Sembla que els partits polítics aposten per les noves tecnologies i les noves eines per fer política des de la proximitat i aquestes eines tindran un pes molt important en aquesta campanya.

Al Municipi de Santanyí una de les coses que demana la gent és proximitat, amb o sense aquestes eines. El ciutadà vol poder comunicar se amb el batle o amb els regidors, i si no pot ser pels carrers del municipi, n’hi a l’Ajuntament perquè no hi son, és evident que les noves tecnologies són una oportunitat fabulosa, sense precedents, per poder interactuar amb els electors en temps real i fer-ho també fora dels períodes electorals. Per tant cal veure-les com una “ajuda” a poder complir les necessitats i demandes de la gent, i oferir una nova visió de la política, més pròxima i participativa. Mica en mica tots aquells que encara no han fet el pas al 2.0 van interessant-se per aquest món, i en un futur molt proper serà impossible imaginar-se el dia a dia d’un polític sense aquestes noves eines.

Sembla que al Municipi de Santanyí hi ha un partit que esta apostant per aquesta tecnologia, La Lliga ja ha posat en funcionament el Blog del candidat Pedro Burguera i una Fan page de Facebook i segons diuen “han apostat per la interacció amb la gent, oferint-los la possibilitat de participar i fer-se seva la campanya.”




En el blog http://www.lligasantanyi.blogspot.com/ , a més de poder accedir el material de campanya, els electors podran col·laborar, opinar i participar del programa.








107 Comments:

  1. Anònim said...
    Cangondena no se co ho faran perque n'hi ha algún de polític d'aquests de Santanyí que no sap ni on esta el pulsador per posar l'odinador en marxa.
    Anònim said...
    Es cert, en cas de comendar ho sabrien "endollar" tot menys s'ordinador.No és es cas de Sa Lliga evidentment.
    Anònim said...
    Em poreu dir on puc trobar es Blog de Convergència, estic cansat de cercar-lo.
    Anònim said...
    De cara a sa gent més jove està bé això des Facebook i s'internet. Sa gent jove no va de mitins ni de dinars-des-batle, de refrescs a sa plaça, ni demés eines electoralistes.
    Però ses persones majors no van de coses rares ni d'internets.
    Als joves se'ls pot ilusionar amb projectes de futur, però als majors no, no se creuen res, només veuen promeses buides. Si hi ha una manera de fer canviar es vot als majors de 50 anys és posant en evidència tots els abusos que s'han comés durant aquests anys de Vidalisme, fent-los veure com estava es Municipi quan Don Cosme va ser traicionat per Judes i companyia, i com està ara. Que entenguin sa quantitat astronòmica de doblers que mos costa el fet de que es batle governi des de Palma.
    No pareix tan mal de fer, convencer als assistents als mitins, de que La Lliga, com a mínim, sabrà fer-ho igual de bé que el PP, que ja ens hi hauriem d'esforçar molt per trobar algú que empitjorés s'actual govern municipal.
    No pareix tan mal de fer, però tampoc veig en Pere amb el carisma necessari per afrontar aquesta situació, ojalà m'equivoqui.
    Anònim said...
    Una ambició desmesurada no és compatible amb el bon govern d'un municipi com Santanyi.
    _____________________________________
    Ostres, m'ha sortit una frase lapidaria. Crec que m'ho hauré de fer mirar.
    Anònim said...
    Una llista no es només una persona que sapiga vendre la "moto" es tot un equip que treballi per la millora del municipi i en aquest cas crec que la lliga ha lligat.
    Anònim said...
    Quin és l'horari d'un diputat?. En cas de que en Llorenç ho sigui i el PP guanyi les eleccions municipals, quants de dies a la setmana no podrem comptar amb ell? D'en Miquel no en parl perquè maldament no sigui conseller supòs que seguirà amb la seva feina, con ara.
    Això són preguntes importants que es poble té dret a saber.
    Anònim said...
    Vaja insúlt!!!! No s'han molestat ni en anar a fer les fotos!! Aquesta foto del pontas i la de la plaça de Santanyí es troban penjadas a internet fa anys!!! Malament començam si no som capaços de moure un dit ni per anar a fer una foto!!!!
    Anònim said...
    Si han de fer fotos a la proqueria que hi ha pel municipi culpa de la mala gestió que fan els que ens governen, n'hi haura una partida de albums.
    Anònim said...
    Es pontas es lo poc que podem mostrar degut a la gran gestió de
    L´actual equip de govern ja que si em danar a fer fotos per altres llocs sa gent senriuria de noltros.

    Campeon!!!!!!!
    Anònim said...
    Els dits shan de moure per altres coses que afectan al municipi.
    Anònim said...
    No se com es, que només hi ha gent que les preocupa les fotos ..lo que sha de fer es FEINAAAA!
    Anònim said...
    Per això sembla mentida que es doni tanta importanica a les noves tecnologies quan lo que fa falta es feina amb les mans.
    Anònim said...
    Tu a quin mon vius ... no se per que estás emprant quest canal ves pegar crits pe Sa Plaça!!!!!!

    sa feina es amb ses mans , cap , i per el municipi no just per quatre com tu!!
    Anònim said...
    Si estàs criticant la aplicació de les noves tecnologies .... companyero to has fe fer mirar!
    Anònim said...
    Les noves tecnóligies es un canal que que tot deu hi pot tenir access per estar informada no com el que està pesant a L Ajuntament de Santanyí que está emprant una página web que la pagam tots el ciutadans del municipi i sols colocan la informació del PP!
    Per aixó si que vos van bé les noves tecnologies!!
    Miquel Sitjar said...
    Gracies per ajudarme amb aquest mon de les noves tecnologíes, gracies a ell he trobat la legislatura que regula l'aparcament de vehicles publics i privats a la via publica. Es per això que demanaria al cap de llista de la Lliga que doni un poc d'exemple i retiri d'una vegada els autobuses que te aparcats a la Plaça Ramon Llull, algun fa més d'un any que hi es i no s'ha mogut ni un centímetre. Perque en lloc d'infringir la llei no els aparca dintre del seu garatge?

    Lliga Regionalista.....Jugam???
    Anònim said...
    No se si se moven o no se moven el Autocars peró igualment el Sr Salas te les seves tractores i plataformes al carrer i a cala Figuera hi va haver excavadores i solars sense vallar...... si vols podem jugar
    Anònim said...
    Efectivament, el senyor salas que no forma part del nou projècte del Partit Popular, l'heu vist a les llistes???? Jo no. Aquest darrer comentari va dirigit a un CAP de llista, no a un militant o simpatitzant d'un partit.
    Anònim said...
    Spas que hei tenen dins el garatge la máquina de natetge del Ajntament i sense cobrar un DURO!
    Anònim said...
    si si si, però els autocars les llevaran o ja han de començar donant mal exemple
    Anònim said...
    Jo no. Aquest darrer comentari va dirigit a un CAP de llista, no a un militant o simpatitzant d'un partit.

    Si peró la llei las de fer complir a tots...
    Anònim said...
    Me parece que aqui no se está cuestionando si se tiene que hacer cumplir o no la ley, aqui se estan pidiendo responsabilidades a la hora de dar ejemplo de una persona que presumiblemente tiene que poner orden y conducir a nuestro municipio hacia un camino mejor. Todo esto pone muy en duda que esta persona que no es capaz de poner orden en su negocio pueda ponderlo en nuestro municipio.
    Anònim said...
    i no hen parlem que el simpatizant del partit pugui tenir carta lliura per poder aparcar el seu cotxe en llocs reservats per a personas amb movilitat reduida ... sapas que en la nova llei de trafic aquest senyor està incomplint amd una sanció GREU!
    Anònim said...
    Mira que sou pesats, a mi m'impòrta poc aquest senyor, no el veig a cap llista perquè sigui el meu representant polític!!!!!!!
    Anònim said...
    Jo mes igual qui guanyi ses eleccions perque tamateix ningu m'arreglara res, lo que trob es que vos pasau criticant a sa gent una vegada i una altra fins que els inflau es nasos i xerran de voltros, crec haurieu de baratar sa manera de fer politica, deixau de ficarvos amb s'altre gent i no se ficaran en lo vostro i axi pentura tendrem per un any una legislatura neta.
    Un santanyiner.
    Anònim said...
    Si están mal aparcats cridau a la Pocia Local JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Si vos centestan.
    Anònim said...
    Jo només deman una cosa als qui guanyin les properes eleccions.
    PROXIMITAT¡¡. Volem sentir-los aprop, assequibles, que potegin un poc es carrer. Que s'interessin per "lo nostro".
    Anònim said...
    "Jo només deman una cosa als qui guanyin les properes eleccions.
    PROXIMITAT¡¡. Volem sentir-los aprop, assequibles, que potegin un poc es carrer. Que s'interessin per "lo nostro"."

    Molt ben dit!!!
    Anònim said...
    no se com no veis que sa gent vou que sou voslatres mateixos una i una altra vegada que escriviu entradas per auto-alabarvos. No seria millor que ho fecin els altres de manera objectiva???
    Anònim said...
    Me pareix inqüalificable s'actitud dels que ara critiquen els autocars aparcats de Transeste. Típic PP. Sou sa dolentía pesonificada.
    De s'altre, es que deis que no surt a cap llista, no en parlarem.
    Però sí podem parlar d'en Pere: En Pere no té dues nores enxufades a s'Ajuntament sense fotre-ne ni brot. En Pere no va arriar un pelotasso urbanístic a sa Barca Trencada. En Pere no ha comprat ni financiat irregularment cap....
    Podriem seguir així una bona estona, però no val la pena.
    Al darrera del poders visibles hi ha un poder fosc i de dubtosa legalitat que sol estar format per constructors i empresaris del sector. Els noms tothom els sap, però no sigueu tan cínics de voler-no vendre com a irregularitat una autocar mal aparcat, hipòcrites !!
    Anònim said...
    M'entres tenguin els imposts pagats i no presentin signes de abandonament i duguin la I.T.V al dia hi poden estar.

    Un policia local, que no fa feina al municipi.
    Anònim said...
    Quina gràcia que em feis, donau per fet que els qui vos atacan i critican son els del PP, pòbres lligueros, el PP no es el vostre enemic ni tans sols es preocupan de llegir aquest blog, aqui amb els que heu d'anar alerta son amb Convergència, que feim poc renou però tenim molt a dir. Deixauvos de regionalismes baratos, aqui l'unic partit regionalista mallorquí es Convergència per les Illes.
    Anònim said...
    El regionalisme està bé. El regionalisme mal entès ja no tant. No sé jo aquesta Convergència de què va exactament...
    Anònim said...
    El que haria de fer convergència és aclarir que faran amb la gravera? Ès ètic que un candidat que té contenciosos amb l'ajuntament per una gravera es presenti a batle? Es presenta pel poble o es presenta per arreglar els seus problemes? Com podrà viure, si es batle, tinguent un contenció amb ell mateix? Com resoldrà aquest problema? Aquesta ès la pregunta més inquietant. No és estrany que no facin renou. Si jo fos d'ells tampoc en faria, ni treuria el nas per la política fins tenir arreglats els contenciosos amb l'ajuntament?
    Anònim said...
    aquests que es diuen de sa lliga tenen una manera molt estantissa de fer política, desprestigiant contínuament tots els adversaris i diguent molts de dois de tots. Per mi que fan el ridícul més espantós. La gent espera trobar persones series a les llistes, no galls de brega, això està massa vist. Després de veure de quin punt calcen no tenc cap dubte que no els votaré. Bé això és un dir, mai se sap de quina manera poden votar per mi.
    Anònim said...
    Mirau que ho sou de dolents i de hipòcrites, i despres voleu receptar als altres. Vosltres sou un partit de perdedors del PP, gent que no serveix per la política, gent que no te amics ni en tendrà mai, vos pudrireu darrera les sigles de la Lliga.

    Visca Convergència de Santanyí

    Anims Bielet!!
    Anònim said...
    Si hem donasen a triar entre la lliga i convergencia no m'ho pensaria dos pics, convergencia i en Biel son l'elecció a fer, ara que en Biel ha estat valent i s'ha desfet del lladre de s'opel faran coses molt bones, per mi en Biel es un senyor que estava rodetjat de sangoneres.

    Visca Convergència de Santanyi
    Anònim said...
    Si, s'ha triat be la gent d'UM, els serios i bona gent amb ganes de fer feina pel poble i sense anims de protagonisme ni de benefici personal, com en Biel Vidal i en Jaume "lechero" se n'han anata a Convergència, els lladres, vagos i maleantes, com en Tomeu Bonet i en "taconer" (veurem mem si aquesta legislatura no ha de tornar a desapareixer una temporadeta de Mallorca per culpa dels deutes) a la LLiga.
    Anònim said...
    Si, s'ha triat be la gent d'UM, els serios i bona gent amb ganes de fer feina pel poble i sense anims de protagonisme ni de benefici personal, com en Biel Vidal i en Jaume "lechero" se n'han anata a Convergència, els lladres, vagos i maleantes, com en Tomeu Bonet i en "taconer" (veurem mem si aquesta legislatura no ha de tornar a desapareixer una temporadeta de Mallorca per culpa dels deutes) a la LLiga.
    Anònim said...
    Pareix mentida que per defensar-se hagin de atacar sempre a la mateixa persona . Crec que el Sr Biel Vidal ha causat un dany molt mes gros al municipi i en concret al poble de Salqueria , les hi record que a Salqueria tambe hi vivim i que no tenim la memoria tan curta com vosaltres.

    Salutacions desde Salqueria Blanca
    Anònim said...
    El Sr Biel Vidal te un deute molt mes gros amb el municipi que qualsevol dels que es presenten a les llistes.
    Anònim said...
    Per lamor de dios com poreu dir que en Biel es una persona seria , amb el que te damunt. Den Jaume no puc dir res ara den Biel per favor!
    Anònim said...
    Per molt que digueu en Biel Vidal es un senyor i te molta mes classe i modals que molts de sa Lliga, a més també te els principis molt clars i sap be quina es la seva ideologia, REGIONALISTA i no chaquetera per interés.
    Anònim said...
    Despreciar l'adversari i mossegar sense que ningú ataqui només és un signe de prepotència, de falta de seny. Gent així no mereix que ningú gasti paraules amb ells, això és posar-se al seu nivell, que com qualcú ja ha dit pareixen galls de brega. Es veu que volen protagonisme a qualsevol preu. No hi caiguem, que escainin tots sols
    Anònim said...
    Si teniu ganes de fer feina jo entenc una per voltros comensau a agafar un cavec i una senaia i arreglau sa grevera que ni ha per una bona temporada.
    Anònim said...
    Aquets de convergència no s'aclaran, ataquen a la lliga que no té cap regidor i deixan anar a lloure el batle que en té 10. Això és defensar els teus interessos i el poble... que el bombin! XERRAU DE SA GRAVERA!
    Anònim said...
    Lo que heu de fer es mirar dins ca vostra que qui mas qui menos te es clot negre ple, començant pes des cotxos, passant pes des cotxos des Dakar i acabant amb sos autocars.

    SEMPRE CONVERGÈNCIA, SEMPRE BIEL!!!
    Anònim said...
    Com ho arreglaràs Biel?
    Anònim said...
    Si es que va a resultar que los de Font soys mas tontos de lo que creía, no os dais cuenta que el PP no es el enemigo, que ellos juegan en su "Lliga", i que donde se juega la representación es entre vosotros i Convergència?? Al parecer ellos lo entienden muy bien y de paso demuestran que saben un rato largo mas de política que vosotros.
    Anònim said...
    Podríem dur "El Casta", si ell tot sol va fer el túnel de Soller a lo millor pot tapar sa gravera.

    BIEL, PON GENTE QUE TU PUEDES!
    Anònim said...
    Aposta qui mas qui menos te es clon negre o no crec que vosaltres siguin les persones mes adecuades per ficarse amb ningu.

    Deixau xerrar al poble que es sobera.
    Anònim said...
    Si el poble parlarà dia 22 de Maig, però al poble li han de fer veure quin es el millor camí, li han de fer veure que no es pot deixar enganar per projèctes bomba i bones paraules, al poble li ha de fer veure que, ja no parlarem de llevar majoríes al PP, però si que la seva representació regionalista mallorquina, "lo nostro" ve de la ma de CONVERGÈNCIA DE SANTANYÍ!
    Anònim said...
    ¡PON GENTEEEEEEEEEEE!

    http://www.youtube.com/watch?v=PQUAKrbfOn0
    Anònim said...
    Que si que los de Font son tontos , moneots ,estos son todos los argumentos políticos que tenéis los de Convergencia.
    Anònim said...
    Si quieres hablar de argumentos políticos di por que tu jefe se presenta a alcalde teniendo un contencioso con el ayuntamiento. ¿Acaso se presenta para resolverse la papeleta? ¿No veis que apesta a gangsterismo?
    Anònim said...
    No, esto es solo la presentación de los candidatos y simpatizantes de nuestra "oposición". EL programa electoral y el proyecto de futuro para Santanyí vendrá a partir del 6 de Mayo.
    Anònim said...
    Bieeeeeeeeeeel ¡Pon gente tu que puedes!
    Anònim said...
    Bielet perdona , en primer lloc crec que ets tu qui ha de començar a donar explicacions abans de ficarte amb els teus adversaris politics...per que ja es ben hora.
    Anònim said...
    Si algo claro tenemos los simpatizandes de Convergència, es que sabemos a quien nos enfrentamos, políticamente hablando, sabemos quien es el partido que no queremos en nuestro Ayuntamiento y estamos dispuestos a utilizar nuestra representación para ayudar a gobernar y para rectificar lo que se tenga que rectificar, pero desde la paz política, utilizando el dialogo y no el insulto, y apoyar si creemos que así se debe hacer a los proyectos que presente el partido que gane las elecciones. No queremos que nuestro partido gobierne a cualquier precio ni perjudicar a los ciudadanos de Santanyí poniendo todo tipo de trabas a los proyectos presentados por el partido mayoritario simplemente por no asentir y reconocer que es necesario y que esta bien planteado. Por otra parte defenderemos los principios regionalistas a muerte, sin piedad política y discutiendo todo y mas.

    La opción correcta es Convergència de Santanyí.
    Anònim said...
    "Por otra parte defenderemos los principios regionalistas a muerte, sin piedad política y discutiendo todo y mas.

    La opción correcta es Convergència de Santanyí."

    Los de Convergencía que sois NACIONALISTAS o REGIONALISTA.

    Perdona mi ignoracia pero es que no me queda muy claro.
    Anònim said...
    Somos nacionalistas de centro radical de derechas regionalistas de izquierdas y lo que haga falta.
    Anònim said...
    Y defendemos nuestros principios a muerte.

    ¡TODO POR LA PASTA!
    Anònim said...
    Ho veis com no teniu res mes que fer que demanar botxades???
    Convergència es un partit polític, amb un projècte real per a la gent del municipi de Santanyí, que no perd el tems en definicions ni es vol encapsetar en res mes que no sigui la gent del nostre municipi.
    Anònim said...
    "Ho veis com no teniu res mes que fer que demanar botxades???
    Convergència es un partit polític, amb un projècte real per a la gent del municipi de Santanyí, que no perd el tems en definicions ni es vol encapsetar en res mes que no sigui la gent del nostre municipi."

    Si para ti es una tonteria para muchos pueda que no lo sea te Repito:

    He preguntado si sois Nacionalistas o Regionalistas.?

    De nuevo perdona mi ignoracia y espero una respuesta coherente por vuestra parte.

    Gracias.
    Anònim said...
    Es que no entiendo muy bien que tiene que ver esa pregunta o en que puede influir una u otra respuesta en el buen funcionamiento del municipio, en el buen gobierno y en la paz pólítica. Quizas deberias esperar a ver nuestro programa electoral y sacar tu propia definición de los ideales de Convergència.
    Anònim said...
    Noticia en IB Digital.es día 02/03/11

    El cambio de nombre que decidió por unanimidad el consejo nacional de Unió Mallorquina es, sin duda una decisión arriesgada. Parece una reacción a la imagen deteriorada de la ya exUM a la vez que ha sabido aprovechar la coyuntura para poner nombre a lo que pretenden los nacionalistas de centro desde su refundación: intentar convertirse en una CiU a la Balear.

    enlace a la noticia :http://politica.ibdigital.es/convergencia-de-les-illes-balears-38984.html
    Anònim said...
    "Es que no entiendo muy bien que tiene que ver esa pregunta o en que puede influir una u otra respuesta en el buen funcionamiento del municipio, en el buen gobierno y en la paz pólítica. Quizas deberias esperar a ver nuestro programa electoral y sacar tu propia definición de los ideales de Convergència."

    Si no entiendes bien la pregunta y no tienes argumentos para contestar , perdona pero me parece muy fuerte..
    Anònim said...
    Bueno, si solo se te oaurre decir "me parece muy fuerte" al hablar de nuestro municipio y hacer solamente referéncia a un encajetamiento ideologico pasando por alto interesarte por los futuros proyectos y los beneficiarios de nuestro municipio, tu veras!!! Yo paso de patrones ideológicos y prefiero centrarme en el trabajo dia a dia con la gente, saber cuales son sus problemas e intentar solucionarlos.
    Anònim said...
    "Es que no entiendo muy bien que tiene que ver esa pregunta o en que puede influir una u otra respuesta en el buen funcionamiento del municipio, en el buen gobierno y en la paz pólítica. Quizas deberias esperar a ver nuestro programa electoral y sacar tu propia definición de los ideales de Convergència."

    Lo más preocupante es no saber si sois Nacionalistas o Regionalistas .
    Anònim said...
    Pues a lo mejor hubiera sido más conveniente que os/te presentaras con un Partido Politico que entendieras a la perfección cual/es son sus "patrones " Politicos.

    Por que por vender podemos vender todos una MOTO o Dos.

    Y sigo pensando me parece MUY FUERTE.
    Anònim said...
    Ese es vuestro problema, que creeis que todos los partidos políticos se presentan para "vender motos" y no podeis entender que haya un partido en Santanyí, bajo las siglas de Convergència per les Illes, que quiera presentarse a una elecciones dejando de lado las ideologias políticas i centrandose solamente en el ciudadano, sea cual sea su ideologia, sin prejuicios innecesarios y sin encajetamientos perjudiciales. No podeis entender que en Santanyí exista Convergència per les Illes, que tenga las ideas claras y que haga política de trabajo y no de ideologias,política beneficiosa para todos los ciudadanos de Santanyí. Muy fuerte la verdad!!!
    Anònim said...
    Que ideas si no sabeis cuales son .. me estas hechando balones fuera a mis pregunta , es tan facil ir a wikipedia y entender lo que es Nacionalismo y Regionalismo. Peró si no entiendes cuales son los ideales politicos de tu partido .. sigo pensando que me parece muy fuerte ...perdona.

    Noticia en IB Digital.es día 02/03/11

    El cambio de nombre que decidió por unanimidad el consejo nacional de Unió Mallorquina es, sin duda una decisión arriesgada. Parece una reacción a la imagen deteriorada de la ya exUM a la vez que ha sabido aprovechar la coyuntura para poner nombre a lo que pretenden los nacionalistas de centro desde su refundación: intentar convertirse en una CiU a la Balear.

    enlace a la noticia :http://politica.ibdigital.es/convergencia-de-les-illes-balears-38984.html
    Anònim said...
    Tu dale vueltas a lo mismo tantas veces como quieras, yo ya he dejado bien clarito que funcion quiere asumir Convergència en el municipio de Santanyí. Abre tu mente, descubriras que no todo es blanco o negro....
    Anònim said...
    Yo puedo entender que exista Convergencia al igual que otros partidos y además creo que cuantas más opciones mejor para el Municipio, pero entiendo que si uno se presenta tiene que saber por que luchar .

    Si mi abuela tuviera dos Ruedas Sabes que seria? ...........Una bicicleta .
    Anònim said...
    Veo que no entiendes nada, el objetivo por el que luchar es SANTANYÍ Y SUS CIUDADANOS!!!!!
    Anònim said...
    No le que me molesta es que os llenais la boca en Palma de Nacionalismo y en Santanyi los que representais a Canvergencia hablais de Regionalismo , lo cual es lo que me deja un poco descolocado, la mente la tengo muy abierta y por este motivo te pido que me respondas.
    Anònim said...
    Veo que no entiendes nada, el objetivo por el que luchar es SANTANYÍ Y SUS CIUDADANOS!!!!!

    Solo me faltaría que no se luchase por Santanyi .

    Pero vuestro Jefe el Sr Melià va pregonando el Nacionalismo y vosotros en santanyi el Regionalismo.
    Anònim said...
    Venga no discutimos más un abrazo y Felices Fiestas y cuidado con las empanadas!!!

    Saludos.
    Anònim said...
    Quin és el vostre concepte de regió: el de Vidal de la Blache, el de regió polaritzada o quin?
    Abans de res ens ho haurieu d'explicar clarament perquè regió no és un concepte tan clar com pareix i segons com s'entén varia molt la cosa.
    Anònim said...
    Vagos y maleantes es una expresió molt coneguda per molta gent y que empra molta gent, no faceu valoracions anticipades de lo que no sabeu. Això ho he escrit jo, que me ve en gana fer-ho de forma anònima i puc dir que no soc en Biel, no vull que tengueu malsentesos per culpa meva. Repetesc que no soc en Biel, simplement soc un simpatitzant de Convergència que no m'agrada la Lliga Regionalista ni en Jaume Font.
    Tomeu Bonet said...
    Pero tens por de dir qui ets, això vol dir que jo som un vago i malenante, però tu ets un covard.

    Au adeu.
    Anònim said...
    També vull que expliqueu sa vostra idea de regio. Molt important sabre ho.
    Anònim said...
    Si t'he de dir res important i que la gent no sabi, no pasis pena que no t'ho enviaré a dir. Si amb lo de covard me vols dir que et tenc por a tu no has anat tan errat mai. De gent com tu em faig es berenar de dos en dos.

    NO A LA LLIGA, SI A CONVERGENCIA
    Anònim said...
    m'apunt a sa pregunta de regió!!!
    Qui l'ha feta?
    Anònim said...
    De veritat hi deu haver un pacte preelectoral entre CxI i el PP per si aquests darrers no treuen majoria absoluta????.
    Això, directament, seria una grolleria.
    Veig que no heu canviat massa d'uns anys a n'aquesta part. Hi ha ensenyances males d'oblidar.

    Crec que molta gent com jo, ex votant del PP, que no sabem que votar a les properes eleccions. I voltros no ajudau gaire a treure es gat des sac.

    Amb una creuada de cables podria votar PSM que es la llista en la mitja més alta de Q.I.
    Anònim said...
    Molt be els de convergencia sou una valents vos beranau a totom ets un crack aixo demostra el postre nivell cultural .

    Sou un cracks!!!!!!! Visca Convergencia!!!!
    no sabeu fer res mes guarda de ignorante!!!

    Salut i molts Danys i alertau que no fos mengin aquests de Convergencia!!! Fenómenos!!!
    Anònim said...
    ja heu aclarit sa regió? no puc pensar que no saben es significat de lo que representen.Seria grossa aquesta
    Anònim said...
    La región es una agrupación de comarcas. Una comarca es una agrupación de ciudades o municipios, ligados entre sí por razones geográficas e históricas, y asociados en una unidad política superior que proporciona, sobre todo cuando estudiamos épocas ya pasadas, una mejor defensa contra enemigos comunes y una mayor abundancia de medios que permitan la realización integral de ciertos objetivos (económicos, sociales, culturales y políticos) de los seres humanos
    Anònim said...
    Cuidado! Wikipedia advierte

    La exactitud de la información en este artículo o sección está discutida.
    En la página de discusión puedes consultar el debate al respecto.

    La región es una agrupación de comarcas. Una comarca es una agrupación de ciudades o municipios, ligados entre sí por razones geográficas e históricas, y asociados en una unidad política superior que proporciona, sobre todo cuando estudiamos épocas ya pasadas, una mejor defensa contra enemigos comunes y una mayor abundancia de medios que permitan la realización integral de ciertos objetivos (económicos, sociales, culturales y políticos) de los seres humanos. (FUENTE: WIKIPEDIA)
    Anònim said...
    Que contesteau amb preguntes pq no sabeu q dir sou uns cracks!
    Anònim said...
    Estau collons el regidor Sr Biel Vidal que no ha comparegud a defensar els interosos dels qui el votaren com a minim en els dos darres plens , avui asisteix a la preseso tot mudat entre les autoritats ... Saps que sou una guarda de PALLASOS .
    Anònim said...
    no és raro que al principi vos surti una frase lapidaria. Deu ser de ses lapides dels morts que feis votar.
    Anònim said...
    Deixaulos fer a aquests de sa lliga, si basta veure com es posan per una tonteria. Això demostra el poc saber estar que tenen, com per fer front a un ajuntament.
    Anònim said...
    No tots es qui critiquen convergencia han de esser de Sa lliga .. Com jo mateix .
    Anònim said...
    tomeu: m'he vols dir com putes estàs ficat amb politica!!!, si has estas un falsificador de matricules, un lladre de seguros,i ni tan sols el teu partit regionalista no te vol???? explica't.
    Anònim said...
    "Quin és el vostre concepte de regió: el de Vidal de la Blache, el de regió polaritzada o quin?
    Abans de res ens ho haurieu d'explicar clarament perquè regió no és un concepte tan clar com pareix i segons com s'entén varia molt la cosa".

    Ho intentaré només una vegada.

    http://www.lligaregionalista.org/manifiesto.php?Cod_fam=3&Idi=1

    Aquí ho teniu tot, llavors li poseu el nom que volgueu.
    Anònim said...
    I tant em fa que ho digués en Vidal de la Blanche com en Vidal Sasoon.
    Anònim said...
    Pedant
    Anònim said...
    trop que si de lo que se trata és de fotre sa batlia a n'En Miki i a sa geneta, lo que és una regió, la vos hauria de dur fluixa.
    Anònim said...
    Molt bon article den Pedro Burguera

    http://lligasantanyi.blogspot.com/2011/04/lliga-regionalista-persones-idees-x.html
    Anònim said...
    O sigu que segons el comentari d'un poc mes amunt, l'unic que mou a la gent de la Lliga es "fotre sa batlia a nen Miki i a sa geneta" ??? Menos mal que enguany en Tomeu Bonet no ha fet gestos obscens amb el dit aixecat al nostre Batle durant la processó.....be encara hi es a temps, falta s'encuentro....
    Anònim said...
    Jo els feria bufar a tots abans de començar sa processò; començant pels portadors, despres autoritats i acabant pels insurrectes de s'opossició infiltrats al públic, ahhh... i a qualque madonet de noranta anys per despistar.
    Anònim said...
    Veig que es fan molts de comentaris buits de contingut i d'arguments.
    I també es veu que hi ha algú (sempre la mateixa persona) que defensa i anima es partit d'en Biel Batle.
    No hauriem de passar per alt, que aquest partit s'ha canviat es nom perquè hi havia més gent sospitosa de corrupció i pels jutjats que no gent amb ses mans netes. CONVERGÉNCIA i UM SÓN LO MATEIX !! Això s'ha de dir i repetir una i una altra vegada.
    Si tornarieu a votar UM, podeu votar tranquilament Convergència, però que ningú vengui amb sa beneitura de que Convergencia es un partit nou, perque això és una mentida com un temple.
    S'únic partit nou és Sa Lliga, i es nou perquè representa un espai on molts de mallorquins es troben cómodes, però que no s'atrevien a reivindicar dins es PP per por a ses represàlies pròpies de ses estructures dictatorials dels grans partits espanyols i espanyolistes PP i PSOE.
    UM (Convergència) i en Biel Batle representen una altra cosa que tothom sap i té present.
    Tomeu Bonet said...
    Menos mal que enguany en Tomeu Bonet no ha fet gestos obscens amb el dit aixecat al nostre Batle durant la processó.....be encara hi es a temps, falta s'encuentro....

    Fa anys que no he anat a les processons de Santanyí i tampoc tenc record de haver fet cap tipus de gest obscen al batle, tampoc see perquè l'hi havia de fer.

    Per favor centrau vos amb els problemes reals que hi ha al poble i deixau vos de comedies, que no duen en lloc.
    Anònim said...
    Trob que sa xerra molt de Convergència i de sa Lliga en aquest blog!
    Son els mateixos i tenc permí aquest de sa lliga no és aquell que s'engata per les verbenes i insula a nes músics?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites