Sembla que l'objectiu del programa de Participació Ciutadana de SantanyiRadio, ha CANVIAT, es volia donar l’opció a la gent del municipi a expressar les seves inquietuds, fer suggeriments o demanar algun tema relacionat amb l’Ajuntament de Santanyí,la temàtica del programa d'avui ha semblat més un programa cultural que un programa per recollir les qüestions, suggeriments o inquietuds de la gent del Municipi de Santanyí.

Dels trenta minuts de durada que té el programa només cinc minuts han estats dedicats a contestar les qüetions plantejades pel Blog del Municipi de Santanyí, l'objectiu real del programa, els altres 25 minuts han xerrat del Viacrucis de S'Alqueria Blanca, tema més apropiat per un programa cultural.

Arribant als cinc minuts pel final del programa el regidor Cristofol Vidal ha començat ha contestar les qüestions presentades pel Blog del Municipi de Santanyí i que quedaren pendents de contestar el darrer programa també per manca de temps.

Des de el Bog volem replicar les aclaracions fetes pels regidors en el programa d'una forma més pausada, com pensam ha de ser i no en cinc minuts d'un programa de radio, les qüestions plantejades són molt importants i es mareixen ser aclarides, malgrat les vulguin donar poca importancia, o no sembla important el fet de que hi hagi carrers privats a una plaça pública, vol dir això que amb les doblers de tots els ciutadans del Municipi de Santanyí s'han fet unes obres dintre un terrenys que ara el propietari pot reclamar, no es varen fer les coses així com havien de fer se, ¿ el procediment administratiu no va ser el correcte ?, ¿ Perquè no es varen expropiar els terenys per interés general ?, realment hi ha un gran problema, i de fet com han dit els dos regidors que participen al programa, es fan coses per arreglar el problema.

Així els pròxims dies anirem explicant cada pregunta detalladament.

2 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Ahhhhhh ilusos, i que vos pensàveu?
    Participació ciutadana? Puja aquí voràs Porto,Pi !!
    Participacó pepera, i propaganda electoral per les municipals de l'any que ve, d'això es tracta en aquest programa, financiat amb els doblers de tots els santanyiners.
    Sembla mentida que per segons qué volgueu ser tan vius i per segons qué sigueu tan cabotes!!! ja ja ja ja ja ja !!!!
    Miquel Amengual said...
    Molt han fet!! Jo no hauría contestat cap pregunta feta pel Blog com un conjunt, ara bé, si la fa el senyor/senyora "Tal" com a administrador/a del Blog ja sería una altra cosa.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites