A les festes de Sant Jaume de 2009 hi va haver una revetla que la gent havia de pagar entrada per entrar.

L'entrada anticipada per a les persones majors de 12 anys empadronades al Municipide de Santanyí costava 10 euros. Per a les persones no empadronades el preu de l'entrada era de 15 euros. L'entrada a la Taquilla tenia un preu únic de 15 euros.

Com a protesta per haver de pagar entrada per poder entrar la gent jove va preparar un BOTELLON fora de la revetla.

La revetla va ser un desastre en total hi va haver un centenar de persones.

Des de el Blog del Municipi de Santanyí ja varem comentar aquest fet i també els seguidors del Blog ho van comentar molt, uns del comentaris d'una seguidora del Blog va ser el següent:

Lo únic q jo dic, es q es molt fàcil dir q tot està malament o cuasi tot, pero si q conec gent dins la comissió de festes q ho ha donat tot, s'ha reunit durant molt de temps cada divendres, organitzant i fent pq tot stigues correcte i sense cap afany de lucre, per tant, no me parex bé q sel critiqui tant, l'any que ve us hi ficau i axí hi haurà mes punts de vista.

Tots els respectes per aquest comentari i per la gent que participa en la comissió de festes, però ¿ com s'ha de fer per poder ficar se dintre la comissió de festes ? , es pot entendre que com més gent hi participa en aquesta comissió més diversitat i pluralitat de idees hi pot haver. ¿ Perquè no es fa més publicitat als ciutadans perquè participin d'aquesta comissió de festes? , ¿ perquè no es convida a les associacions del Municipi ? ,¿ perquè no es fa un forum públic com s'ha fet a Felanitx per debatre el tema de les revetles?

8 Comments:

  1. Julià said...
    Molt bones preguntes per fer-li al Sr. Cristòfol Vidal al proper programa de "participació ciutadana".
    Ja ja ja ja ja ja !!!!
    Anònim said...
    Molts dels joves no estam en contra de pagar, però que duguin grups que mereixin desembutxacar 10 ó 20€ i no els que estan duguent els darrers anys.
    Miquel Amengual said...
    Lo primer de tot es que no se com vos atreviu a comparar les festes de Felanitx amb les de Santanyí.

    Per altre banda, si lo que voleu es prendre part a la comissió de festes, que permeteume que ho dubti, lo unic que heu de fer es posarvos en contacte amb la regiduría de festes i posaría la mà al foc que no vos posaràn cap problema en participar-hi i podreu assistir a les reunions que es facin......desgraciadament crec que aquesta no es la vostra finalitat.....
    Anònim said...
    Quina diferencia hi ha amb les de Felanitx, vols dir que són millors les de Felanitx?, jo visc a Santanyí i el que vull és que les festes de Santanyí siguin millor.

    Si tu ets dels que governen i penses així, no anam bé companyero!!!

    Per altre part seria més fàcil que la regiduria de festes fes més publicitat o covocas un forum, que haver d'anar a suplicar el poder particiap hi.
    Miquel Amengual said...
    Vas molt equivocat, la regiduría de festes mitjançant el regidor que varem triar tots el Santanyiners no te el perquè haver de consultar ningú per desenvolupar el seu carrec, cosa que SI que fan, encara record un any que mitjançant el Centre Jove la gent podía triar entre 3 o 4 grups proposats per la regiduría de festes.

    Les festes del poble son per la gent del poble, personalment no m'agradaría gens que les festes de Santanyí fossin com les de Felanitx....
    Julià said...
    Avui en dia no té cap sentit dur primeres espases de sa cançó a ses revetles de Santanyí. Qui més qui manco va a Ciutat per menos d'un duro a veure concerts, al teatre o al cinema. Els grups de ses verbenes haurien de ser per entretenir sa gent, sobretot sa gent que per un motiu o s'altre no surten de la Vila; els més vells i els més joves (malgrat no votin).
    Si es volen fer concerts cobrant entrades que es facin un dissabte qualsevol, però no la nit de Sant Jaume.
    No fa falta ser molt viu per adonar-se'n de que absolutament A TOTHOM, les verbenes que li agraden més són ses de sa plaça.
    Miquel Amengual said...
    Chapeaux!!!!!! Tota la raó pen Julià!!!!!! Volem verbenes per la gent de la Vila!!!!!
    Anònim said...
    El tema d'aquesta entrada veig que és la manca d'informació que hi ha per organitzar les festes i la poca participació ciutadana, relament els darrers comentaris de si les verbenes s'han de fer a la plaça o s'han de fer concerts ho verifiquen.

    Si es fes un forum tot això es podria debatre, verbenes a la plaça, concerts etc...

    Conclusió hi ha falta de participació ciutadana, i no val dir que la gent no participa, si es motiva la gent, aquesta participa, però la feina de motivar la és de la regiduria de festes o millor dit dels que governen si aquest no fan la seva feina és ben normal que després tot el que s'organitza acaba amb un fracàs.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites