¿ És plural Radio Santanyí ?



Santanyí Radio impulsa un programa de Participació Ciutadana per tractar temes relacionats amb l’Ajuntament.

Cada dijous, els ciutadans de Santanyí tenen una cita amb Santanyí Radio, a partir de les 11.30 hores. Amb aquest, ja són tres els programes que s’han emès per donar l’opció a la gent del municipi a expressar les seves inquietuds, fer suggeriments o demanar algun tema relacionat amb l’Ajuntament de Santanyí. Es tracta d’un programa de Participació Ciutadana que compta amb la col•laboració de la regidora d’aquesta àrea, Catalina Rigo i el regidor de Cultura, Cristòfol Vidal.

Les persones que ho desitgin poden fer les seves preguntes al telèfon 971 64 21 12, qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora, ja que poden deixar el seu missatge al contestador automàtic. També ho poden fer a través d’internet al correu electrònic: santanyiradio@ajsantanyi.net.

En el primer programa hi va intervenir el batle, Miquel Vidal, qui va fer la presentació d’aquesta iniciativa que té com a objectiu acostar l’administració municipal a la gent del poble, donar informació de primera mà, aclarir dubtes i recollir les inquietuds, opinions, queixes, crítiques o alabances sobre la gestió municipal.

Així mateix, el batle Vidal, va depositar la seva confiança amb Catalina Rigo i Cristòfol Vidal que són les persones que contesten les preguntes que fan els ciutadans.

Cada setmana es recullen totes les aportacions de la gent que telefona o escriu per email i es debaten en el programa de dijous.

El programa, tot i que és nou, ja compta amb un gran seguiment de públic, ja que s’han rebut moltíssimes telefonades i missatges i compta amb una gran participació.
El programa de Participació Ciutadana es pot seguir a través de Santanyí Radio (107.3 FM) o a través de la web:
www.santanyiradio.net.



Esperam que aquest programa serà plural i no farà una selecció dels missatges rebuts , deixant de comentar los per algún tipus d'interés, per aquest motiu des de el Blog del Municipi de Santanyí hem fet un recopilatori de dubtes, queixes i com no suggeriments que hem publicat i no han estat contestats o aclarits pels que les poden contestar, només comentats pels seguidors del blog, això si alguns molt comentats i amb molt d'interés.

Per això i per col.laborar amb el programa enviarem aquest recopilatori de dubtes a Santanyí Radio per veure si les aclariran.

Els dubtes que hi ha i que voldriem aclarir són els següents:


1º.- Es posarà remei als perills denunciats pel Blog del Municipi de Santanyí a la Ronda de circunvalació, solars sense tancar, amb el perill de que els vianats i poden caure. Un és un solar propietat d'un familiar del Regidor d'Urbanisme, l'altre és propietat de l'Ajuntament.

2º.- El quiosquet de la zona verde de Santanyí ¿ està tancat per incompliment del contracte, així com es va arpovar a la junta de govern de dia 21 d'octubre de 2009 ?.

3º.- Quin és el motiu de nomenar una batlessa al nucli de La Costa quan fins ara no n'hi havia cap.

4º.- Que pasa amb la xarxa pública de canalització d'aigua del Llombarts, que hi ha tantes de queixes.

5º.- Quin és el motiu de que es facin obres nocturnes a la platja de Cala Mondragó, hi ha els permisos corresponents per part de totes les administracions per moure l'arena.

6º.- Qualsevol projecte cultural sembla loable, però les mancances de primera necessitat han de ser prioritàries, ¿ és necessari comprar una casa per 850.000 euros abans de solventar les mancances de primera necessitat, sobretot en temps de crisi?.

7º.- La plaça Ramon Llull ¿ és de tots els veïns del Municipi de Santanyí o és privada, com és que hi ha gent que diu que els carrers són seus?.

8.- Hi ha interessos polítics amb el tema del Puig de Consolació o hi ha interessos reals.

9.- Perquè no s'executa la sentencia del Tribunal Suprem que declara la casa d'un exregidor del Partit Popular, Il.legal.

Hi ha moltes més coses per aclarir però si ens aclaraixen aquestes ja hem prepararem d'altres.


Font i fotografia: Ajuntament de Santanyí

12 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Quina part de "Participació Ciutadana" no enteneu?
    Quant deis "des de el Blog" vos convertiu automáticament en un grup anònim d'oposició al govern municipal i perdeu la condició de "ciutadà". Si voleu formular preguntes seguiu les regles del joc, i telefonau o escriviu un carta o mail al programa com tothom. No sembla tan mal d'entendre. O és que "El Blog" ja us dona una mena de poder per passar per damunt els altres?
    Admin said...
    El Blog ja ha enviat la carta al programa com tothom. Ara espererem la contesta.
    Julià Vila said...
    No contestaran cartes sense signar.
    Julià Vila said...
    Lo millor, però, de s'entrada és es títol: "¿És plural Santanyí Ràdio?"
    Clarament NO. Aquesta emissora, igual que la resta de mitjans públics constituïxen una eina creada al servei del poder de torn. Ho són en major o menor grau. En el cas de Santanyí Ràdio ho és en grau exagerat. El 99 per cent dels que hi col·laboren són afins al règim, i la qualitat del programa matinal és pèssima, tenint en comte que el Sr. Pedro Pons és uns dels pioners en la locució de ràdio en Català, és a dir, fa el que li manen, o millor dit, no li deixen fer el que ell voldria. Per exemple, una tertúlia amb representació de totes les forces polítiques del terme, això demostraria pluralitat. Els hi fa més por que una calabruixada.
    Aquest nou programa serà una mena de pre-campanya electoral del PP financiada amb doblers de tots els santanyiners, se seleccionaran les preguntes, i es contestaran tirant pilotes fora, sense dret a rèplica. Més o manco el que fa n'Hugo Chaves al seu canal públic de televisió. El pobre Sr. Pons, avergonyit, calla, atorga, i.... ai las!! Cobra !!
    Resulta vergonyós que veus tan autoritzades i reconegudes com Antoni Vidal Ferrando partcipin a tertulies de ràdio a Palma, i aquí perquè "aquest no és des nostros" hàgim d'aguantar segons quines criatures al micròfon.
    Una dada:
    Eleccions Municipals 2007.
    Partit Popular 2892 vots.
    Resta (Gent que no va votar el PP)2340 vots.
    Qué hi diu vostè Sr. Pons? És plural Santanyí Ràdio?
    Anònim said...
    Igual que Antich ha vuelto a pactar con los de UM en el parlamento a cambio de seguir teniendo la mayoria, a Catalina Rigo la han metido en un programa de Santanyiradio, para tenerla contenta y para que no vote en contra del PP en los plenos.
    Efe. M.A said...
    La pluralitat és un dels gran problemas de la nostra societat.... hi ha massa pluralitat i massa llibertats i massa igualtat......
    Julià Vila said...
    No se val copiar !!
    Aquesta teoria és de n'Adolf Hitler
    Efe. M.A said...
    Aquesta teoría es ben meva, no m'agradaría gens agafar cap teoria d'aquest assasí, loco i demés qualificatius.....

    Estic ben segur que hi ha molta gent que pensa com jò i que no ho diu però la veritat es que el gran problema de la nostra Societat son els drets i llibertats que contempla l'altre problema que no es ni més ni manco que la Costitució.

    España, una grande libre.
    Julià Vila said...
    Idò no sou tan diferents.
    Gracies a Deu però no hi ha molta gent que "pensa" com tu, això és el que tu voldries, pobre desgraciat.
    Joan Vidal. said...
    Pareix mentida que a dia d'avui s'hagin d'aguantar comentaris com els de "Efe. M.A".

    ...però tampoc m'agrada que personatges com el jutge Garzón tenguin com a hobbie remoure es fems en nom de sa "memoria histórica" (memòria histèrica pels socialiste)35 anys després, i m'he d'aguantar.

    I sobre sa pluralitat de SR; té la mateixa pluralitat, ni més ni manco, que IB3 o Video U.
    Tú capisci?.
    Anònim said...
    I amb la mateixa corrupció?
    Julià Vila said...
    El pes argumental del comentari de Joan Vidal em sembla ben pobre. El "I tu més" és un sistema que ja empren el nins amb 5 anys.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites