Suggeriments i aclariments.



Aquestes noticies han sortit avui a la premsa, només volem fer un suggeriment i un aclaraciment:

El primer és el suggeriment, ja que destinar les dietes del darrer ple extraordinari, 4500 euros per un quart d'hora de feina , per ajuda a Haití és una iniciativa molt bona, i falta dir que va ser proposada pel regidor d'UM, Toni Manresa, però hi ha una iniciativa millor que honraria a l'equip de govern de l'ajuntament de Santanyí i és propossar que totes les dietes que queden per cobrar, dels pròxims plens d'aquesta legislatura, siguin destinades a un fons d' ajudes socials per la gent de Santanyí, que segons va sortir publicat a un diari, hi ha gent a Santanyí que no té per menjar.

La segona és aclarir que la Joana Maria Llambies de vint i un anys, no ha de gestionar la política municipal de tos els nuclis de costa de Santanyí, això si que sería molta de feina per cobrar 300 euros, només ha de gestionar un petit nucli de població que es diu La Costa.

Font: Diari de Balears.

9 Comments:

  1. Anònim said...
    A 4500 euros per ple si queden 10 sessions de ple són 45.000 euros, el mateix que la regidora d'afers socials diu que té per donar ajudes.
    Miquel Amengual said...
    El que ha escrit aquesta notícia no te ni idea del nostre municipi.... com pot una persona que vol donar notícies de Santanyí dir que "la costa" son els nuclis costaners???? Quina veracitat poden tenir les notícies publicades per aquest individu???

    La mateixa credibilitat que té el blog del municipi de Santanyí que torna fer demagogia barata amb aquests "suggeriments".
    Anònim said...
    I la publicitat que fa el batle, Miquel Vidal, al diari Ultima Hora,del nou president del PP, deu ser real o és per fer la pilota i en tornar a votar no es presentarà de batle i es colo.locara al parlament amb un bon sou sense fer res, i els santanyiners que s'arreglin com puguin amb en Llorenç.
    Anònim said...
    tornà fer demagògia barata amb aquests "suggeriments".?

    No!!, idò personalment trob que estaria molt be.
    O pot ser, que hauria alguna regidora, que ni sols es dignaria a venir?
    Si tant estimen es poble, no lis surt des cor, perdre es temps, sense res a canvi?
    Com diuen a un comentari, de un altre apartat, que no lis toquin el sou!!!
    Anònim said...
    Ah i un altre cosa Miquel Amegual les noticies les sol enviar la cap de premsa de l'ajuntament als diaris, de fet la noticia de Haiti surt a la web de l'ajuntament, supòs que va enviar les dues noticies. No és la primera vegada que hi ha equivocacions i això que té un bon sou per fer aquesta feina.
    Miquel Amengual said...
    Estic totalment d'acord amb tu, si la notícia l'ha enviat la cap de premsa de l'Ajuntament hi ha per caure la cara de vergonya, una persona que vol donar notícies ho ha de fer seguint les tres "C" del periodisme: la primera "C" es Claro, la segona Conciso i la tercera i a aquest cas la més important es Correcto. Personalment crec que l'Ajuntament no necessita cap Cap de Premsa.
    Julià Vila said...
    El diari "El Mundo", el preferit entre els radicals del PP, segueix les tres K.
    Anònim said...
    Bon vespre! Cada dia solc mirar el blog, i la veritat és que es veu que clarament és imparcial, basta veure la remarcació que fa a la darrera entrada "una iniciativa molt bona, i falta dir que va ser proposada pel regidor d'UM, Toni Manresa". La veritat que sí és una bona proposta, haurien d’aprendre qualque cosa els actuals mandataris, i no pensar tant amb la seva butxaca. Jo personalment som votant del PP, però també tenc ulls i se que la gestió d’aquets no és la que més m’agradaria, fins i tot em fa vergonya que ens representin a moltes de les decisions que prenen. La gent del poble veu que ells no tenen cap mena de crisi, en canvi nosaltres em de fer el que podem per seguir endavant, i escoltar les excuses barates que posen com que no tenen doblers, per favor no sigueu hipòcrites, en teniu pel que voleu, per crear el càrrec d’una batlessa pedanea i cobrar 300 € cada mes per no fer res si que n’hi ha o per cobrar nomines amb xifres desorbitades, tenir assessors i càrrecs de confiança inservibles o personal fent sudokus o anar a beure a n’és bar mig dematí i així podríem estar fins demà dient com es tiren els doblers, quan aquets doblers anirien molt bé als serveis socials o moltes altres bandes que tenen mancança de pressupost, i són més importants pel ciutadà. Se que me estès molt però estic cansat de veure les tonteries que es fan a l’ajuntament i també veure com se’n aprofita aquest blog que tendeix a treure de context moltes de les noticies publicades, esper no es mal interpreti el meu comentari nomes vull queixar-me de la gestió municipal i amb la mateixa dir que malament aquest blog faci propaganda electoral, moltes vegades té gran part de raó. Ah!! Remarcar que per jo el PP no és perfecte ni d’aprop, però de tots els partits que hi ha actualment a Santanyí és el MENYS DOLENT.
    Julià Vila said...
    Idò ja ho saps. Segueix votant el PP.
    El que hauries d'explicar, però, és com arribes a tan brillant conclusió, si a Santanyí no ha governat ningú més que ells.
    Saps que? No ho expliquis. Tanmateix els qui no som d'extrema dreta no ho entendríem. És com demanar-li a un forofo del Barça que es faci del Madrid, ser del PP és com una religió, i jo som ateu, només crec en les persones.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites