Hi ha un seguidor del blog que ens esta enviant petites denuncies, que semblen que no són molt importants, però si que una i un altre arriben a tenir importancia. Hem aprofitat per recillirnes algunes i fer aquesta entrada.

La primera:

APROPOSITO DEL POLIGONO, QUE PINTA LOS CAMIONES DE SALAS ESTACIONADOS EN LA CALLE USURPANDO LA VIA PUBLICA CADA DIA MAS DIFICIL PARA TURISMOS ASI DIA TRAS DIA Y AÑO TRAS AÑO.

SUPONGO QUE ESTARAN ESTACIONADOS DE ESA MANERA TAN INICUA Y ABERRANTE HASTA QUE ALGUN DIA ALGUN TURISMO U OTRO VEHICULO SE METE DE MORROS CON ESAS GABARRAS Y VEREMOS QUE PASA SI HAY SANGRE. VEREMOS, VEREMOS.


SALUDOS- PISCIS

La segona:

ME GUSTARIA SABER SI EL ILMO. AYTO.DE SANTANYI VIGILA LA SUELTA DE PERROS SIN CORREA A LA SUERTE DEL ANIMAL, PUES VEO DIA TRAS DIA SEMANA TRAS SEMANA Y MES TRAS MES, QUE UN PERRO BLANCO DE TAMAÑO MEDIO LO SUELTAN EN LA PLAZA CANAL A LA VENTURA QUE PUEDA SER ATROPELLADO ESTE Y PRODUZCA UN ACCIDENTE. NORMALMENTE LO SUELTAN SOBRE LAS 8 HORAS DE LA MAÑANA Y POR A MEDIO DIA Y POR LA NOCHE, ESTE ECHA LA CAGAITA Y A VIVIR LA DUEÑA.


YO CREO QUE NADIE DEL AYUNTAMIENTO LO VE, PUES NO ES POSIBLE QUE TANTO TIEMPO PASE DESAPERCIBIDO, ¿ O ES QUE EL AYUNTAMIENTO LA TIENE MIEDO A ESTA SEÑORA¿ YO CREO QUE SI, A MENOS A MI ESO ME PARECE.

PERO HAY UNA COSA MUY CLARA QUE SI LOS ENCARGADOS DE ESTE TIPO DE COSAS NO CUMPLEN COMO TOCA POR LOS COMPROMISOS QUE CONLLEVA, QUE DEJEN EL PUESTO A OTRO QUE POSIBLEMENTE LO HACE MEJOR Y ESTE QUE SE MARCHE A LA MONCLOA A REGARLES LAS MACETAS AL SR ZP. QUE CREO QUE ESTE PAGA BIEN.
ATENTAMENTE.
PISCIS.


La tercera:

VEO DIA TRAS DIA, QUE LA VIGILANCIA MUNICIPAL DE MAÑANA, SE SIGUE HACIENDO CON MOTO DE GRAN CILINDRADA, .


1ª QUE GASTA MUCHO COMBUSTIBLE Y MAS AHORA QUE ESTAMOS EN PLENA CRISIS.

2ª QUE HAY MENOS POSIBILIDAD DE ACCIDENTE SI SE HACE CON MOTORINO COMO POR EJEMPLO CORREOS



3ª QUE AL CIRCULAR MAS DESPACIO CON MOTORINO SE OBSERVA MUCHO MEJOR CUALQUIER EVENTUALIDAD


4ª QUE EL COMBUSTIBLE LO PAGAMOS LOS COTRIBUYENTES.


5ª QUE CONTAMINA MENOS UN MOTORINO QUE UNA MOTOCICLETA GRANDE

6ª QUE EN UNA POBLACIÓN SE DEBE CIRCULAR A POCA VELOCIDAD(POR LEY)

7ª QUE VA SIENDO HORA DE QUE LA PEDANTERIA LA DEJEN A UN LADO Y SE HAGANUN POCO CASO DE LOS DEMANDANTES.


ATENTAMENTE.



La quarta.

PISCIS




Lama un poco la atención que la carretera de palma a su salida de Santanyí hasta campos hayan parcheado ls pequeños baches que había en la misma, y sin embargo la carretera de Felanitx( C- 7l4 ), han pasado olímpicamente y sin embargo tiene baches sobre todo los dos primeros Kms que asusta (término de Santanyí), que pasa con esto que la otra pasan gente de mas rango que la de Felanitx o es que se acabó el dinerito, si así fuera que miren por los cajoncitos de los organismos oficiales, que algo habrá, digo que miren por los cajoncitos pero que tambien puede ser por alguna caja de cola-cao que hubiera por ahí.

Gracias.

PISCIS.


La quinta.

Sería de mi agrado, que alguien del ayuntamiento aunque sea de la oposició., me digera o esplicara, si piensan poner señal vertical " solo turismos" en dicha plaza,porque se da el caso que los días de mercadillo aparcan los mercaderes con esos furgones grandes que ocupan dos plazas, y los sufridos vecinos que se marchen a otro sitio. ¿ a que no es lógico ni legal? pues eso. saludos,



PISCIS.




Consultes i queixes d'un ciutadà abans de les eleccions a les que els polítics haurien de ser capaços de poder donar sol.lució o al manco intentar explicar com es pot fer si es pot fer a aquest ciutadà i a motls d'altres que també tenen dubtes, per aquest motiu és necessaria la comuniciació i la proximitat del polític amb el ciutadà, cosa que fins ara sembla una cosa molt llunyana al Municipi de Santanyí.


27 Comments:

  1. Anònim said...
    i això continuarà igual si no feim res entre tots. És hora del canvi, i aquest canvi no vendrà amb el PP.
    I lo que fa més por, que si es vera que tenen previst que en Miquel se'n vagi i que quedi en Galmés de batle!!!. Qué no recordau que ja em varen tenir una de geneta de batle???
    I aquest és sang de sa seva sang.
    Anònim said...
    jajaja, me da risa en ocultar su nombre, pero si ya te conocemos, te llaman de mal nombre el llanero "Solitario", todos te huyen por lo bien k te portaste cuando estabas en activo. jajajajaj
    Anònim said...
    tambe li diuen "el verde" per Santanyi!
    Anònim said...
    Sigui els que sigui, és un ciutadà més que dia 22 de maig ha de votar i el que vol són solucions dels polítics als seus problemes.

    Dia 22 de maig hi ha eleccins municipals hi el ciutadà ha de d'anar a donar els seu vot a un candidat, i el donarà al qui l'hi pugui donaruna solució.

    No es qüestió de criticar aquest home perquè fa unes consultes en aquest blog, ja que desafortunadement és l'únic mitjà públic del que disposen els ciutadans del municipi per poder expresar les seves queixes, el que s'ha de fer és reflexionar i veure que durant 30 anys el PP ens ha conduit a aquesta situació que vivim els ciutadans del Municipi, i que en aquest moments el PP ha perdut qualsevol credibilitat de prometre res per després de les eleccions arreglar tot el que esta espenyat.
    Anònim said...
    Vale, jo som de S'Alqueria i vull saber quan arreglaren el camí de Consolació.
    Anònim said...
    Jo soc simpatitzant de la Lliga Regionalista i molt amic den Jaume Font, i vull expressar el meu total rebuig i m'agradaria que tot el qui vol dur el nom de la Lliga Regionalista a les portes dels nostres veïns també ho facin a tots aquests atacs personals i a tota la mostra de poc sentit comú que s'ha duit a terme baix el nom de la Lliga Regionalista de Santayí mitjançant comentaris poc adients i mostrant una cara política totalment oposta a la que ha de defensar tot aquell que es senti identificat amb les nostres sigles polítiques.

    També m'agradaria que el nostre cap de llista, en Pedro Burguera, donàs la cara i mitjançant el seu nou espai al Facebook o millor dirèctament amb un nou artícle escrit a aquest blog es desmarcàs completament dels desafortunats comentaris fets per persones que forman part de la Lliga i també per aquellas que han fet comentaris de forma anònima en nom de la Lliga Regionalista. Amics aquest no es el nostre camí, aquesta no es la nostra manera de fer política i si algú ho creu de veritat, val més que es replantetgi seguir a les files del nostre partit.
    Anònim said...
    Tens tota la rao.
    Lliga Santanyí said...
    En referència al comentari "Jo soc simpatitzant de la Lliga Regionalista i molt amic den Jaume Font...".

    No tinc per costum contestar comentaris anònims i aquesta serà la primera i la darrera vegada que ho faré. Perquè seria un no acabar mai i no està entre les meves ocupacions preocupar-me per comentaris anònims i encalçar ombres (per molta mala sang que em facin). Segons la meva opinió “quién habla mal de mi a mis espaladas, mi trasero lo contempla” (Winston Churchill).

    No obstant, el que si que puc recomanar a TOTS els participants d’aquest fòrum és que mantinguin les formes de la cordialitat i segueixin l’exemple d’en Javi Prohens o en Miquel Sitjar firmant els comentaris i fent-se responsables dels seus elogis, les seves crítiques o les seves ofenses. Jo ja ho faig al meu blog.

    Com esper que podreu entendre jo no puc condemnar un comentari que no se d'on ve. Aquest fòrum supòs que té els seus propis moderadors i fer guardar les formes és la seva responsabilitat i no la meva.

    Igualment, ja que hi soc, vull fer un agraïment sincer i afectuós a totes les persones que han sortit en la defensa del meu nom i el de la Lliga Regionalista en aquest fòrum.

    Per qualsevol altre comentari, em podreu trobar al meu blog o al meu fanpage de Facebook.

    http://www.facebook.com/pages/PEDRO-BURGUERA-Lliga-Santanyi

    Salutacions.
    Anònim said...
    Jo també estic d'acord amb vosaltres.
    Realment vull pensar que tota aquesta gent que fa els comentaris són simpatitzants dels diferents partits, perquè si realment són gent que està ficada dins d'ells "podem partir a córrer". Jo no entenc molt de política, però realment des de que he llegit els comentaris tenc els pèls drets, això es política? Així es com es venen les coses? Això són formes i educació? S'ha d'anar en compte de com es fan i diuen les coses perquè moltes vegades es tira "terra" damunt es propi terrat, encara que segur q no és el seu propi!)fent mal i tirant a terra la feina que fan altres persones.

    Això és el simple punt de vista d'una persona com jo, jove, que entén molt poc de política i si això és política que torni en Franco, que tampoc el vaig conèixer...! però avui en dia es torna a dir que anàvem millor quan ell hi era.

    Salutacions.
    Anònim said...
    Blogs com aquest demostren la porada que te la gent de possar el seu non i cognoms, jo son el primer que m'agradaria parlar en llibertat sense por a represalies
    Anònim said...
    Si em permeteu fer un comentari, m'agradaría dir que els partits opositors al PP han pecat d'inocents, o per ventura no s'han entès per poder fer-ho d'altra manera, però la veritat es que com a minim per obtenir una possibilitat de canvi, ja no de canvi sino de que els del PP li vessen les orelles al llop, crec, i es la meva opinió personal, que sobran un parell de partits. Com pot ser que s'hagin de repartir els vots PSM i Esquerra?? es que no te sentit. I que men dieu de l'opció nacional-regionalista, com pot ser dividir els vots de CxI i Lliga Regionalista Balear?? Sapiguent el mal moment que està passant el PSOE a Santanyí.
    Em pesa dintre de l'ànima però crec que enguany hi haurà molts de vots inútils, vots que quedaràn en l'aire sense poderlos fer servir. Una llastima.
    Anònim said...
    Tens raó, tenim un bon pastís. Entenc que es presenti la Lliga perquè en Font cerca entrar al Parlament, i Convergència fa temps que es deixa notar a Santanyí. Esquerra ha estat una sorpresa total, crec que ha fet molt bé de presentar-se perquè fins al darrer dia donàvem tots per fet que el PSM no ho faria. És indigne d'una partit com aquest que els que firmen el comunicat de no presentar-se siguin els dos primers de la llista, i que, per acabar-ho d'adobar, duguin gent de Palma per fer una llista pobríssima.
    Ja veurem què passa, estic d'acord que els vots es dividiran, però no estic tan segur que hagin de beneficiar al PP per força.
    Anònim said...
    Potser tengui raor, pero per la llei electoral quan hi ha molta diversitats de partits, si em permets, "minoritaris", el beneficiat es sempre, sempre, el partit mes votat. No hem de ser ingènus ni ens hem d'enganar a nosaltres mateixos, el partit mes votat serà el PP, per tant crec i mantenc que la meva exposició es la correcta.

    Un saludo
    Anònim said...
    Pero este Sr. el Verd o el Llanero Solitario, siempre estan criticando, siempre encuentra algo y en el tambien se encontraria "Lllanerito pide perdon a la gente de Santanyi que tanto daño hacia, pero ya se te termino todo, ya no eres nadie.
    Anònim said...
    En quant a aquestes queixes tenc un parell de coses a dir:
    2. Suelta de perros sin correa. Si a Santanyí hi hagués qualque parc o zona verda per cans (futurs candidats, això no és una mala idea) la gent els podria dur allà. I, tot i que no trob un bon lloc per dur a passejar el ca, sa plaça Canal, no veig el problema que vagi sense corretja sempre i quan no vagi a lo loco. És a dir, realment no sé fins quin punt és "obligatori" que tots els cans vagin fermats.
    4. Si no vaig errat, enguany està previst que aquesta carretera s'arregli i crec que qui s'encarrega d'això és es Consell i no s'Ajuntament, encara que aquests supòs que poden donar canya perquè es faci més aviat.
    Anònim said...
    Ja sé Pere que ha estat sa primera i sa darrera vegada que contestes un comentari anònim, i ho respeto.
    Però has d'entendre que no tots podem expressar oberta i lliurement ses nostres opinions o crítiques polítiques, i més si van dirigides al PP, i tu que hi has estat tota la vida hauries de saber millor que ningú com les gasta s'ala dura del PP.
    No tots som empresaris autònoms, o funcionaris de s'estat, som molts els qui depenem d'una nòmina a final de mes i d'un lloc de feina, i si fas feina per segón qui no pots declarar obertament que "t'has passat a sa Lliga d'en Font", perquè per poc que pugui, es jefe te fotrà a n'es carrer o en tot cas te farà sa vida impossible.
    Repassa mentalment els empresaris més importants de la Vila, i mira quants n'hi ha que no són del PP, i entre noltros... mos coneixem. A molts de peperos ja els hi agradaria fer una llista negra de "elementos subversivos" per provar de fer-los es buit social.

    Així és que m'agradaria que no s'acusés de covards als qui no signen els seus escrits. Lo que compta són ses idees en sí, i no qui les diu. Evitar insultadors i demés gentussa és tasca dels administradors del blog.
    Anònim said...
    Una aclaració en referencia a les autoritats que presidien les procesons, en Toni Matas si és una autoritat, la seva dona aquesta legislatura ha estat regidora però en Toni Matas ha estat el batle pedaneo de Calonge, per aquest motiu tot os han cobrat un sou i tenen dret de presidir la procesor.
    Anònim said...
    Anims Pere, Santanyi es a les revés mans.Recorda que has de fer cas a tothom, una rialla sempre a la boca i convidar a mes cafetet.
    Anònim said...
    Un ca legalment si a de anar amb corretja, i si miram prim...molt prim amb morral, no parlem ja dels denominats perillosos aquest inclus han de tenir seguro i l'amo una clase de permis aposta, que crec que toca donarlo s'ajuntament
    Anònim said...
    Si todos los que cobran de algo, en el ayuntamiento, pueden procesionar, a estas horas aun no debe de haber llegado.
    Anònim said...
    Valdria mas que en lugar de criticar a la gente que ha participado en la procesión ya sea o no de autoridad os hubieras dignado a participar vosotros en lugar de ver las de andalucia por la tele o de verla pasar por delante de vuestra casa.
    Anònim said...
    Me pareixen molt interesants el plantetgements den Pere Burguera referents a la nostra llengua. Ara no entenc que hi fan segons quines persones a la seva llista que rebutgen obertament la defensa de la nostra llengua. O hi ha moltes ganes d' anar a llistes o han hagut d´arreplegar tot quan trobaven...
    Anònim said...
    Vergonyos el darrer comentari abans de opinar convendría acabar de llegir tot el que diu en Pere. A lo Millor es que esteu capet no hi arriba.
    Anònim said...
    És la primera vegada que me conect a aquest blog i la veritat és que trob que és ben divertit!

    Si acaba tot a tocs encara convidaré a una copa de cava.
    Engany trob que les eleccions van calentes. Hi ha molta teca enmig.

    Jo som jove i votaré en Jaume Amengual, trob que és l'única novetat que pot posar un poc de color dins s'Ajuntament. Almanco el batle no el farà callar perquè és el seu nebot. Fa falta que qualcú comenci a dir quatre coses i en Jaume moltes vegades no té pels a la llengua.
    Anònim said...
    Si vols tambe ens podem posar a parlar de tots els representants de totes les llistes .
    Anònim said...
    Enguany amb tanta representació política minoritaria pot ser escandalosa la victòria pepera. Ens heu fet es llit a nes Santanyiners!!!!
    Anònim said...
    A mi la lliga m´agrada, però al poster de presentació del cap de llista crec que cometen el primer error. Les fotos dels llocs del municipi ja demostren un centralisme santanyiner. Els altres pobles també existeixen i tenen recons ben guapos.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites