Qüestions pendents .

Demà dijous hi torna haver l’emisiò del programa de participació ciutadana com varem dir a l’entrada anterior, agrairiem que en el próxim programa quedin aclarides les tres questions que no hi ha hagut temps de contestar en aquest darrer programa.

Les qüestions pendents són les següents:

7º.- La plaça Ramon Llull ¿ és de tots els veïns del Municipi de Santanyí o és privada, com és que hi ha gent que diu que els carrers són seus?.

8.- Hi ha interessos polítics amb el tema del Puig de Consolació o hi ha interessos reals.

9.- Perquè no s'executa la sentencia del Tribunal Suprem que declara la casa d'un exregidor del Partit Popular, Il.legal.


Ja sabem que no ha de servir de precedent con va dir el regidor Cistròfol Vidal, contestar qüestions anònimes, però com també varem dir el Blog del Municipi de Santanyí molta de gent ja el coneix i ja no sembla tant a´`onim com n´hi ha que volen dir, i aquestes qüetions són unes qüestions que quedaren pendents per falta de temps.

I per altre part hi ha la consulta de Don Gori Suau:

PREGUNTA. Al no haver vis " brotes verdes" per cap indret, a no ser a La Costa que no hem visitat, els component de l'Ajuntament hi els seus assesors per l'any 2010, segueixen amb el mateix sou, l'han reduit o se les ha aumentat?. G.SUAU

A un comentari d’un seguidor del Blog hi ha una consulta interessant, que la podria contestar la regidora Catalina Rigo, A s'Alqueria, des de dia 1 de Gener es te a disposició des poble un local, del qual es paga un lloguer i en el que encare no sa fet res. ¿ Que s´ha de fer amb aquest local que ens costa 10.000 euros anuals de loguer?

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Jo també tenc una portasa a casa meva, si l'ajuntament la me vol llogar per 10.000 euros, per no fe res i jo seguir tenguet la clau, ser l'amo i cobrar el lloguer, ja va bé, on he de firma.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites