Al darrer ple celebrat el dia 15 de Febrer de 2010 , el regidor Nicolás Arroyo (PSOE) demana si el quiosquet de la zona verda devora de l’institut s’ha tancat i si és hagi que es farà.

El batle contesta que no sap amb seguretat si està tancat o és perquè fa mal temps, i si la concesionaria deixés la zona verda, es tornarà a treure a licitació la concessió.

A altres plens ja ha estat comentat el fet de que el batle, Miquel Vidal, pateix de falta de memoria i per aquest fet necessita fosfor, però el regidor Jesús Nuñez (PSOE) com a metge, també ha comentat que aquest problema és genètic i no té cura, per molt de fosfor que prengui.

A la Junta de Govern Local celebrada el passat dia 21 d’octubre de 2009, al punt 2-b de la gestió econòmica es pot veure que el quiosquet tenia un deute amb l’ajuntament de Santanyí de 2676,05 euros més 759,58 euros per no haver pagat el canon d’aprofitament, per això s’aprova requerir el pagament inmediat de les quantitats assenyalades a l’adjudicatària de la instal.lació o del contrari es plantetjara la possibilitat de rescindir el contracte per incompliment.

Això es diu poca memoria per part del batle i pot resultar ser preocupant si el batle no recorda el que aprova a les juntes de govern.

Però el que més preocupa és que degut a la mala gestió de l’equip de govern, els santanyiners no poden gaudir de les poques zones verdes que hi ha Santanyí.

6 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    I que punyetes té que veure el quiosc amb gaudir de les zones verdes???? Hi ha els bancs, hi ha els jocs infantils, hi ha els arbres i la font, qui necessita un quiosc per gaudir de tot això?????

    Si en Colau vol explotar el quiosc que ho digui clarament i deixi de fer el que millor li surt, es a dir parlar i parlar i no dir res..... i el Señor Núñez que faci diagnòstics metjes al qui els hi demani....
    Anònim said...
    ¿I perquè ha d'estar tancat el quiosquet si és un servei més que es pot donar en el parc?

    ¿I perquè sempre que no l'interesa el tema, el batle té problemes de memoria, com ell mateix diu?
    Anònim said...
    Aviat parlarem de monopoli socialista al Bars de les zones d´esplai de Santanyí i si no ja ho veurem, ja no només serà al camp de futbol on es donaran "discursos polítics de si noltros governasem..." ja està bé menys parlar i més treballar pel poble.
    Julià Vila said...
    Com pots ser tan cínic i tan dolent (per no dir una altra cosa). "Monopoli socialista" ??
    Fins ara el PP ha copat totes quantes associacions hi ha dins el poble, i no vull donar noms, i ara mos surts amb aquesta fantasmada fatxenda?
    Si hem de començar a enumerar totes les portes i llocs de feina que han obert els carnets del PP faríem empegueir a mig poble.
    Amollau aquestes barbaritats, i vos quedau tan panxos !!! Com que comanden, i comandaran "es meus" vos sentiu protegits i forts. Quina llàstima per a la vostra descendència.
    Anònim said...
    Nico al poder, ara que ja deixa el bar del futbol, vol el quiosquet, però una cosa esta clara que la tasca de regidor és la que més temps l'hi ha durat ja fa dues legislatures, due ser perquè no l'hi costa doblers i dels seus i l'hi dur poca feina però cobra les dietes dels plens
    Julià Vila said...
    El simple, quan acaba els arguments, recorre a la desqualificació personal.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites