Segons les declaracions dels candidats a la batlia al Municipi de Santanyí, que han sortit publicades a un mitjà de comunicació, hem pogut veure que tots tenen el mateixos objectius o el manco semblants:

- Promoció turística, impulsar el turisme, estimular el turisme.
- Seguretat i netetja.
- Un CANVI rompent la majoria absoluta del PP.

Tots aquest temes estan molt bé, en aquests moments la real.litat és aquesta el Municipi de Santanyí esta en el pitjor moment dels darrers anys, Cala Figuera fa oi, i Cala D’or va pel mateix camí, és hora de fer alguna cosa si volen seguir endavant.

Amb tot això sembla que tots els partits pensen el mateix, inclus el PP que fa trenta anys que governa , dotze del quals amb el mateix batle i ara que venen eleccions i que dintre del PP tot havien de ser renovacions, resulta que repeteixen quasi tots, el set primers llevat d’un son els mateixos.

De tot aixo el ciutadà que és el que ha d’anar a votar el proper dia 22 de maig es troba amb dues qüestions, o millor dit amb una real.litat i amb una qüestió.

La real.litat és que el Partit Popular de Santanyí ha perdut la seva credibilitat, el ciutadà no pot entendre com després de tots aquest anys de governar i sobretot sense anar més enfora, aquest darrers anys de govern del batle i del mateix equip de govern, que repeteix, i que ens ha duit a la ruina turística de Cala Figuera i de Cala D’or, com pot ser que ara a vint i un dies abans de les eleccions ens vulguin fer creure que potenciaran la promoció turística, com pot ser que siguin capaços de dir aquestes barbaritats quan fa vuit anys que tenen un regidor de turisme, que a part de no saber idiomas, que sería el requisit mínim, no sap res de turisme, l’únic que sap, és que viu a un nucli turístic.

Com pot ser que el batle digui que arreglarà els problemes de circulació i a l’any 99, quan encara no era batle, ja va dir el mateix a una entrevista, el Partit Popular de Santanyí a perdut tota la seva credibilitat.

I la qüetió que es planteja, el ciutadà que ha d’anar a votar el proper dia 22 de Maig és la següent, i si tots veuen que el turisme la principal font d’ingresos no va bé i que falta seguretat i neteja, pilars fonamentals dels programes electorals, ¿ Quin és la proposta dels candidats per arreglar tot això? No sigui cosa que tots vegin la real.litat quin és però que no tenguín la solución, tot siguin paraules per quedar bé al programa però al cap i a la fi tot torn queda igual

L’objectiu està ben clar, acabar amb la majoria del PP de Santanyí, el Municipi desitja un CANVI i això és possible però amb idees clares tots els que es presenten com a candidats han de saber exposar les sol.lucions apropiades pel municipi, no val dir hem de promocionar el turisme, però relament no saber com.

Des de aquest blog i durant aquesta legislatura hem dit i repetit que el Municipi de Santanyí necessita un CANVI, aquest CANVI és possible però ha de ser un CANVI per millorar i el que han de tenir clar aquest candidats és que han de tenir un projecte de futur i aquest projecte l’han de saber explicar i ha de ser possible, no basta dir promocionarem el turisme, s’ha de dir com ho faran, per aquest motiu el ciutadà ha de demanar al polític quin és la sol.lució que té i el ciutadà ha de valorar la millor opció, si és possible o no, i a quin a de votar.









Font: Ultima hora.













2 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Mentres es repeteixin actes de joc brut pagats amb es doblers de tots, com "Es dinar des Batle", el PP sempre tendrà majoria absoluta.
    Això va ser un acte electoralista a favor del PP, i enlloc de pagar-lo el PP, sa factura va a conte de tots els santanyiners. Una vergonya !!!
    Anònim said...
    The ambiance of the Jaypee Garden Isles complex puts in front of a visitor the mirage of a resort. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry outlet shop[/url] I like a bit of a chase, I don't know if I am automatically disqualifying him because I am almost turned off by just how into me he really is. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose outlet[/url] Inpvqxzly
    [url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora outlet[/url] Adqabjcle [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose canada[/url] adsumtcfh

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites