Desgraciadament si feim una volta per Santanyí trobam moltes de coses que no estàn així com haurien d'estar, però el que més preocupa és veure que els que ho han d'arreglar, són els que governen i sembla que no veuen res.

Ja varem comentar que hi ha llocs, a la ronda de circunvalació, que són un perill pels vianants:

El primer és davant el solar ubicat a la ronda de Sa Tanca propietat de l’ ajuntament, que està aferrat al carril de bicicletes.

El solar no està tancat i té un desnivell respecte el carril de bicicletes molt important, és perillós perquè la gent que circula en bicicleta hi pot caure.

El segón punt és un altre solar ubicat a la Ronda, carrer de Na Ravandella, propietat d’un familiar del regidor d’urbanisme de l’ajuntament de Santanyí.

També té un desnivell important i tampoc està tancat. A més no es conserva en les condicions de salubritat que preveu la llei del sòl. També és un perill pels vianants que hi poden caure.

En aquesta entrada comentarem un altre punt que també és un gran perill pels vianants que fan esport per la ronda, ja que impedeix el pas per la voravia, a més està a punt de provocar un possible desprendiment de la voravia.

Aquest solar esta situat a la sortida de Santanyí, direcció a S'Alqueria Blanca, fa anys que hi ha una gran excavació feta, supossadament amb tots els permisos corresponents per part de l'Ajuntament, i esta tancat amb una rejilla que no sembla molt segura possiblement no és el tancament de seguretat que hauria de tenir.

Aquest darrer any han hagut de desplaçar la rejilla més allà de la voravia, impedint el pas als vianants, degut a un desprendiment, la voravia està a punt de desplomarse.

¿ Per que no es fa res per solucionar aquest greu perill?, ¿Qui és el responsable del mal estat de la voravia?, ¿Qui serà el responsable si algún vianant hi cau?

Si el responsable és una empresa privada, l'ajuntament ha de fer el corresponet perquè ho arreglin els responsables, i s'hi és responsabilitat de l'ajuntament ha de solucionar el desprendiment abans de que hi hagi una desgracia, també sería convenient un tancament més apropiat amb unes valles més segures. Cada dia hi pasa molta de gent fent esport, per això sería convenient posar remei abans de que el mal sigui més gran.

9 Comments:

  1. Anònim said...
    Començau a aburrir
    Anònim said...
    a jo ja fa temps que m´han avorrit sempre el mateix...............arribareu a fer oi.
    Anònim said...
    Saps que n'hi ha de coses que avorreixen!!
    Anònim said...
    Ningú esta obligat a llegir el Blog, els que s'avorreig el que ha de fer ésno llegir lo.
    cati said...
    el que fa oi, es tenir un poble tant descuidat, sols ens cuidam de cobrar els imposts....aquest equip havia començat molt be,(el primers anys d'en miquel hi va haver molts bons canvis) pero amb un parell d'anys...s'enganxen a la cadira.
    Joan Vidal. said...
    Si fóssim nordamericans inventeriem una història totalment inversemblant; com per exemple que el sotrac fou produït per un meteorit al pleistocé i que tota la vida al planeta esdevé gràcies a éll. D'Aquesta manera podriem cobrar entrades a bon preu amb una mitja de sis milions de visitants a l'any. Aquí, a sa roqueta, només ens serveix per treurer-mos els ulls uns als altres.

    Això es fer OI !!!
    Julià Vila said...
    Cati, es problema és que han acabat es duros. Només en tenen per pagar els sous de tots els funcionaris + els càrrecs de confiança. Que más quieres Baldomero ?? Madurito, feo, y sin dinero!!
    A la cadira no s'hi enganxen ells, els santanyiners ho volem així. Cada quatre anys ho confirmam a ses urnes.
    Joan Vidal, deixa-ho anar, ara que és poc. Fes cas als metges.
    Admin said...
    Missatge del Facebook:

    a devora l'escola bisbe verger hi ha una altra excavació que també és per llogar-hi cadiretes!! amb els nins i nines de l'escola que hi passen cada dia hora de dinar...
    i què pensau del fanal de llum que cau just enmig del carril bici? (just abans del carrer que duu al camp d'en torrella) o hi passes ben poc a poc o segur que et menges a) la paret b) el fanal...
    Anònim said...
    Bata voure de qui es la paret en questio per sebre perque se va fer aixi, es s'unica que se va respetar sense tomarla.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites