Un batle amb molta de feina.




Un altre entrada d'un seguidor del blog:





M’ha estrenyat que en Miquel Vidal, Alcalde del Partit Popular, es presenti novament a la reelecció. Sabem que no era la seva intenció, però des de Palma ho han cregut convenient. Jo tinc els meus dubtes sobre la conveniència d´aquesta reelecció, si tenim en compte que en Miquel està molt ocupat.


Tothom sap que durant aquesta legislatura que acaba ha seguit fent feina a la Conselleria y aprofitant els dies lliures que té obligació de donar-li donat que ocupava un càrrec públic, aprofitava per a obrir el despatx de la batlia dues o tres vegades a la setmana. Ara, de seguir la cosa igual, encara bullirà amb més força. O sigui: Treball a la Consellerea ¿d´Hisenda?, Inspector de joc, Diputat i Alcalde, si tot va com ells pensen.


Es veritat que en Miquel és un home feiner. Que el mateix està a Santanyí, que a Palma y,encara té temps per a descansar al seu xalet de S´Olivó o com es digui. Però, així i tot voldriem els santanyiners veurer-lo un poquet més pel poble. Voldriem topar-nos amb ell per la Plaça. trobar-lo al cafè i si cal, ens convidàs a una copeta o a un cafè, poder parlar amb ell planament, ja que per poder veure al despatx hi ha que demanar hora i això no havia passat mai.


Estic segur que és farà una llista de prioritats i la primera serà Santanyí. Aquí hi ha molta feina per fer i l´Alcalde hi ha d’ estar damunt per el bé de tots els santanyiners. Clar que tot això són ous que no lliguen, perquè primer tenim que veure el resultat de les urnes i es podria donar el cas que l´ Alcaldía passas a ser ocupada per el PSOE o la Lliga, que és el partit que va més envidat. Ja ho vorem i després en tornarem parlar.

CATALA.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    sa geneta!!, deixarà el seu lloc a sa geneta!!. Tothom ho sap. Tornarem tenir geneta de batle!!!
    stopgeneta said...
    vaja, vaja, quin home més feiner.
    Anònim said...
    M'agradaria comentar un aspecte que no té res a veure amb el contingut d'aquesta notícia, però sí amb l'estil d'aquesta i de gairebé totes les notícies que publicau.
    Pens que, si aquest blog és una eina pública, s'hauria de tenir una mica de cura amb les faltes ortogràfiques i seguir la normativa. No estic parlant de fer un discurs molt elaborat, però sí que, almenys, es vegi una mica d'implicació per part de qui publica les notícies. Crec que això és fonamental en un espai públic. Cal donar exemple!
    Després, si la gent vol escriure així com vulgui, que ho faci, però estaria molt bé i, de fet, seria més lògic, que en aquest aspecte aquest blog milloràs.
    Salut a tots!
    Anònim said...
    No te preocupes tanto que ahora con Bausa todo se acabara todo Cristo a hablar Castellano.

    Muerto el perro , muerta la rabia.
    Anònim said...
    Per l'amor de déu, heu observat que ningú comentava perque s'havia de possar un correu electrónic i finalment heu acceptat tornar als anónims. Publicau el coment,;)
    stopgeneta said...
    aqui parlam de política, no de normes ortogràfiques

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites