi de Santanyi, encara que en fan falta tres i esperam que les aclariran en el proxim programa.

Per altre part el Blog quan publica alguna noticia sempre ho fa perque conseguir una sol.lucio ja sigui per part de l'equip de govern com per part de l'oposicio, i remarcam aquesta peticio a totes les entrades.

Un altre questio que ens ha planntejat el darrer programa de Santanyiradio es quin sentit te aquest progrma de Participacio Ciutadana amb l'objectiu de recollir suggeriments, dubtes, consultes, si les questions que plantentja el Blog semblen questions per discutir al ple, aixi com ho han dit els regidors que presenten el programa, aquestes questions son questions generals que efecten a tots els ciutadans del Municipi de Santanyi i la gent s'interesa per elles.

Una altre cosa que es vol aclarir per part del Blog es que en cap cas es vol polititzar ni el Blog ni el programa de radio per part del Blog, el que vol es debatre les necessitat o consultes que te la gent te i que sembla tambe ha de ser l'objectiu del programa.

Fent referencia a les aclaracions de les consultes fetes al programa, volem dir que>

1.- En referencia a la primera consulta, a veure si es fara alguna cosa per evitar els perills de la ronda de circunvalacio, el regidor que participa en el programa ha dit que si i que quan l'ajuntament tendra doblers es fara, senyor regidor un dels solar es de l'ajuntament i l'hi toca arreglar lo, pero l'altre com ja hem dit es propietat d'un familiar del regidor de urbanisme, es propietat privada el deure de l'ajuntament es obligar a cumplir la llei i fer als propietaris evitar el perill, l'ajuntament no necessita dobler per fer cumplit la llei.

2.- En referencia a les queixes del Llombards, no son queixes de les obres de clavegueram, con voostes han entes, son queixes de la mala qualitat de l'aigua potable i si hi ha quixes formals a l'ajuntament.

3.- En referencia a les obres nocturnes a la platja de cala Mondrago, es varen intentar fer de dia i tant l'administracio de Costes com la Conselleria de Medi Ambient ho varen prohibir per falta de projectes, vostes ho han dit a la radio es varen fer el vespre de forma incontrolada, l'Ajuntament tambe es responsable de donar part o denunciar les il.legalitats que es fan dins el seu Municipi, malgrat no son de la seva competencia.

4.-En referncia a compra la casa museu per 850.000 Euros, senyor regidor voste ha dit que ara es el moment de comprar, perque els preus del inmobles baixan degut a la crisi economica que tots patim, si un te el doblers i les inverteix comprant un inmoble pot obtenir un benefici, pero si no te el doblers i s'ha de hipotecar i pagar interessos, poc benefici tendra.

Pero aixo tambe ens plantetja un altre questio, l'ajuntament de Santanyi qu ha aprovat els pressupost, te la partida de inversions previstes a fer en base a la venta d'un solars propietat de l'ajuntament a Cala D'or, aquest pressuposts ja fa uns anys que estan aprovats d'aquesta forma, vol dir senyor regidor que els solars de l'ajuntament que vol vendre no baixan de preu com ho fan els altres inmobles.

Ja sabem que el programa no aceptara consultes anonimes, pero pensam que si son consultes com les que hem plantetjat, que son consultes generals que efecten a tots els ciutadans del Municipi de Santanyi i no critiquen ni menyspreuen a cap persona ni institucio s'han de contestar i per finalitzar nomes comentar que el Blog del Municipi de santanyi ha estat present a un debat del Parlament, entre una diputada del PP i la Consellera de Industria, per una questio del Municipi de santanyi, per aixo el Blog noo es tant anonim com algu vol dir, ja es conegut per molts de ciutadan d'aquest Municipi.

Agrairiem que en el proxim programa quedin aclarides les tres questions que no hi ha hagut temps de contestar en aquest darrer programa.

Per altre part Don Gori Suau ens ha enviatun escrit sol.licitant que donasim a coneixer com es va desenvolupar el programa i les preguntes presentades i tambe ha aprofitat per fer una pregunta per el proxim progrma ( aquesta no es anonima) :
PREGUNTA. Al no haver vis " brotes verdes" per cap indret, a no ser a La Costa que no hem visitat, els component de l'Ajuntament hi els seus assesors per l'any 2010, segueixen amb el mateix sou, l'han reduit o se les ha aumentat?. G.SUAU

4 Comments:

  1. Julià Vila said...
    No hem de ser ingenus. La pluralitat no és això. Pluralitat seria donar veu a la gent que no ha votat el PP. Repetesc:
    Eleccions Municipals 2007.
    Partit Popular 2892 vots.
    Resta (Gent que no va votar el PP)2340 vots.
    Pluralitat és donar la possibilitat als membres de l'oposició mitjançant una tertúlia o debat a intervenir a algun programa de Santanyí Ràdio i que poguessin exposar les seves inquietuds i preocupacions. Però no, no ho volen. I no ho volen perquè tenen por, por de mostrar es llautó. I ho neguen amb el pretexte de no polititzar l'emissora. Això és cinisme amb estat pur.
    El programa aquest es convertirà amb un espai setmanal de propaganda electoral gratuïta del PP de Santanyí, a conte de TOTS els santanyiners, no només dels afiliats al PP. Ben bé es podria dir "S'Ajuntament informa" o alguna cosa semblant.
    Com sempre, el PP enganarà als seus propis adeptes: "Ho has sentit que xerra de bé en Tòfol?"
    Però ni ha que som un poc més mal d'enganar.
    Com diuen en castellà: Quien no te conozca que te compre !
    Miquel Amengual said...
    Aquest és un programa del tot innecessari, es juga a un joc que no convé a ningú.

    Tots els que vivim al terme de Santanyí sabem el que l'Ajuntament ha fet bé i el que ha fet malament i no necessitam que ningú, i repetesc NINGÚ (tant oposició, com el blog com els que comanden) ens contin res ni ens venguin cap "moto". Tots sabem que ens va molt be circular d'ençà l'Ajuntament va dur a terme la construcció de la ronda de circumvalació però també sabem que l'Ajuntament no fa res per arreglar els suposats perills que hi ha a la citada ronda. Els llombarders estan enputats perque no els agrada la plaça que l'Ajuntament ha volgut construir i demanen millor qualitat d'aigua però també sabem que l'Ajuntament els hi ha proporcionat una xarxa de clavegueram i un edifici multifuncional tot i que encara no està acabat. A s'Alqueria dos reals del mateix, l'Ajuntament haurà fet alguna cosa malament però també els constueix la xarxa de clavegueram i hi ha estuis per fer-hi una ronda de circumvalació.....
    Així a cada un dels nuclis de població del Terme de Santanyí, no es poden fer totes les coses bé per tothom.

    Segons les dades den Julià som 2892 persones del nostre municipi que ens poden enganar amb relativa facilitat,jo diria que som curtets!!!!! Quines botxades s'han de llegir!!!!!

    Per cert, hi ha una altre dita " Mas vale malo conocido que bueno por conocer" . Qui tengui puçes que les se mati!
    Julià Vila said...
    Vos veig molt segurs. No vos hauria de sortir es tir per sa culata.
    Jo no he dit que sigueu curtets, això ho dius tu, i tu sabràs perquè.
    Jo el que dic, és que no em faran creure que això serà un programa plural, de participació ciutadana. Això s'ho deuen creure els integristes del PP. Però són moltes veus i opinions les que no es veuran representades dins aquesta pantomima radiofònica. Voltros feis com en Juan Palomo: Yo me lo guiso, y yo me lo como.
    Per ventura un poc menos de prepotència i arrogància no vos vendria malament de cara a l'any que ve, ni que fos per simple tàctica electoralista, no fos cosa que que en sortíssiu escaldats.
    Anònim said...
    A s'Alqueria, des de dia 1 de Gener es te a disposició des poble un local, del qual es paga un lloguer i en el que encare no sa fet res.
    Pareix que el batle jove que ens posaren a s'Alqueria, no li acaba de anar be del tot la gestió de molts d'acontaxaments des poble...n'hi ha que passen pena..
    El clavegueram el volia sa gent, perquè si no, no podia disposar de llicencies d'obra per fer un ca-seva, Peró aixi i tot, sa de dir que es una cosa necessària.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites