Nova batlessa a la Costa



Aquest dies s'ha anomenat una al.lota, de 21 anys, nova batlessa de la Costa. No hi ha dubte que el Partit Popular al Municipi de Santanyí, està fent una gran renovació, ja tenim dos batles de dues pedanies ben jovenets.

En Bernat Bover a S'Alqueria Blanca, té 25 anys, i na Joana Maria Llambies, té 21 anys, falta saber la seva experiencia de gestió.

El que crida l'atenció és que amb aquets tres anys de legislatura, no s'havia anomenat cap batle per la pedania de la Costa i ara, a falta d'un any per les properes eleccions, s'ha anomenat una batlessa, un altre carrec amb un sou de 300 euros, que és el que cobren els batles pedaneos cada mes, que pagam tots els ciutadans del Municipi de Santanyí.

Esperam que faci molta de feina per la Costa.

3 Comments:

  1. Joan Vidal. said...
    Aquest blog de cada vegada em decepciona més, a Palma acaba d'arribar "la borrasca perfecta" i envers de posar la foto de la "princesita" publiquen la d'una noia ben maca de La Costa.

    Algú pot replicar que no té res a veure amb Santanyí pero jo crec que sí...perquè més d'un Santanyiner va beure Moet... o no? Ja ho deia jo que a més d'un li faria agrura...

    juasssss...
    Anònim said...
    Vaja colla, que si aquell fa o deixa de fer, si aquell a deixat de fer i aquell fa, si aquest sa colga amb aquest, o si aquella o necessità!
    La veritat cada vegada la gent esta mes morta d'oi de sa política que ens envolta.
    Tant sia la de Santanyí, com la de Palma, com la de Madrid.
    Tots, es polítics, o es que es fan polítics, van al mateix. I ens o demostren dia a dia.
    Diuen que es necessari anar a votar, i jo em deman perquè? per tenir dret a reclama?
    Perquè aquells facin sopars a conta dels ciutadans? o aquells s'en vagin de viatge, també amb sos doblers des ciutadans? o aquella perquè no li passa pes cony, no donara els doblers per fer algun acte, que prèviament els ciutadans han pagat amb els impostos!
    La veritat, fa oi!!
    Ara aixo si, que els seus sous, per l'amor de Deu, no els toquin!! Segurament, si el sou, de algun d'aquests polítics, que estan asseguts, al parlament ( i dic al parlament, i podria dir, a l'ajuntament, etc... .) i s'entretenen jugant al mòbil, mirant si sa dona de fer net a llevat sa pols del sostre, o es fan exploracions a si mateix, un quart del sou, d'aquets polítics, als destinassin als aliments per necessitats, pot ser llevarien un 25% de la fam que hi pogués haver al voltants, però, no que per l'amor de Deu, no lis toquin el sou!
    I degut a la meva edat, segurament ja no veure els desastres que venen per venir, per culpa dels polítics que tenim avui en dia, però senyors, la cosa esta molt malament. i el que ens queda per venir.
    I voldria dir, que no som de cap partit polític, perquè, com diu una cançó tots iguals, però amb diferent disfraç.
    Julià Vila said...
    L'estratègia del PP per captar nou adeptes és més vella que es pastar. És la mateixa que empren les perilloses sectes ultracatòliques als EEUU, i la mateixa que emprava la Falange Española despres de la guerra civil, però mentre no facin aquests rentats de cervell a menors d'edat no es pot actuar legalment contra ells, i amb aquest cas només ho podrien fer els pares, que solen ser afins al "règim".
    Em sap greu per aquesta al·lota tan jove, i que ja l'hagin enganada d'aquesta manera.
    Batlessa de "La Costa" Sembla una innocentada. Quantes pedanies noves es podrien crear a Cala d'Or?? M'estim més deixar-ho anar, i si aquesta actitud barroera els passa factura a les eleccions,bé, i si no és així; enhorabona santanyiners!!! Ánimo muchachoooos!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites