Benvolgudes i benvolguts,
És un plaer per a mi encetar aquest blog en nom de totes i cada una de les persones que formen part de la llista d’Esquerra a Santanyí per a les eleccions del proper 22 de maig. Aquest racó servirà per mantenir-vos informats puntualment del nostre programa.
La gent que s’ha adherit a la nostra proposta, independent la major part, s’ha compromès amb el programa d’Esquerra per al nostre terme municipal i aquest fet ens omple d’il·lusió i ens fa estar ben orgullosos. No volem cap benefici personal, ni un, de la política, però sí volem acostar-mos a vosaltres i treballar per tal de traslladar la vostra veu a l’ajuntament.
Com a candidat, vos vull fer arribar el compromís que, des d’un principi, adquirim amb tots vosaltres: honradesa, honestedat i transparència. Només amb aquestes intencions podrem fer del nostre municipi un lloc millor.

Endavant!



adreça del blog. http://www.esquerrasantanyi.blogspot.com/

4 Comments:

  1. Anònim said...
    Endavant amics.
    Anònim said...
    Ja teniu propostes per començar?
    Esquerra Santanyí said...
    Clar que tenim propostes, però s'haura d'esperar a dia 6 que és quan comença la campanya. No passeu pena, que esteim fent feina com el qui més.

    Salutacions.
    stopgeneta said...
    Ànims Jaume, crec que seràs regidor del ajuntament, i crec que ho tendràs complicat amb el conco, però sobre tot amb el segundíssimo, (aquest si que és perillós). Força i coratge!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites