Segons s’ha pogut saber La Lliga d’en Jaume Font també es presentarà a les properes eleccions al Municipi de Santanyí, ja han tancat la llista i l’han presentada.

Ara ja sabem segur de tres candidatures per les properes eleccions municipals al Municipi de Santanyí, Partit Popular, PSOE i la Lliga d’en Jaume Font.

94 Comments:

  1. Anònim said...
    Que podem saber els seus integrants???
    Anònim said...
    Au ido ......fora Porrrrrr!!!!!!!
    Anònim said...
    Au ido ......fora Porrrrrr!!!!!!!
    Anònim said...
    Enhorabona, com més son més riuen.
    Anònim said...
    I Convergència?????.

    Si no presenta llista on aniran els vots del PSM?

    No hem d'oblidar que el dos partits són nacionalistaes.
    Anònim said...
    Es de Cala Figuera em pareix una persona molt valida i responsable.
    Anònim said...
    Si a jo també m'ho sembla
    Anònim said...
    No en pensava mai que reunissin un grup de gent tant qualificat i competent. Realment s'hauran de tenir en compte.
    Anònim said...
    Es de Cala Figuera? de CxI? O del PP?
    O de la Lliga? A quina llista vos referiu?
    Anònim said...
    O del PSOE?
    Anònim said...
    Home del PSOE, mira quans són en Juli, Na Suau, en Pedro des Tomarinar, cagondena si tots aquest no arreglen Sa Cala, encara haurem de posar medalles a na Tiu.
    Anònim said...
    Home, no tenc res contra ells, però la voluntat a vegades no basta. I crec que Cala Figuera, després de dècades de deixadesa és un d'aquets casos. Trist, però cert.
    Anònim said...
    ese es mas palmesano que yo que soy forastero. ya me diras lo que mirara por santanyí jijijijijijijj. que lo vote el que quiera, por que yo no. ARRIBA EL PP, EN MIQUEL I EN LLORENÇ!!!
    Anònim said...
    "ese es mas palmesano que yo que soy forastero. ya me diras lo que mirara por santanyí jijijijijijijj. que lo vote el que quiera, por que yo no. ARRIBA EL PP, EN MIQUEL I EN LLORENÇ!!!"

    En d'aquest comentari he pensat en un bon epitafi per Cala Figuera:

    "De victòria en victòria fins a la derrota total".
    Anònim said...
    No hi ha pitjor cego que el que no hi vol veure.
    Anònim said...
    Algu sap, per casualitat, si en Santiago Carrillo te cap casa o apartament per Sa Cala?.
    Anònim said...
    No estaria malament que despres de parlar tant de la Lliga, si es veritat que finalment han aconseguit tancar les seves llistes, les publicassin perquè tots les poguem veure.
    Anònim said...
    On se poden veure les llistes de tots els partits que es presenten a Santanyí?
    Anònim said...
    No sé perquè la Lliga ha de publicar cap llista si ningú ho ha fet.
    Supòs que la que és passejava del PP, fa un parell de dies, pel Blog és una broma o no?? En cas de que na Maria Pons anàs de tercera tendria una mínima credibilitat, però així com estava ordenada...Déu ni do!!!
    Anònim said...
    No es tracta de publicar una llista oficial, però si de començar a donar noms igual que es va fer amb la llista del PP, que no es la correcta però com a minim podem començar a coneixerlos.
    Anònim said...
    N'hi haura de teranyines pes teatre, l'haurem de reconvertir en un botellodromo. No hi ha mal que per bé no vengui. ;-)
    Anònim said...
    Em fa molta gracia aquesta manera de prejutjar les coses sense saber com van. Però com ja s'ha dit aqui no s'aportarà res de bò, simplement es centrarà en la critica..... aquesta es l'oposició que hi ha per la vila, sense ideas pròpies i sense inciatives, gent que SI que han estat rebutjats per molts de ciutadans inclús abanç de presentar-se a l'exàmen electoral..... quina llastima!!!
    Anònim said...
    Tothom ja sap qui és el candidat de la Lliga a Santanyí.
    Anònim said...
    Si, en Pere de Transeste, però, i qui son els altres? qui hi ha de Santanyí, Alqueria, Calonge, Portopetro, Cala d'Or, Cala Figuera, Llobards.....
    Anònim said...
    Hi ha un munt de gent sobradament preparada i sense por de res disposada a fer molta feina i ben feta pel bé del municipi. Aquesta vegada no és un joc, es una realitat. A Campos tampoc s'ho imaginaren mai i ho tocaren en ses mans. Capici?
    Anònim said...
    Per cert i de CxI saben alguna cosa?

    Encara respira?

    Sembla que s'han acabades les festes, els dinars, les copes...

    I les llonganises de le matances, quan s`han de menjar.
    Anònim said...
    "Per cert i de CxI saben alguna cosa?"

    Ja ho deia jo que les segones parts no poden ser mai bones. És bé la crònica d'una mort anunciada, tudar dobler (si n'hi ha cap) per una campanya inutil. Pobra sobrassada.
    Anònim said...
    """Hi ha un munt de gent sobradament preparada""""

    Però qui son aquesta gent?? Si les llistes ja estan tancades perquè no ho voleu dir??
    Anònim said...
    Tanta presa per Sabre els candidats i ningu demana pels programes electorals
    Anònim said...
    I esquerra què? Si el PSM no es presenta, tenen una bona oportunitat. De moment, són els únics que s'han desmarcat dels embulls i la corrupció, tot una proesa avui en dia
    Anònim said...
    Si les llonganises eren d'UM les hauran de depositar al jutjat com a patrimoni del partit, per fer front a la fiança de 1.6 milions d'euros, que va dictar el jutge a UM.
    Anònim said...
    Sa veritat es que sa gent que no vou que aquests de la LLiga..., y més i més en Font, han montat aquest partit per vengança de que el varen treure del PP.... Qualsevol cosa que sigui per vengança no pot anar bé mai, perque es concentrarán en fer mal als contraris, però NO en arreglar els problemes de tots nosaltres...Això es diu "ANSIA DE PODER", que un moment el va tenir y ara ja no el té...com un nin petit...
    Anònim said...
    En Font no l'han tret del PP en Font ha sortit ell perque ha volgut, si no hagués sortit a dia d'avui estaria a les llistes del PP com a Diputat del Parlament, de la mateixa manera que hi esta en Llorenç Galmes, i així tenir un sou de 3500 euros mensuals.

    El que ha passat és que en Font com molta altre gent pensen que el ciutadà esta oiat de la política i dels polítics, que durant aquests darrers anys, els polítics s'han equivocat amb la seva gestió, i per això es necessari canviar aquesta manera de fer política.

    I tot això sense xerrar del que opina en Bauza del Català i del que opina en Font.

    Aquí no es cosa de traidories ni de vengances, això ja ho tenguerem a les eleccions del 99, aquí es cosa de fer feina i de demostrar que hi ha un altre manera de fer política per poder millorar el Municipi de Santanyí i les Illes Balears
    Anònim said...
    Molt ben dit.
    Anònim said...
    "Sa veritat es que sa gent que no vou que aquests de la LLiga..., y més i més en Font, han montat aquest partit per vengança de que el varen treure del PP.... Qualsevol cosa que sigui per vengança no pot anar bé mai, perque es concentrarán en fer mal als contraris, però NO en arreglar els problemes de tots nosaltres...Això es diu "ANSIA DE PODER", que un moment el va tenir y ara ja no el té...com un nin petit..."

    ANSIA DE PODER! És curiòs, curiòs. En Font deixa un partit quan està a punt de guanyar unes eleccions per goleada i té ANSIA DE PODER! En Font diu que ho fa per coherència amb les seves idees que ja no eren les del partit i té ANSIA DE PODER! En Font sap que amb aquesta decisió es coloca en el pitjor lloc al pitjor moment i té ANSIA DE PODER! I en Font perjudica la seva posició per convicció i això és ANSIA DE PODER!

    En canvi, el nostre batle, batlet diu que venia 8 anys i ara ja va pels 16 però no té ANSIA DE PODER! Que va! En Bauzà té dos discursos un per Madrid i un pels Mallorquins/Balears, però això no és ANSIA DE PODER! Que va! Dins el Partit Popular al que fa nossa el lleven d'enmig, però això no és ANSIA DE PODER!

    Tens tota sa raó. Això del PP no és ANSIA DE PODER. Això del PP és PUTA COMANDERA.

    El que passa és molt més senzill. El PP té PO. Té po de que hi hagi una alternativa de centro dreta que li disputi el monopoli d'aquest espai polític. Té po de que la deriva espanyolista que ha pres quedi al descobert. Té po de que la gent descobreixi que això de LO NOSTRO és UNA PUTA COMÈDIA per fer creure a la gent que els importa algo.

    El PP té PO per que se li acaba es xollo.

    I per cert, si tan voleu parlar de venjança, demanu-li a n'en Miquel Vidal, ell vos pot contar moltes històries de punyalades per l'esquena.
    Anònim said...
    El PP de "Tius" "Mikis" i "Solanas" n'està ple. I ben segur que no en tenen cap d'ANSIA DE PODER. Més bé pareix que és: TODO POR LA PASTA.
    Anònim said...
    Es molt divertit veure un elefant com el PP cridar i ginjolar davant un ratolinet com la lliga
    Anònim said...
    Pues sí, ladran, luego cabalgamos.
    Anònim said...
    "han montat aquest partit per vengança de que el varen treure del PP...."

    Jo creia que s'en havia anat. No obstant es simpàtic veure lo bé que s'els hi dóna contar històries i "milongas", fa 12 anys que ho fan i, fotre, de "casta le viene al galgo"
    Anònim said...
    Es PSM va fer un comunicat que no se presentaven, però ses darreres noticies són que si. I es d'Esquerra Santanyí, al final pareix que també ho tenen bastant en llestit. Així que també els haurem de tenir en compte.
    Crec que hi ha gent Jove en molt bones idees que també pot ser que pugi tenir coses a dir.
    No només és em de comformar amb els de sempre que simplement els han assagut a sa cadira, hi ha gent que vol lluitar pes poble i es marèixen la seva oportunitat.
    Pentura ens endurem sorpreses per Santanyí enguany.
    Anònim said...
    +1
    Anònim said...
    I ja que ho deis. Es sap algun nom del PSM o Esquerra? De moment només parlem de PP, PSOE i Lliga.

    Per Esquerra qui va davant? En Joan Bonet?
    Anònim said...
    Res, veig que tot està igual que estava, no sabem res de ningú excepte del PP, com sempre el PP va una passa davant tots els altres i per això guanya les eleccions amb tanta majoria.
    Anònim said...
    De moment Santanyí encara no apareix a la llista de municipis que presentan candidatura amb la Lliga..... serà que finalment en Font, veient el panorama de les llistes ha decidit no presentar-se a Santanyí per no embrutar el nom d'aquest nou partit??? haurém d'esperar....
    Anònim said...
    Hola bon dia, com estau?.... Vos duc per sol·licitar es vot per correu, vos pareix be?....mos votereuuu? dues rialletes, au idò que tengueu salut, adéu.

    PATÈTIC.
    Anònim said...
    Enguany,es molt divertit aixo,és curiòs,hi ha PO ¿..?
    Anònim said...
    NIRVIS

    Els moviments de Jaume Font a la Part Forana i la retirada de Zapatero han omplert d'incertesa la direcció del PP.
    El que fa poques setmanes semblava un passeig militar s'ha complicat extremadament. La xarxa construïda per Font en poques setmanes -ja a aconseguit candidatures a 15 pobles- permet el pobler presentar llista a les eleccions autonòmiques i insulars del proper mes de Maig. I el nombre d'adhesions encara pot créixer més. Font ha fet més forat en el seu electorat del que pensava la direcció del PP. Això explica moviments de darrera hora, com el fitxatge de Catalina Cirer a la llista del Consell -tothom la donava per políticament morta i havia sonat com a candidata de la lliga de Palma- i la negativa de Bauzá a tancar definitivament les llistes- la direcció vol evitar possibles fuites dels exclosos cap al bàndol de Font.

    El PP estava entretingut amb aquestes històries i mentrestant Zapatero anunciava que no repetirà com a candidat del PSOE. Una decisió presa sota la pressió dels barons autonòmics i que obliga el PP a canviar tota la seva campanya, que plantejava com un referèndum sobre el president espanyol. La decisió lleva pressió a les properes eleccions i pot ajudar a mobilitzar l'esquerra, que anirà a votar en una clau més local. En aquest context, el PSOE balear centrarà la seva campanya en la corrupció i el desgavell intern del PP i en la imminent recuperació econòmica. I Bauzá haurà de començar a fer alguna proposta de contingut si vol arribar a la presidència del Govern.
    Anònim said...
    I MOLTS DE NIRVIS

    *No passeu ànsia. A Santanyí hi haurà Lliga a partir de dilluns que ve i per molts d'anys.

    Per cert està un poquet malament això que fan na Maria Pons i en Mateu Pedreres. Sa campanya encara no ha començat i demanar el vot per les cases a la gent que està un poquet impedida és un poquet... lleig, per no dir un poc delictiu, si tens vergonya es clar, només si tens vergonya. Però si no en tens cap problema.

    ¡CACIQUES!
    Anònim said...
    Abans de que aquests dos fecin el que deis, que no se si es vera o no, en Tomeu Bonet ja havia anat a demanar el vot d'impedits a, com a manco una casa, i ho se perque son familia meva. Axi que només parla de merda el que en va untat i si hem de parlar de gent, ho hem de fer de tots!!!!!
    Anònim said...
    En degué aprende de Don Cosme i del PP, mala hierba nunca muere.
    Anònim said...
    Si al final tot pega allà mateix
    Anònim said...
    Em fa l'efecte que a Santanyí els resultats a l'Ajuntament i a la Comunitat podrien ser bastant desiguals: més vots pel PP a la llista municipal i menys a la llista de la Comunitat (crec que molts seran per en Font). No ho trobau?
    Anònim said...
    "Abans de que aquests dos fecin el que deis, que no se si es vera o no..."

    Ho pots ben creure. I no ho feien. Ho fan.
    Anònim said...
    Sa prunera no farà prunes, però ha fet un assesor....ja, ja, ja, i una batlessa per S'Alqueria, idò i llavors diuen que no hi ha miracles. Lo que no hi ha es vergonya.
    Anònim said...
    Jo crec que en Bauzà no agrada a ningú al manco que jo conegui
    Anònim said...
    ""Jo crec que en Bauzà no agrada a ningú al manco que jo conegui""

    Perdona que men rigui....... no llegeixes la premsa???? majoria absoluta pel PP i el senyor Font no arriba ni a un escó!!!!!!!!
    Anònim said...
    "No vendas la piel del oso antes de haberlo cazado"

    Et sona a tu?
    Anònim said...
    Jajajajajaj, com mes amunt pujareu mes gros serà s'esclat!!! ara no ho veis que sou cuatre moixos que esperau a fer alguna cosa per treurervos es ulls. Si es vera lo que m'han dit de la gent que es presenta a la Lliga Regionalista de Santanyí encara riureeeeem, es vou que no trobaven ningú i l'han haguda d'omplir per ses voreres!!!!! jajajajaj es com un xiste, o com un grup de teatre còmic!!!!!!!!! jua jua jua jua jua
    Anònim said...
    També hi ha allò dels "cuentos de la lechera". I pensa que per perdre al PP li basta no arribar a la majoria absoluta. I que és això? 10.000-15.000-20.000 vots.
    Anònim said...
    Però que dius!!! si no les votarà ni sa familia!!!!!
    Anònim said...
    Tranquils, tranquils, al cap hi trobarem les voltes. No fa falta fer-se sang. Formau els cans.
    Anònim said...
    Aqui els unics que tenen por de ni tans sols treure un regidor son els de la Lliga, que es dedican a insultar i menysprear als altres grups polítics, sobretot al PP. Però com que aqui es gratuit insultar i això s'ha convertit en una festa, idò n'hem de poder fer tots de festa..... a mem qui la diu mes grossa!!! Pobres il.lusos!!!!
    Anònim said...
    Y digo yo que soy un baturro, si la liga esta de marras ha ligado tanto como es que han tenido que pagar a la gente para que fuera a las listas y a dia de hoy ahun no la tienen completa?
    Anònim said...
    A quien han ofrecido dinero? Porque no dices algún nombre de alguién que le han ofrecido dinero.
    Anònim said...
    Personalment a mi em pareix que això de la Lliga Regionalista santanyinera s'ha començat molt malament, molt atropelladament i han mirat més la quantitat dels seus integrants que la qualitat d'aquests mateixos.

    He de confessar que a mi em varen venir a buscar per formar part d'aquest partit i tot i la meva negativa encara varen tornar a insistir per via telefònica, i no vull dir el nom del qui em va telefonar perque em sap molt de greu per ell, crec que s'ha equivocat, i no de partit sinó de la gent que l'envolta. Se de molta gent que s'ha arribat a sentir presionada i acosada per apuntarse al tren Lliguer.

    Per acabar també diré que les dues persones que varen venir a buscarme no son massa de la meva confiança, sobre tot un d'ells que te un passat no tan llunyà que et fa comprovar si dus la cartera quan passes per la vora seva. No donaré noms, que cadascú es senti al.ludit si li pertoca.
    Tomeu Bonet said...
    Vull contestar al qui ha fet el comentari que diu " en Tomeu Bonet ja havia anat a demanar el vot d'impedits a, com a manco una casa, i ho se perque son familia meva. "

    Som en Tomeu Bonet que jo sabigue no he anat a cap casa a demanar cap vot de cap impedit, te convit ha dir qui és aquests impedit o el manco a dir qui ets tu i d'aquesta manera poder deixar la cosa clara.

    També vull dir que la LLiga té llista tancada de fa dos dies, no com altres partits, que SI és una veritat que a dia d'avui encara cercaven gent, també vull dir que hi ha tres candidats del Municipi de Santanyí a les llistes del Parlamet i del Consell.

    I el que vull deixar ben clar és que per fer la llista s'ha hagut de xerrar amb molta de gent, n'hi ha que per motius personals no han pogut, i altres per pressions o amanaces, però si s'han compromesos a participar i ajudar a que la Lliga vagi envant, com sempre he dit l'objectiu és treure un regidor i així tenir veu dintre de l'Ajuntament.

    I per acabar, una altre cosa ha de quedar clara i és que la Lliga no té ni doblers ni càrrecs per oferir, per aquest motiu és totalmet fals que hagin oferit doblers o càrrecs a gent per venir a la llista.
    Anònim said...
    Alegria a la vila!!!

    El batle a ampliat la edat pel dinar de dia 30, ara es a partir dels 18 anys!!

    Aixi que ja o sabeu tots, dia 30 d'Abril tots es majors de 18 anys a dinar. pensau anar a cercar els tiquets als llocs que posa el programa.
    Anònim said...
    Si només tan presionat els de la Lliga has tengut sort n'hi ha que els han presionat tots els partits.
    Anònim said...
    No, no només han vengut els de la Lliga, també han vengut els de Convergència, però la diferència està en les formes de fer les coses i les formes de demanar-les, a Convergència son molt més senyors que aquests de la Lliga, això ho puc afirmar aqui i davant el Rei.

    I ara demanareu, idò perqué no hi has anat a les llistes de Convergència? perquè no vull tenir res a veure amb exuemitas ni res que recordi a UM, però valorant les persones convergència sen du un 6 i la Lliga un 1.
    Però jo seré fidel als meus principis i votaré el PSOE.
    Anònim said...
    Companyero, o ets molt important o ets molt bufa, una de dues.
    Anònim said...
    Ai que no ha vengut ningú a cercar te que ho dius per dir, bé a no ser que siguis un exregidor del PSOE.
    Anònim said...
    OH, tranquil tot s'era molt guapo, no t'auras de preocupar de res, i ja voras tot sera molt bo de fer!


    I UNA MERDA!!! PP ABOLICIÓ
    Anònim said...
    I es Santanyiners amb aixo de ser bufes, s'en duen sa teada grossa!!!!
    Anònim said...
    Au idoooooo!
    Anònim said...
    El mateix et dic, el PP treurà només 8 regidors, i tots vos podreu juntar i viurem un mon de felicitat i fantasía, tot serà millor, serà fantàstic!!!!!!! Però haureu d'arreglar les coses amb en Biel de convergència que heu acabat barallats com a moixos!!!

    En aquests casos l'ignorància dona la felicitat!! Endavant Lliguers que ho teniu a la vostra mà!!! Pobres infeliços....
    Anònim said...
    Del que cada vegada estic més segur és del despreci que senten els peperos cap a tots els que no pensen com ells, és un odi que els surt de dintre, sense compassió ni tolerància de cap mena. Llegir frases com aquesta...
    " Aqui els unics que tenen por de ni tans sols treure un regidor son els de la Lliga, que es dedican a insultar i menysprear als altres grups polítics, sobretot al PP. Però com que aqui es gratuit insultar"
    ...només son una mostra del victimisme quela caracteritza, molt més propi de beatos falsos que de persones com Déu mana.

    Visca el Barça.
    Anònim said...
    Veig que durant aquests dies que ningú ha dit res a favor del PP tot ha estat una bassa d'oli, un convent de beates i sants que lluitan contra el dimoni (PP), però a partir del moment en que algú defensa el PP la cosa ja canvia..... quina guarda que sou!!!
    Anònim said...
    Fotre normal, es que, qui defensi es PP de Santanyi, que so fasi mirar...
    Anònim said...
    Idò tu diràs qui hem de defensar..... Lo que passa es que veis que la gent donarà un altre cop el seu suport al PP, i que per ventura en lloc de treure 10 regidors i quedar a les portes d'onze (faltaren uns 30 vots) en treurà 12, i això vos corromp l'ànima i vos tira tots els plans abaix, però sabeu que, m'importa ben poc, pujau pujau, que la llei de la gravetat està descoberta i com més pujeu i mes amunt estareu duran aquesta campanya més fort caureu després del dia 22 de maig. Després ja riurem i farem festa ehhh!!!!!!!
    Anònim said...
    I ara que ho veig, a sa foto d'aquesta entrada pareix que en Font ha vist algun policia al public i ja aixeca les mans, se deu pensar que l'han tornat a imputar?????
    Anònim said...
    Si és per imputats a ses pròximes fitxaran en Camps i segur que a tu et faran content.

    PP Txorisos!

    Au venga ves a pasturar al Palma Arena.
    Anònim said...
    Me pareix que els forofos (perque son un grup de forofos, com els del Betis o el Barça) del PP no teniu assumit que la vostra secta ha governat sempre, i vos preneu ses critiques a la gestió municipal com un insult personal. Això només passa al PP, i vos dic sincerament que me feis por. Per mor de sa meva feina sempre he hagut d'actuar com si fos votant des PP. Si sabessin que no els vot ja men hauria hagut d'anar a fer feina a fora poble, no exager. Esper que la Lliga aconsegueixi un regidor i que en Pere no s'acolloni davant els metodes del PP. Des d'aqui tot els anims del mon. No en deixis passar ni una, sé que no et corrompras perque ets una persona integra. No puc firmar aquest escrit perque vos jur que me fan por, talment com en un temps que creiem oblidat
    Anònim said...
    Que diiiiiiiiius, si en Pere es el mes pepero de la vila, si el PP li falta un regidor se vendrà per 5 euros!!!!

    Força Barça i Força Convergència!!!
    Anònim said...
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
    Anònim said...
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
    Anònim said...
    HOLA SOM EN XAVIER PROHENS, NO SOM MASSA POLITIC, PERO AQUI M´HE ENTERAT QUE ES PRESENTA UN AMIC MEU. ESPER QUE LI VAGI BE PERQUE SEMPRE LI HA AGRADAT MOLT SA POLITICA. PERO PER LO PRINCIPAL QUE ESCRIC, COSA QUE MAI HAVIA FET EN TEMES DE POLITICA, ES QUE HE LLEGIT MOLTES CRITIQUES, INSULTS, DEFENSES DE PARTITS,ETC, PERO AIXO ES MOLT FACIL A L´ANONIMAT, NO S´HA DE SER TAN COVARD, I SEGUR QUE TOT ANIRIA MOLT MILLOR. A VEURE A PARTIR D´ARA QUANS SERAN NORMALS, NO VALENTS, DE POSAR ES NOM, JA QUE NO PASSA RES, AHHH, I VISCA EL BARÇA, NO SE SI HO GUANYAREM TOT, PERO JA HEM GUANYAT QUAN ENS SEIM A VEURE SA TELE I DISFRUTAM DE COM JUGUEN, GUANYIN O PERDIN....SA POLITICA HAURIA DE SER UN POC AIXI, INTENTAR FER SES COSES BE TAN SI GUANYES COM SI PERDS. UN SALUDO A TOTS
    Anònim said...
    Realment és d'admirar que algú doni sa cara. Molt ben fet Xavi.
    Anònim said...
    El teu cosí Andreu Llambias et felicita Per aquest escrit tan magnific
    Anònim said...
    aixó si que es posar ordre
    Salutacions
    Pere
    Anònim said...
    aixó si que es posar ordre
    Salutacions
    Pere
    Anònim said...
    Pere??
    Anònim said...
    que so fasi mirar... el pp ruina total
    Anònim said...
    Pensau que es necessita comprar una casa per fer un museu a Santanyi o hi ha altres coses més necessaris. "IDEAS UNICAS DES PP"
    Miraulo, per AIXÓ si tendran euros no? jajajajjajaja quina vergonya
    Anònim said...
    Fa rialles que a s'Alqueria Blanca, el consistori, o millor dit el Sr.. Vidal que va ser el que o va prometre, no Sabí distingir entre prometé una pista de tenis i posar un corral de ovelles.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites