Avui a IB3 radio hem pogut escoltar una entrevista a Maties Barceló, president de l'Associació Hotelera de Cala D'or.

En aquesta entrevista l'hi ha fet unes preguntes relacionades amb la gestió de l'Ajuntament de Santanyí i el turisme de la zona de Cala D'or. Les contestacions que ha fetes en aquest tema han estat ben clares i es podria afirmar que ha donat l’idea clau del que pot ser un bon programa electoral ara que venen eleccions, això si no pel PP que no ha estat capaç de fer ho i ha conduit a Cala D’or a la situació actual.

La situació de Cala D'or és caòtica, a punt de començar la temporada turística després de que ja fa 20 dies de que hi ha turistes per Cala D'or, encara s'estan fent obres publiques pels carrer de la zona, conseqüència d'això que els locals de oferta complementaria es trobin tancats i el turistes que han vengut diuen que no tronaran, tot això per culpa d'una mala planificació de l'Ajuntament a l'hora de començar les obres.

Les zones verdes estan brutes hi ha una falta de manteniment constant i això que hi ha una empresa pública municipal de neteja que no saben que fan, així tal qual ho ha dit.

També una de les preguntes ha estat que pensava del famós superàvit que diu el batle que té, i la contesta ha estat ben clara que si és cert que hi ha superàvit no entén com és que cada vegada que l'hi demanen alguna cosa al batle diu que no hi ha doblers i si realment és cert ho tendrà bo de fer per que el que demanen els hotelers no és gens costós, no demanen gran inversions, demanen manteniment.

La solució de Cala D'or segons el president de l'Associació Hotelera de Cala D'or és ben clara i poc costosa i sobretot si és cert el superàvit, neteja i seguretat a la zona turística de Cala D'or.

132 Comments:

  1. Anònim said...
    Voltes per Cala D'or molt poques però per Londres i Berlin en Galmés és el numero 1, amb el doblers de tots i lo bo que sap aquest senyor de turisme, perque hi ha molta de gent que al manco ha fet de cambré quan era jove a Cala Figuera o a Cala D'or, però aquest senyor ni això.
    Anònim said...
    I així i tot encara hi ha gent que defensa la gestió del PP.

    Sense oblidar que el regidor de turisme, ALvaro Solana ve del gremi de les persianes no del turisme.
    Anònim said...
    Enjuandestren veri güel, veri gud fandango. Visit Cala d'Or maine libe froinde. Enjoi de sunset and yu güil bi a beder turist mai fren.

    Alvaro Solana dixit.
    Anònim said...
    També ha deixat entendre que el poble de Santanyí esta molt bé i molt net, però d'aquí on surten els doblers (Cala D'or, Cala Figuera) esta abandonat.
    Anònim said...
    La política de Miquel Vidal envers el turisme sempre ha estat molt clara: de victòria en victòria fins a la derrota total.
    Anònim said...
    Model Fukishima, tot va bé fins que tot es comença fondre.
    Anònim said...
    Very Good Fandango ........ Sr Solana Sponsor Oficial de Home English!!!
    Anònim said...
    Per entrades com aquestes estau a allà on estau. Tornau a escoltar el programa, que en cap cas he estat una entrevista sinó mes bé una taula d'opinió de moltes altres cosas. Si apreneu a llegir entre linies vos n'adonareu que en Maties Barceló, molt coneixedor de la situació actual, hi ha eleccions, ha fet un cop d'atenció al l'equip de govern perque es posi un poc mes les piles. Els de l'Ass Hotelera de Cala D'Or ja es varen posicionar a favor de la gestió popular, tot i que es va dir que "es la manco dolenta de la que ens esperam d'altres grups" on "s'ha de tenir en compte la confiança que donen les persones que estan al cap davant i en aquest aspecte el PP sen du la millor part", o també "els cops d'atenció en periòde electoral son necessaris i si es poden fer públicament encara millor".

    Sou patètics, sentiu un poc d'olor de carn i vos hi tirau com Voltors que fa una setmana que no menjan. Però gràcies per demostrar que la gent del PP es l'opció correcta, coses com aquestes alimentan la creença en el Partit Popular i la seva gent. Gràcies!!!
    Anònim said...
    Ho sigui segons tu l'equip de govern actual del PP només s'ha de posar les piles un pic cada 4 anys, només en periode electoral, i el reste del temps el pasam a la bartola.

    Pense que si després d'aquestes eleccions i si torna a governar el mateix equip de govern i aquest espera 4 anys a que l'hi donin un cop d'atenció, Cala D'or serà con Cala Figuera.
    Anònim said...
    Aixo fa riure , quan vos critiquen sarcau qualsevol cosa per defensarvos , llegir entre linees un cop datencio .
    I jo te dic tu has fet una Volta Per. Cala Dor ????

    Crec que la realitat no es llegir entre líneas es Fer feina cada dia!!!
    Seguiu aixi que el feis molt be!!!!!
    Anònim said...
    Aixo fa riure , quan vos critiquen sarcau qualsevol cosa per defensarvos , llegir entre linees un cop datencio .
    I jo te dic tu has fet una Volta Per. Cala Dor ????

    Crec que la realitat no es llegir entre líneas es Fer feina cada dia!!!
    Seguiu aixi que el feis molt be!!!!!
    Anònim said...
    Un altre que fa estona que no va per Cala d'Or. I que evidentment de turisme "ni flowers".

    Et deixo una pregunta inquietant per que pensis: per què de cada vegada més la temporada és més curta a Cala d'Or? Per que de cada vegada més la gent que ve és més magreta? Au venga, pensa si això és bò o dolent.
    Anònim said...
    Tu creus que el Sr Solana Tendria Cap Lloc de Feina a Cualsevol Tour Operador que fa feina amb els Hotelers de Cala Dor , Sense Xerrar Ingles i que despres del Dinars ( Reunions perd les Formes) Aixo si que es pátetic!!!!
    Anònim said...
    Per sa foto tots som bons ..... Després hi ha el Día día que es molt diferent que llegir entre lineas .. al Poble no li has de fer llegir entre lineas ...El Poble se li ha de ser CLAR!!!!!!
    Anònim said...
    Ves del hotel Costa del Sur al Cala d'Or Sol i veuràs Cala d'Or.
    I no et farà falta ni una línea ni una paraula.

    Entre línees només hi llegeix el senyor Solana i els de la seva corda.
    Anònim said...
    El senyor Solana no tornarà a ser el regidor te turisme, això em varen dir fa uns quans dies. I si ha baixat la qualitat es perque l'oferta hotelera també es de menor qualitat. Comparau les habitacions d'un hotel de 3 estrellas de cala d'or amb un de 3 del port d'Alcudia. Res a veure.
    Perquè es dona el tot inclòs en lloc d'augmentar les instal.lacions dels hotels i la qualitat i preu?? Tots cercan que l'administració pública faci les inversions públiques per no haver de fer les inversions privades, que pert totes les zones turístiques es fan per sistema.

    Si una rotonda està bruta, o si hi ha una retjola de la acera aixecada, que es tot lo més que hi pot haver ja que d'inversió en infraestructures cala d'Or es el lloc on sen van el 70 per cent de les inversions, no farà que els futurs clients s'en vagin a un altre lloc, ja que de casa seva i mirant la promoció turística o la plana web dels establiments hotelers no es veu si la rotonda està bruta o si falta una ratjola. El que farà decidir un turísta a triar un o altre establiment serà la comparació que podrà fer entre un i altre establiment, com pot ser el preu, els serveis de mejar, bar, oci nocturn, animació, confort de les habitacions o apartaments...... No sigueu hipòcrites i invertiu part dels beneficis que son molts en modernitzar i augmentar la qualitat oferida!!!!
    Anònim said...
    Ahi deu meu ...... Que si que tota la Culpe de Cala Dor es dels Hotelers jejejej!!!!

    Ara et deman????
    1.- Qui Promociona Cala Dor .. Com ? On? Quan???

    Tenen Feedback dels Clients en referncía al municipi??????

    Ara ja nos vos donaré mes ideas!!! Pensau!!!!! Que Sou Molt Bons!!!!
    Anònim said...
    En primer lloc veig que a tu tot això et fa molta gràcia, a jo no m'en fa gens, ja que els meus imposts no han de servir només per engreixar els hotelers, que ja basta be lo grassos que estàn. A mi tant se men fot si donan la culpa al PP o PAPA o al grup polític que sigui, no crec en política però si en els ciutadans que sense voler hem de mantenir grans empresaris del terme i que si els tocam alguna cosa de les que els donam ja posan el crit al cel, i el nostre ajuntament ha de abaixar el cap i fer lo que diuen els "hoteleros de cala d'or". A prendre per allà....

    La promoció ve de molts de llocs, però els primers que s'han de promocionar son els mateixos hotelers amb plànes web dels seus establiments, que l'ajuntament ja en subvenciona una per cala d'or que ens costa als santanyienrs devers 2000 euros. També s'han de promocionar oferint els serveis i la qualitat que el mercat turístic demana, amb el mateix temps de fer la volta per cala d'or guaitau dins els establiments, n'hi ha que fan oi. També es poden promocionar a les fires turístiques, els santanyiners mitjançant els nostres impostos a l'ajuntament pagam els estants publicitaris, els llibrets d'informació i els passatjes de tots els representants de l'associació hotelera. També pagam una oficina d'informació turística.

    Que més voleu els hotelers, que l'ajuntament vos faci el manteniment i les reformes dels establiments? que vos pagui les planes web pròpies? Sabeu que es això, això es una puta merda que mos venen a la gent de Santanyí, que mos fan creure lo que no es perque callem com a putes.
    Anònim said...
    En primer Lloc no som Hoteler .
    El que defens es que la Industria al municipi de Santanyi es el Turisme el hotels adaptan la seva Oferta segons les condicions del Municipi.
    Cala Dor no fa gaire anys estava en el Top dels Destins Turistics a Mallorca i a qui mos hem turad .

    Diguem que ha fet Lajuntament per Seguir mantenguent la qualitat del Municipi???

    A Cala Figuera hi ha una Empresa que ha Apostat per el Turisme de Qualitat ... Tu te creus que en vendrá Cap Chalet quen el Posible comprador vegi el Demencial estat de la Zona...????
    Anònim said...
    I creus que el Pocs Establiments que encara apostan per Cala Figuera están contents amb les accions que ha realizat LAjuntament a Cala Figuera...+

    Si ne Voleu mes entenc mes!!!
    Anònim said...
    Molt Beeee!!!!!!!
    Anònim said...
    Soy un empresario de la hostelería de Cala D’Or y le voy a decir dos cosas al comentario antiturismo que ha hecho anteriormente un ciudadano:
    Primero, que todos los ciudadanos de Mallorca vivimos directa o indirectamente del turismo, por lo tanto no te equivoques, lo invertido en turismo es futuro para nuestros descendientes.
    Segundo, te doy la razón en que Matias se ha equivocado de enemigo y que las declaraciones que ha hecho, si son tal cual se cuentan en este blog han sido muy desafortunadas, por desgracia no las he podido escuchar. Personalmente yo invierto cada año entre el 40 y el 60 por ciento de mis beneficios netos en aumentar la competitividad de mi negocio, cosa que muchos por aquí no quieren o no saben hacer. No se puede pretender que otros hagan lo que deberíamos hacer nosotros. Todos sabemos que aquí hay muchos negocios, sobre todo de alojamiento que a dos días de empezar la temporada turística cambian dos bombillas y media lámpara y ya se creen los empresarios de año y si no tienen afluencia de clientes la culpa es del mal tiempo, aunque haga sol.
    Matias, hay que ser mas valiente y llamar a las cosas por su nombre, no vale desmarcarse dando la culpa al Ayuntamiento de una cosa que todos sabemos y conocemos desde hace tiempo.
    Anònim said...
    Entre Lineas Amples....

    "També una de les preguntes ha estat que pensava del famós superàvit que diu el batle que té, i la contesta ha estat ben clara que si és cert que hi ha superàvit no entén com és que cada vegada que l'hi demanen alguna cosa al batle diu que no hi ha doblers "

    I per Asesors???????
    Anònim said...
    Quants de llocs de feina ha creat L Ajuntament entre els seus simpatizants!
    Que vos pensau que la gent es beneita!!!!!!
    Anònim said...
    No fotre, la gent es molt viva, aposta vota el PP!!!!!
    Anònim said...
    Ja heu veig que sou molt vius !! Baste veure que has picat com un nin amb el meu camentari... Aixo es el que vol el PP tenirvos controlats com xotets ....i perdona que posi amb dubte la teva inteligencia si realment penses aixo!!!!

    Pan para hoy hambre para mañana....
    Anònim said...
    Si putes, això mateix li deia en Rajoy a nen ZP quan donanva prestacions per tothom en lloc de fomentar s'empleo i així mos ha anat. Ara majoria absolutissima pel PP a les generals.....
    Pactes de progres, 4 anys de baixada de la demanda turística a les illes, encara men recor de s'ecotasa, hay curteeeets....

    Ja ho va dir un savi santanyiner, "si voleu viure be votau es PP"
    Anònim said...
    Es palma arena que nos a costat al mallorquins i al Santanyiners , el chalet den company , Santanyi a retocados amb Turisme mes de 5 llocs , es chalets den pepote a Sa Rapita , la mare del tinent Batle com Jutjase de Pau ... I si fesim una auditoria a lajuntament de Santanyi ???? El lloguer d 9000€ al batle de Salqueria .En roca es Lunic que fa les obres i els picapedres locals no fan res , finara Per. Can baraona a sea salines en Ro ca el tinent batle i mes gent

    En vols mes Per. Q en SOS meta dotblers no hi juga ningu i menos una guarda de curtets ( com tu dius)

    No cerros de que si en Zp feis que es el mateix q fa el teu súper batle.
    Anònim said...
    Que heu fet volteos mes que colocar gent a lajuntament ..., venga comensa a di el que heu fet
    Anònim said...
    Ajuntament de Santanyí bon dia.
    Anònim said...
    AjunTamEnT uuu...
    Anònim said...
    No he entens gaire coses del darrer comentari, però la casa il.liegal de s'alqueria NO es legalitzarà amb el nucli rural de "Sa teulera", es va eliminar de les normes subsidiaries. En Roca (Excavaciones S'Horta) ja fa molt de temps que no fa cap feina per Santanyí. Empresas locals que fan feina, entre d'altres, Binidor, En Joan Barato, En Llorenç Canaves, Solimina, Salis, S'escaire....... pintors com n'Albo o en Sebastià.... Jo de Ses Salines no en se res ni m'importa....... la jutjesa de pau, que m'estas contant..... mem digas alguna cosa mes interessant i verídica....
    Anònim said...
    Ara majoria absolutissima pel PP a les generals.....

    No saps ni per que votes !!!!!!
    Anònim said...
    Trobas?? si votàs un altre partit ho sabria??
    Anònim said...
    No he entens gaire coses del darrer comentari, però la casa il.liegal de s'alqueria NO es legalitzarà amb el nucli rural de "Sa teulera"

    Idoi per que no le tomau....
    Anònim said...
    Empresas locals que fan feina, entre d'altres, Binidor, En Joan Barato, En Llorenç Canaves, Solimina, Salis, S'escaire..

    Desde quant????
    Anònim said...
    En Joan Barato, En Llorenç Canaves

    Qui es son pare???
    Anònim said...
    la jutjesa de pau, que m'estas contant.....

    Te deman per que es jutjase?.
    Anònim said...
    Jo no difam contra ningú ni dic mentides:
    Per posar un exémple, Binidor arregla el terrat de l'antiga casa de cultura (arxiu, pedra des peix, santanyí radio), en Salis fa feina a la nova casa de Cultura C'an Jaume Antoni, s'Escaire fa aceras per la vila, en Joan Barato fa obra a la piscina municipal......... pintors: en Sebastià pinta el camp de futbol, n'albo pinta la piscina municipal..... que mes??
    Anònim said...
    Propòs que és faci el proper "acampallengua" a Santanyí, i que el senyor Bauça, Joserra pels amics, sigui el convidat d'honor.
    Anònim said...
    Des de que venen les eleccions, però una reflexió:

    Joan Barato, Llorenç Canaves, afiliats de tota la vida al PP i els seu pare encara va a les llistes.

    Solimina, el seu fill Tècic jurídic de l'Ajuntament i la seva nora va a les llistes del PP.

    S'escaire, nebot d'en Bernat covetes.

    Au idò que vos pareix aquesta.

    Salis, més del mateix.
    Anònim said...
    la jutjesa de pau, que m'estas contant.....

    Te deman per que es jutjase?.
    Anònim said...
    Idò proposau altres empreses de construcció de Santanyi..... cuantes més n'hi ha??
    Anònim said...
    I no és Binidor el de l'antiga casa de cultura és Es ponta.
    Anònim said...
    Idò mem, a quines empreses de construcció ho donam?
    Anònim said...
    Es que ni heu saps.....perque nomes saps aquestes .... te has de fer mirar...
    Anònim said...
    Però en lloc de criticar lo que no sabeu, digau a quines altres empreses els pot donar feina l'Ajuntament.....
    Anònim said...
    Ja veig que tu en Saps Molt...
    I sa guarderia ???????
    Anònim said...
    I sa guarderia que??
    Anònim said...
    Que ho digui el d'esquerra republicana de Catalunya que té un magatzem de material de construcció.
    Anònim said...
    Te deman Sa guarderia?????
    Anònim said...
    Un magatzem on l'Ajuntament hi fa el gasto corresponent al igual que als altres magatzems....
    Anònim said...
    SA GUARDERIA QUEEEEE?
    Anònim said...
    Ses cola destiu??????
    Anònim said...
    A n'aquest homonet li deuen haver fet mal ses panades, crec que està nervios o per ventura té un osset entravessat. No ho sé però em fa passar una penada...Déu meu.
    Anònim said...
    Digamo tu a qui li va donar es batle???
    Anònim said...
    Ja no sabem que hem de dir i parlam d'ossets???
    Anònim said...
    tu dius s'escoleta d'estiu?
    Anònim said...
    El d'esquerra republicana de catalunya el PP l'hi compra material però bé els critica de lladres en els comentaris que fa.
    Anònim said...
    Si que heu sabem lo que en de dir ... esperau un poccc!!!!!!
    Anònim said...
    Aqui tothom està en el seu dret de criticar qui vulgui sense faltar al respecte a ningú. Jo trob que l'Ajuntament fa molt be de comprarli material sigui quin sigui el color polític dels propietaris.
    Anònim said...
    No hem d'esperar res, es ara o mai, les eleccions ja son aqui, o vas de farol???
    Anònim said...
    Nervios no hei estic el que vos pensau que tot el Poble es tan Cur...
    com voltros.
    Anònim said...
    Si companyero si, però no teniu cap rèplica de la contestació feta al comentari que critca la gestió municipal en l'otorgament de feina als empresaris locals. Sempre sortiu amb evasives a contestacions correctes.
    Anònim said...
    No hem d'esperar res, es ara o mai, les eleccions ja son aqui, o vas de farol??? Esperaaaaaa!!!!!!
    Anònim said...
    Hay, espeeeeeeeera, i que puc esperar de tu amb lo que has demostrat que saps.....
    Anònim said...
    Hay, espeeeeeeeera, i que puc esperar de tu amb lo que has demostrat que saps.....
    Si en Vols mes entenc mes....
    Anònim said...
    Idò veeeeeeeeeenga que m'esperan per sopar......
    Anònim said...
    Aixo es el que voldries...... ves a sopar .... i bon profit!!!!!
    Anònim said...
    Ho veis com quan vos fan veure que anau errats no teniu res mes per dir. Vos pesi lo que vos pesi, el PP tornarà a guanyar les eleccions, per mèrits pròpis.
    Anònim said...
    A sopar, que avui em farà molt de profit!!!!!
    Anònim said...
    Ho veis com quan vos fan veure que anau errats no teniu res mes per dir. Vos pesi lo que vos pesi, el PP tornarà a guanyar les eleccions, per mèrits pròpis.

    Ignorants i Prepotens !!!!
    Anònim said...
    Per mèrits propis o per desmèrits però qualsevol partit que no sigui el PP ho té difícil ja que no hem d'oblidar que el PP parteix amb 1000 vots segurs només d'empleats i de mangarrufes amb la tercera edat.

    Ja ho poden fer malament però lo de arreplegar vots ho fan molt bé.
    Anònim said...
    Es molt Trist que un partit que dur + de 30 anys en el Poder el sagui guanyat per magarrufes i colocacio dempleats a L Ajuntament.
    Anònim said...
    Sou mes curts del que em pensava, com podeu dir que el PP guanya les eleccions per una majoria tan escandalosa perque els votan els empleats de l'ajuntament i la tercera edat!!!! Es que val mes que parleu de la gestió de l'Ajuntament que al manco no deis tants de dois. Be si que en deis tants però així vos puc contestar i passar una estona entretenguda.

    Encara no tenc es sopar fet!!!! jajajaja
    Anònim said...
    Tu lo que ETS en primer lloc es un mal educat.
    Has vist la entrevista al president de la asociacio hotelera de Cala Dor? Has parlar en la gent de Cala Figuera ?
    Si vols podem començar ????
    Anònim said...
    Aixo demostra la teva inteligencia que comenses a parlar insultant als qui no penden com tu!
    No se qui ETS ni me interesa pero les teves paraules demostran el Nivell dela qui defensen el PP
    Anònim said...
    Estic totalment dacord amb el dos comentaris anteriors!
    Anònim said...
    A lo Millor el curt es ell/a .!!!!
    Que respongui sobre la entrevista al President de la asociacio hotelera que crec que vos deixa beeee!!!
    Anònim said...
    Jo crec que hi ha un hoteler que ja ha donat la resposta que tothom sap que es veritat però que ningú vol escoltar. Si plantetjau preguntes com cal estic disposat a debatre totes i cadascuna d'ellas, però vos record que els qui fan comentaris curts i sense sentit sou vosaltres, jo almanco intent esforçarme per defensar allò amb lo que crec, i que feis vosaltes sinó critcar sense fundaments i amb poc sentit comú??
    Anònim said...
    En primer ja te dit que comenses a parlar insultant , quan tens la opotunitat de demanar perdo no heu fas!!!
    Ara magraderia , ja que defenses tant la inmaculada gestio del Ajuntament , sentir la teva opino sobre la entrevista al president de la asociacio hotelera , la que ha dit ell ja heu se per que no som curt , lo que vull es la teva
    Anònim said...
    No importa dir les coses tantes vegades. Veig que no hi ha res a fer. Men vaig a voure CSI. Somiau amb ocellets, o amb gavines.....
    Anònim said...
    Que pase que no tens arguments!!!!
    No mes te deman la teva opino , la del hoteler ja le se si vols to puc dir amb angles, castella, frances
    Anònim said...
    Es inmaculada la gestio del Ajuntament en Turisme el motor de la industria a Santanyi???

    Tu creus que si fesim un hotel de 5 estrelles al mig del camp den torrella funcionaria?
    Has anat a acudía , can picafort, Cala Millor Etc , etc ?
    Creus que podem competir amb aquesta destins en cuant a serveis ( no estic xerrant de Hotels ni oferta complementari?
    Les persones que han estat al cap de Turisme han realitzat la feina amb rigor? Son persones valides per estar al cap davant?
    Creus que amb aqueixes declaracions als comerciante de Cala Dor es senten apoyats per L Ajuntament?

    Si vols tambe podem parlar de Cala Figuera , esper les teves respostes.
    Anònim said...
    Mira es CSI companyero que aixo si que vos va be crec que el comentari anterior et fa una seria de preguntes amb educacio , qualitat i rigor , crec que quan vos toquen lo que no voleu sentir sou vosaltres qui vos amagau.
    Anònim said...
    Hola ...., i es vera que es presenta aquesta al.lota de s'hotel Son llorenç?
    S'altre dia va venir a durme aquest paper, pero no la vaig acabar d'entendre...

    Per favor Pili....
    Anònim said...
    Vamooossssss!!!!!!!
    Anònim said...
    Quin paper????
    Anònim said...
    Ja van demenant el vot ??????
    No porem , ja començen a jugar brut?????
    Anònim said...
    Just na Pili i La Sra Pons i el Sr Canaves....que fan aquests?????
    Anònim said...
    Cagondell que puyes dure el CSI?
    Anònim said...
    El vot den chiqui ja el tenen laltre dia el varen Fer anar a Lajuntament a firmar.
    100% demostrable !
    Aixi es normal que guanyin el problema es si tenen la consiencia tranquila o si tenen consiencia!
    Anònim said...
    Digauli al Sr Batle de Santanyi que el candidat del PP a Campos a tornat loco amb les promeses electorals:

    1.- reduir el nombre de asesors
    2.- baxairse el sou
    3.- reduir L Ibi
    4.- Turisme de qualitat.

    I jo que mo crec!!!!
    Anònim said...
    Micky telefonali urgent que esta loco!!!!!!
    Anònim said...
    Ámb s' excusa del vot per correu na Pili ja demana i prepara vots a casa de gent major o impedida de per S´Alqueria. I molts d´horabaixes la trobareu fent una caminada cap a Consolació acompañada den Sebastià Obrador que li dona classes accelerades de política del PP. I diumenge de rams juntament amb la presidenta de ses amas de casa es va passetja taula per taula per tots els bars des poble. Això es diu començar a fer feina prest!!!!
    Anònim said...
    Desgraciadament és així dintre del PP, entre els vots dels que tenen un sou i els dels pobre majors i no oblideu que aquest mes hi ha el dinar del batle, bon reclam per demanar el vot, ja parteixen amb 1000 vots o més d'avantatge.

    Lo trist és veure que molts d'aquest que cobren, no ho fan pels favors d'en Miquel Vidal, el favor encar ho deuen a Don Cosme i ara quan el veuen pel carrer ni el saluden.

    Per cert algú sap si don Cosme torna anar a llistes?.
    Anònim said...
    Al.lots votau es pp, que aquestes derives convergents i lligueras no poden ser mai bones.
    Anònim said...
    Tothom parla de sa cala i cala dor, pero ningu te coions de xerrar de cala santanyi. De cada pic va a menos i si segeix aixi, caura com tot lo altre. Que canviin sa batlesa que nomes Mira per lo seu.
    Anònim said...
    Molta enveja hi ha per cala santanyi amb s'hotel i els apartaments de sa batlesa, te ple, ho sabeu?? te hotel i apartaments plens i per això hi ha molta enveja!!!
    Anònim said...
    Enveja ? Mem Lunica persona que pot entre els problemes que ha fet pel Turisme del municipi? No havia de tomar una planta de Lhotel?
    Anònim said...
    Batuadell encara no ha acabat es CSI? On ets Sr coherent?
    Anònim said...
    Jo no se res de tomar plantas de cap hotel i si tu ho saps i saps que s'està cometent una infracció estàs en el teu deure de denunciar-ho a on pertoqui. Enveja!!!
    Anònim said...
    Si es fes un hotel de 5 estrellas enmig del camp den Torrella, un hotel de 5 estrellas de turisme rurar o agroturisme sería un èxit!!! a on he de firmar?? un paratje desert, tranquil, enmig de la natura, ben gestionat dintre de l'agroturisme o turisme rural, fantastic!!!!!!
    Anònim said...
    No diguis dois que tothom heu sap ,tu que heu saps tot d Sajuntament demaneu a nes secretari , lo que me fot es que se discuteix amb el batle i per que no fasi renou la coloca de batlesa , ja te vaig dir que sim pobres pero no beneits.
    Anònim said...
    Si es fes un hotel de 5 estrellas enmig del camp den Torrella, un hotel de 5 estrellas de turisme rurar o agroturisme sería un èxit!!! a on he de firmar?? un paratje desert, tranquil, enmig de la natura, ben gestionat dintre de l'agroturisme o turisme rural, fantastic!!!!!

    Ido Comença ... que jo ara venc .... perdona pero no teniu cap idea en referncía el turisme...Ara si vos don la Enhorabona per que heu sabut colocar toto el Poble a LAjuntament
    Anònim said...
    El que els pase al Actual equip de Goveren i tota la seve maranya de gent es que no poren entendre que hi hagi gent que vulgui lluitar per els INTERESOS de TOT el MUNICIPI i no sols per un grup com fan ells!!!

    Salut i bones fetes!!!
    Anònim said...
    Aixo de na Pili deu ser vere pq "Cuando el Rio Suena Agua Lleva"

    Aquests des PP no les haurien de treura els colors amb un parell de Videos!!!!
    Au venga que falta poc per començar!!!!
    Anònim said...
    Jo no se res de tomar plantas de cap hotel i si tu ho saps i saps que s'està cometent una infracció estàs en el teu deure de denunciar-ho a on pertoqui. Enveja!!!

    El problema es que te creus que als que no som tan VIUS com Voltros som Beneits!!!.... Ahi pobre esperit.
    Anònim said...
    Luces , Camara .. ACCIÓN!!!!!!
    Anònim said...
    El Partit Popular a l'ambit comunitari ha demostrat durant tots els seus manats que es el partit de referència en quan a turisme, cosa ben diferent que el pacte de progrés i els seus vuit anys de govern.
    Partitn d'aquesta base i de que un ajuntament no pot fer totes les inversions necessaries i molt manco cubrir totes les necessitats de les zones turístiques simplement amb les recaptacions d'imposts; es necessita com s'havia fet sempre que manava el PP a la Comunitat Autònoma d'una inversió autonòmica, costetjant i subvencionant aquests futurs grans projèctes com poden ser: places, passetjos, carrils bici, centres culturals, centres civics i socials, empedrat i enllumenat de nous carrers.... i tot un llarg etcètera. L'Ajuntament de Santanyí a part del plan E, no ha rebut ni un duro per part del govern del senyor Antich, i tot i això ha aconseguit fer noves infrastructures i donar un servei al ciutadà més que correcte. I amics meus, d'això sen diu una bona gestió, i em confirma aquesta afirmació el veure que els que critican a l'Ajuntament a aquest blog son 5 o 6 persones, sempre les mateixes. Que hi ha una enquesta a aquest blog que diu que la gent està contenta amb la feina de l'Ajuntament i no volen canviar.

    Per altre part entenc que aquestas 5,6 o 7 persones que no fan més que criticar sense sentit, ja que tot el que diuen son campanas que han sentit repicar i no saben d'on venen, ho han de fer perque no els queda més remei que fer política de desprestigi ja que no tenen altres mitjans d'arribar als ciutadans de forma correcta i creible.

    Endavant, continuau així que ens ho estam passant molt be.
    Anònim said...
    Serà vera el que diu en Jaume Font que la Lliga dur il.lusió.

    A Santanyí el PSM va enviar un comunicat als mitjans de comunicació de que no es presentaria a les eleccions, els d'Esquerra que tampoc ho sabien, arriba la Lliga i ho canvia tot ara el PSM si que es presenta i Esquerra també.

    La Lliga ha il.lusionat fins i tot al PSM.
    Anònim said...
    Esperem que aquests comentaris no le facin gent de dintre de l'Ajuntament en horari de feina.
    Anònim said...
    El Partit Popular a l'ambit comunitari ha demostrat durant tots els seus manats q.....

    Me pareix Molt be :hem de Votar en ambit Local -

    Amb 30 anys de PP al Poder al Turisme al Municipi de Santamyi ha anat a Lalça o de cada dia a Pitjor????

    Un altre que no ha anat a fer una Volta per el Municipi.....

    Que siiiiiiii que fareu majoria absoluta.... Prepotens....
    Anònim said...
    Esperem que aquests comentaris no le facin gent de dintre de l'Ajuntament en horari de feina.

    que esperes que els facin desde ca seva? jejejej!!!

    Si se fan nose a Sajuntament!!!!
    Anònim said...
    Per altre part entenc que aquestas 5,6 o 7 persones que no fan més que criticar sense sentit, ja que tot el que diuen son campanas que han sentit repicar i no saben d'on venen, ho han de fer perque no els queda més remei que fer política de desprestigi ja que no tenen altres mitjans d'arribar als ciutadans de forma correcta i creible.

    Quin sEntit es el teu el que vos diguin lo que no voleu sentir????
    Au per Avall....
    Anònim said...
    Lo que mes m'agrada es el comentari que diu que la Lliga ha il.lusionat a esquerra i PSM, pòbre il.lús, lo que ha fet es que aquests partits es presentin per evitar que la Lliga tregui representació!!! De fet es un gran moment pel PP, 4 partits minoritaris que es repartiran els vots i treuran menys representació, si es que no sou bons ni per estar a l'oposició!!!!
    Anònim said...
    tots els seus manats que es el partit de referència en quan a turisme:

    Es clar et comment:

    On es en Mates .
    On es Sr Alia Pino
    On es el Sr Flaquer
    Maite Areal
    Cardona


    Tu creus que podeu donar lliçons de Politica ??????
    Anònim said...
    Podem donar lliçons de política a qui en vulgui aprendre!!!! Grans polítics, malas personas!!!
    Anònim said...
    Ido comença Per. El Sr Vidal seguix Per. El Solana pasa Per. Can piquer !
    Fes fento aixi .... Que tenira be....!!!!!!
    No me venguis a donar clases....!!!!!
    Anònim said...
    La veritat es que tu el que necessitas abans de classes de política son classes de logopèdia i després d'ortografía. Veient aquest panorama em puc fer una petita idea del que pots saber de política i de gestió municipal.
    Anònim said...
    I tu el que necesites saps que es el que necesites leccions de valors :

    Respecte
    Humiltat
    Tolerancia

    Crec que vos ne fan falta si en de dinar clases de lo que tu ma dius entenc un parejo mes que es voleen apuntar:
    Bauza , Delgado, Rodríguez , Solana

    Ves demanant lloc que no heu canten.

    Una cosa et dic sou tan pobres que quan no sabeu lo que heu de dir just sabeu Fer atacar a les persones.

    Les telefonaras tu Per. Comensar les clases?
    Anònim said...
    I tu el que necesites saps que es el que necesites leccions de valors :

    Respecte
    Humiltat
    Tolerancia

    Crec que vos ne fan falta si en de dinar clases de lo que tu ma dius entenc uparees mes que es voleen apuntar:
    Bauza , Delgado, Rodríguez , Solana

    Ves demanant lloc .

    Una cosa et dic sou tan pobres que quan no sabeu lo que heu de dir just sabeu Fer atacar a les persones.

    Les telefonaras tu Per. Comensar les clases?
    Anònim said...
    Jo soc molt respectuos i no treuràs de cap dels meus comentaris ni una sortida de tò, ni un insult. El que passa es que es confon el dir la veritat i parlar de les coses pel seu nom amb l'insult.

    Ho farem d'una altra manera; Ets un crack, escrius i t'expressas molt i molt be, crec que hauríes de formar part de les llistes de la Lliga Regionalista, entre l´1 i el 3 perque pots aportar molta sabiduria i molta experiència política. A mes crec que es l'alternativa política al PP de Santanyí. Endavant CRACKS!!!!
    Anònim said...
    Perdona si vols to puc dir amb Angles , Francés , Italia o Potugues.

    No vaig a llista i si Sa veritat comença per no veure el que tens dins ca teva Endevant fenomeno!

    A quina hora cabes Sa feina al ajuntament????

    Que se vos vou es plumero!!!!!!
    Anònim said...
    Ademes si fas feina a L Ajuntament saps que estas ROBANT al Poble !!!

    Au venga posat a fer feina Campeón !!!!!!

    Saps que es una maniga de guardapit???
    Anònim said...
    Ademes si fas feina a L Ajuntament saps que estas ROBANT al Poble !!!

    Au venga posat a fer feina Campeón !!!!!!

    Saps que es una maniga de guardapit???
    Anònim said...
    Ho veis qui son els qui perden els papers a la més minima i qui son els qui aguantan el tipo i intentan dabtre les coses mitjançant el dialeg i el respecte i no recurrint a l'insúlt i als crits??
    El saber y la razón hablan, la ignorancia y el error gritan.
    Anònim said...
    Ok palem de pólitica:

    Si les empreses están obligades a contractar per nombre de treballadors un % de persones amb minusvalia . Pots dir quin es el % per nombre de treballadors?

    Pensa vosté que degut a la gran cantidad de llocs de feina que ha creat L´Ajuntament de Santanyi ha Apostat per la integració a la Vida Laboral dáquest Colectiu de persones?

    Quan me respongui et vaig la segona .
    Anònim said...
    Que no hi ha ninguuuu!!!!!
    Anònim said...
    Ja son les 3 ja no hi ha ningu a L Ajuntament.
    Anònim said...
    Inmaculados donde estáis ?????
    Anònim said...
    L'únic que proposa el PP pel turisme de Cala d'or és UN POLÍGON INDUSTRIAL !!!! I l'associació hotelera de Cala d'Or també s'hi ha posicionat en contra. On s'ha vist mai, qui vendrà de vacances devora UN POLIGON INDUSTRIAL?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites