Des de el Blog del Municipi de Santanyí, pensam que una bona opció abans de la campanya electoral seria organitzar un debat entre els diferents candidats a la batlia del Municipi de Santanyí, com fan altres Municipis, i amb la col.laboració del Diario de Mallorca.


Un debat és un bon mecanisme per donar a conèixer les propostes dels candidats i per què el ciutadà pugui exposar davant els candidats les seves inquietuds.


De tothom es sabut que hi ha molts d ciutadans que no van al mitin dels partits polítics en temps de campanya i altres que hi van per arribar a un tros de coca amb verdura. Però si que a un debat on i participen els diferents candidats hi va la gent interessada amb les propostes dels candidats.


Vist que aquest any hi haurà candidats nous, Juli Fuster (PSOE), i Pedro Burguera (Lliga), encara més interessant sembla el debat per poder veure les seves capacitats de debat davant un veterà de la política municipal que és en Miquel Vidal ( PP ) i també per què el ciutadà pugui plantejar les seves dubtes, que són moltes, als polítics.


Cal dir que si l’agenda del Diario de Mallorca ja està plena i no hi ha cabuda pel debat dels candidats del Municipi de Santanyí, es pot organitzar igualment sense la col.laboració del diari, si els candidats tenen voluntat de participar hi.

101 Comments:

  1. Anònim said...
    Clar que hi ha d'haver un debat, no em de ser diferents als demés municipis. La gent ho agrairïa molt.
    Mans a la feina.
    Anònim said...
    Si, jo també vull veure aquests nous caps de llista quedar sense paraules davant el batle Vidal, com ja li va passar a don Cosme ara fa 12 a la televisió Felanitxera. Debaaaaaaaaaat Debaaaaaaaaat Debaaaaaaaaaat!!!!!
    Anònim said...
    Però sense col.laboració de cap diario de mallorca, que aquests son anti PP. Un debat net!!!
    Anònim said...
    Si, farem venir El Mundo, s'ABC, i Intereconomía, perquè així pogueu manipular la informació. Però què vos heu pensat ??? A porgar fum !!!
    Vot útil: Lliga Regionalista
    Anònim said...
    NO, no farem venir ningú, un debat net i objectiu, però que sigui al començament de la campanya, així vos evitareu perdre temps en campanyas estèrils.
    Anònim said...
    Aquí només xerrau de PP, PSOE i LLiga, ¿ això vol dir que no hi haura CxI ?, perquè seria molt interesant que el candidat de CxI també participàs al debat, ja que una de les gran qüestions que tenen molts de ciutadans és:

    - ¿ Que pensen els polítics del tema de la gravera?

    -¿ Que faran els futurs candidats si governen amb el tema del camí de Consolació?
    Anònim said...
    Aquesta si que m'és bona. Li deixaren prescriure l'expedient dins una calaix i ara vol que la resta de grups li treguin ses castanyes des foc. Au Bielet a prendre...!!!! No va caure culpa teva?; idó paga!!!!
    Anònim said...
    Volem un Debat!!! tots, cara a cara!!! davant es poble.
    Anònim said...
    Dia 7 de Maig?
    Anònim said...
    Va be!!!!! q confirmi el Sr Vidal
    Anònim said...
    Que o confirmin tots, i donin la cara al poble!
    Anònim said...
    I el PSM i Esquerra, que arriben a fer???
    Crec que enguany no hi haura cap opció d'esquerres. Per aixó que es PP tregui es 17 i per avall.

    Santanyí fatxa. Quin oi.....
    Anònim said...
    A on el poden fer? llocs grans!
    el teatre per exemple?
    Anònim said...
    No n'hi haurà cap de l'oposició que tengui collonets de pujar a debatre res amb en Vidal. A tots les va be esperar darrera la roca.
    Anònim said...
    Si es vera aixó, pues que proposin es debat, i despres es vora qui realment te collonets o no...
    Anònim said...
    Que si home que si, que jo dic que s'ha de fer el debat quan antes millor, així es vorà qui mostran els peus, i si en voleu fer un de numeros 2 de llistes també m'agrada......
    Anònim said...
    que putes de numeros dos, que es numero dos des pp faci es debat amb sos numeros 1 des altres partits i les se menjara amb patates frites, si son cuatre replegats que encara no saben si se presentaran i an agut de cercar gent que parexera que les an tret la mar
    Anònim said...
    De la mar els del PP,per exemple en doro (quan m'ho varen dir vaig pensar amb en doro que tira bombes) i suma i sigue.

    Deixau de criticar i de dir dois un debat entre el candidats és una bona cosa, i penso que estaria molt bé, i per cert si el segón del PP es tant bo, no se perque en 4 anys de legislatura, en Miquel Vidal no l'ha deixat xerrar mai.

    I una cosa esta ben clara que molt de mèrit té la persona que van el cap davant d'una llista i molt més si el que cerca és el bé del Municipi.
    Anònim said...
    Si, com la notícia del fitxatge sonat de la Lliga, ja tenian raó, tan sonat tan sonat que es de manicomi!!!!!
    Anònim said...
    Hay quina porrrrr!!!!!!
    Anònim said...
    Si, la veritat es que hi ha molta por, sobretot entre els membres d'aquets partit nou que lligarà a Santanyí, segons he pogut saber de boca d'un dels seus membres, tenen por que no treure cap regidor i que l'aventura política els pugui repercutir negativament a les seves activitats privades o empresarials. Així de clar m'ho han dit. La veritat es que coses com aquestes donan poca confiança en aquest tipus de partits. Despres tenen algun problema i totduna es senten perseguits polítics. A jeure tots!!!!!
    Anònim said...
    "an agut de cercar gent"

    jejeje.
    Anònim said...
    Si i tant mira el PP al final amb quins s'han hagu de quedar.
    Anònim said...
    La diferència es que el PP s'ha quedat amb els que ha volgut i han dit que no a molta gent, incluit el cap de llista de la Lliga, que no ho hauría estat si li aguessin oferit un lloc als 10 primers de la llista pepera i això no m'ho estic inventant, la prova es que ja fa més d'una setmana que tenen les llistes tancades, el programa electoral fet i les fotografíes de candidats revelades. En contrapartida hi ha la Lliga, que a diferència del PP, han estat a ells als que molts de ciutadans els han dit que NO i la prova d'això es que fa dos dies encara cercaven gent.
    Tomeu Bonet said...
    Som en Tomeu Bonet i vull contestar al darrer comentari anònim.

    La lliga fa dos dies que NO cercava gent ja tenia la llista tancada.

    SI i ha hagut gent que ha dit que no volia venir a la llista, i com vaig dir ja a un altre comentari, n'hi havia que varen dir que no perque tenien motius personals i altres per temor, si per temor de possibles represalies, però una cosa és segura que hi havia gent que les ganes no les faltaven.

    També és cert que hi ha hagut gent que ens ha dit que no venia, però que també ens va dir que ho havia dit al PP quan l'hi varen demanar.

    Però també és cert que l'idea de formar part d'un projecte nou, d'una cosa nova, com és la Lliga ha il.lusionat molt a la gent i ens ha ajudat a fer una llista de gent molt vàlida i en ganes de fer feina i també ens ha ajudat a fer un altre grup de gent que sense venir a la llista vol ajudar, i de fet ja ho estan fent.

    També hem de tenir en compte que a la llista del PP només han hagut de cercar 5 o 6 persones noves, ja que tots repeteixen, i no per ocupar primers llocs, poca renovació, no com la LLiga un partit nou que ha hagut de cercar tot un equip de 17 persones.

    En referència al cap de llista penso que si surts de l'anonimat l'hi podràs demanar el perquè ha sortit del PP, ja ho ha explicat a altre gent del mateix PP i els ho ha deixat ben clar.

    I del debat entre els candidats, n'estic totalment a favor, penso que és una cosa molt important abans d'unes eleccions, i penso que s'hauria de fer.
    Anònim said...
    Tens raor la lliste de PP ha estar consesuada amb la junta jejeje!!!!!!! Mira un poc mes a Dins el teu partit i lo primer q heu de Fer es aprende aescoltar!!!!!
    Anònim said...
    Amb el Sr Miquel Vidal els del PP no teniu ni veu ni vot sou xotets de corderta i ademes coeccionats

    Bebebebe!!!!!!
    Anònim said...
    Jo lo que veig es que aquí tothom xerra de por i veig que tots en tenen, pero tots...que ja vos pareixeu als que sempre xerren del altres, como aquest Tomeu Bonet que pareix que lo unic que li preocupa es fomentar i fer intentar veure que aquest partit nou es una alternativa reial al PP. Res mes enfora de la realitat. No vull dir que a Santanyí no puguin anar millor ses coses, però crec que el PP ho ha fet més bé que qualsevol altre partit ho hagués pogut fer. I tenc molt clar que es el grup que ha de gobernar. I el señor Font, ha volgut crear una teranyina estratégica propia per el seus interesos y per obtenir poder, i lo únic que está conseguint es que la gent como a santanyí quan li demanan si volen anar a les llistes diguin que no...perque saben que no tenen molt de futur, inclús que els pot pasar factura...no hem d'oblidar que aquesta "lliga" se está formant per candidats que la majoría son els excluits dels altres partits(per qualque cosa será) i el altres candidats no tenen cap experiència política.Fins el Psoe obtendrá més vots, segurament...
    Anònim said...
    PSM: partit mallorquí, però que a Santanyí gairebé tots son externs. Tot i això, es un partit serios que aconseguirà els vots dels seus. Jo li pronostic 1 regidor.

    PSOE: Partit amb el 75 per cent del seus vots a les anteriors legislatures aconseguits pel senyor Eloy Jesus Nuñez amb un 60 per cent dels vots aconseguits de Cala D'Or. Ara amb la poca popularitat del seu lider, tot i que per mi es mes apte que l'històric Nuñez, i afegint-hi les formes poc ortodòxes de la successió, li faig un pronòstic de 3 regidors.

    ERC Santanyí: No se molt bé qui serà el candidat però quan parlam d'aquests partits un tant extremistes o antisistema, no importa qui sigui el seu líder, treuran els vots de la gent que te les mateixes ideologíes, deixant de part el programama electoral. Pronòstic de 0 regidors.

    Convergència per les Illes a Santanyí: Te un lider que es mou molt, fa cas a la gent i te els seus seguidors, però el problema del camí de Consolació amb tots els episodis coneguts i el rosegall d'UM li passaràn factura. També te un bon element a s'Alqueria Blanca que segur que aconseguirà allà un bon resultat. Li pronostic 2 regidors.

    Lliga Regionalista Santanyí: Partit poc conegut, partit creat a base de gent procedent d'altres partits com PP i UM, partit que està al primer any de legislatura, líder poc conegut a la societat pública santanyinera, poc ganxo i poca participació als actes socials. A tot això podem afegir que hi ha una altra persona de qüestionable reputació, tot i que es molt conegut a Santanyí no es conegut per coses gaire bones. El meu pronòstic es de 0 regidors.

    PP santanyí: Es el partit de sempre, conegut per tots i amb un líder amb experiència política, molt coneixedor de estratègias políticas i sumat a tot això la peça clau que es diu Llorenç Galmés. El meu pronòstic li dona 11 regidors.

    Tot això pot variar amb +1 PP -1 Convergència (tot i que es poc possible) o be +1 PP -1 PSOE (cosa que tampoc crec que passi)

    He intentat fer un analisi objectiu de la realitat del nostre municipi i esper que ningú es senti infravalorat o ofès, aquesta no es la meva intenció.
    Anònim said...
    El Sr Font es una persona amb dos co.... Cosa que no els hi pasa las del PP . Que tots son xotets de cordeta.

    Aquest Sr que ha fet aquesta analisi objectiu don treu les dardes.....si vol jo tambe en puc Fer un danalisi ?????
    Anònim said...
    Una anàlisi rigorosa però amb dades insuficients. Òbvia determinats detalls com que:

    CxI és un poti poti ideològic sense uns objectius o valors clars. I a nivell local es pot dir que és un partit d'una sola persona. Es cert que a s'Alqueria Blanca hi tenen un bon element. Però també n'hi ha d'altres igualment vàlids. Així que hi ha molt per decidir.

    Que el PP com a referent moral de govern responsable està a la mateixa altura que aquesta persona de questionable reputació que tothom esmena és un fet. Matas, Palma Arena, els pots de Cola Cao, el Palauet, respall de bany de 300 euros... sortiran inevitablement a relluir durant aquesta campanya. Com afectaran a nivell local (sobretot a l'hora de desmotivar el vot dels peperos)? No ho se, però dir que no afectaran és un incert.

    Que la lliga, malgrat els handicaps locals (i a l'espera de veure el que posen els programes), compta amb un actiu de reconeguda solvència com és Jaume Font (i amb això ja hi ha un bon ganxo). Podrà això suplir la manca de carisma atribuida al cap de llista local? És un altre incert.

    Que l'espai polític que ocupava UM ha quedat desert i que difícilment podrà ser ocupat pel PP.

    I sobre en Llorenç Galmés, jo no diré res dolent, però hi ha altre gent que si; per que no hi ha cap moix que no tengui coa.

    En tot cas a jo m'es un poc difícil assignar un nombre de regidors, amb un grau de certesa suficient. La gran incògnita és saber que passarà amb els vots de UM i amb els vots dels desencantats del PP (si és que n'hi ha, per que de renou en fan poquet, poquet).
    Anònim said...
    Compenyero si te bases amb que el líder de la lliga es poc reconegut i no asisteix als acres socials basta veure la poca rigurositat del teu analisi , el que el poble demana son programes electorals reals , el del PP ja heu sabem i DIU: " no te preocupis que tendras un lloc feina al Ajuntament o a Palma " . Basta en veure la lliste apereguda en aquest bloc per veure el "Gran " Nivell del PP.
    Anònim said...
    No és ERC de Santanyí. Simplement Esquerra Santanyí.
    No te rés que a veure ni amb sa República, ni amb Catalunya. I de extremista no en té rés.
    Si llegisis un poc els diaris, sabries que va esser l'unic partit que va abandonar la seva cadira i el séu sou quan es va destapar tota la corrupció de UM, i com que eren del pacte, no volien seguir amb un equip de govern corrupte, així que crec que han d'esser un poc respectats. Ja que són gent de paraula i fan les coses ben fetes.
    No com molts d'altres que estant imputats no hi ha qui els mogui de la seva cadire, per cobrar el sou.
    Anònim said...
    Jo encara no he vist el programa de cap partit per això no el puc jutjar. De totes formes si et fixes he dit "a l'espera de veure que posen els programes" al tercer paràgraf.
    Anònim said...
    Tu lo que ets es com tots el del PP vos sobre arroganci i molt Poca humiltat i sobre tot a Santanyi aixo de mirar pels interesos del poble un "cuec".

    Au per aval!!!!!!!!!
    Anònim said...
    No saps ni lo que escrius tercer paragraf no posa la teva rectificacio . No se qui ets ni me interesa pero basta veure que no saps no lo que dius .... Com el gran líder i el Sr Galmes ....!!!!!!

    Saps que ets : Un comendattttt i molt poc objectiu!!!!!!!!!
    Anònim said...
    "Que la lliga, malgrat els handicaps locals (i a l'espera de veure el que posen els programes), compta amb un actiu de reconeguda solvència..."

    Això és el que posa el tercer paràgraf. Si la lliga treu un bon programa, serà un actiu més. A part de les persones els partits també són idees. Això és el que deia. I a hores d'ara ningú sap ni el que farà el PP (lo de posar "enchufes" ja ho donem per suposat) ni el que farà el PSOE, el PSM, Esquerra, la Lliga o CxI.
    Anònim said...
    De cada vegada veig més clar que treuran molts més vots totals la Lliga i CxI anant per separat que no els que treurien si només haguessin anat únicament baix les segles de CxI. M'he explicat?? Aquesta és una dada a tenir molt en compte.
    Per altre part segueix pensant que treuran més vots es de sa Lliga que es de CxI, no sé si per sa novetat o per haver-se deslligat de s'herència de UM.
    Com més partit hi hagi més repartits els vots. PP, Lliga, PSOE, ES, CxI...
    Al PP, sincerament, crec que no li convé gens que hi hagi molts de partits; sempre i quant treguin representació a la sala. Llàstima lo del PSM, ja que el seu nom "estirava" un poc més que ES.
    Anònim said...
    Crec que el senyor que s'ha dignat a perdre un poc de temps a fer l'analisis dels que surtiran com a regidors ha encertat en tot. Es molt a tenir en compte. De major vull ser como tú....
    Anònim said...
    No si ara resultarà que és més important el carisma del canditat que no les idees o projectes que pugui tenir.

    Ara m'explic perquè ha guanyat en Vidal tots aquests anys i perquè ho va fer en ZP a les darreres eleccions. Hipocresia de la gent que jutja abans d'escoltar. Així va el país, i no en parlem del municipi.

    I per tots aquells que diuen que els dels PP ho fan tan bé, basta anar a fer una passetjadeta pels pobles del municipi i veure la quantitat d'endolls nous que tenim a la Sala. Clar, que si tenim opinions sense sortir de canostra... Ojos que no ven, corazón que no siente, no és vera? Au idò, seguim així, ignorats!

    Maria
    Tomeu Bonet said...
    Desgraciadament avui en dia per dedicarte a la política no valen les teves qualitats, i les ganes de fer feina, el que val és que has de ser una persona que no has d’haver romput un plat mai en la teva vida i que no has de ser capaç de donar la teva opinió davant els que te comanden.

    Em sent al.ludit i no és la primera vegada que contest en aquest comentaris anònims que parlen de la meva qüestionable reputació, com ja he dit en altres comentaris, vaig cometre un error amb la gestió del meu negoci, i el vaig solventar, sense perjudicar a ningú i si hi ha algú perjudicat pels meus actes que ho digui, però no de forma anònima, a pesar d’això com sempre dic la política és una cosa que m’agrada, i per aquest motiu, i després de que el partit del qual era militant fos dissolt, he decidit formar part del projecte de la Lliga d’en Jaume Font, i ajudar en aquest grup d persones que ja hi ha al Municipi de Santanyí i formen una llista que es presentarà a les eleccions del 22 de Maig, jo com ja he dit som un mes dels que no van a la llista però que ajudarà a que la Lliga al manco pugi tenir representació dintre de l’Ajuntament.

    I també vull dir que per ventura la Lliga no és l’alternativa al PP de Santanyí, però si que és un partit nou que ha nascut i vol creixer, és ben normal que hi hagi gent provinent d’altres partits, i sobretot així com esta la política avui en dia, però si que hi ha una cosa segura amb la Lliga i és que és un partit que no esta hipotecat en cap cas, la Lliga no deu favors a ningú i per això no els ha de tornar, la Lliga és un projecte nou i la gent que hi participa és gent que té ganes de fer canvia la manera de fer política, perquè els polítics fins a dia d’avui s’han equivocat.
    Anònim said...
    Molt be Tomeu estic amb tu força!!!!!!
    si ens em de posar a mirar la reputacio de la gent porem començar Per. El Sr Miquel Vidal q tots sabem quins eren els seus colors abans de estar en el PP.
    Anònim said...
    Laltre no vaig poder asistir al debat a politic a Campos pero el vaig veure per internet i el CAP de Lliste del PP va dir:
    1.- Farem majoria absoluta. (Arroganci)
    2.- Baixarem els salaris ( Mentider)

    Ademes de q el seu pare te un litici contra Lajuntament de Campos per 27 Milions d Euros ( Casi res) per una llisensi dobres irregular consedida Per. El antic equip de govern del PP i avalada per el Sr Mates.

    Tot Aixo heu dic per fer veure que aqueueixes son las Personas que avalen els nostres candidats al Ajuntament de Santanyi el Sr Vidal i Galmes i no fa falta dir que igualment pel Sr Bauza.

    Aixo es tot el q vaig poder treure clar del candidat del PP a Campos
    Anònim said...
    I el Sr Canaves que el va traicionar!!!!!!
    No volgueu vendre una moto els del PP al poble.
    Anònim said...
    El Sr Solana x Cala Dor despres dun dinar crdant pel mig del Carrer " Lamar a Salas que venga la grúa ....." aixo son els personatges que tenim per dins L Ajuntament.
    Anònim said...
    Segons els comentaría vertits sobre en Tomeu Bonet , i que en aqueix blog i en altrs bandes ha dementa disculpes i se ha arrepentir del seu error, pareix mentida que els del PP per defensarse hagin de atacar a les persones i no oblidem que el que va fer era en ambit personal.

    Que comencin per el Sr Mates i la seva Sra que aquesta si que ens han costat dotblers al Mallorquins i al Santanyiners
    Anònim said...
    I del chalet ilegal a Salqueria tambe en podem parlar.
    Anònim said...
    No men faltaria d'altre que ara defenseu a nen Tomeu. No feia contes comentar aquest tema però això ja es riurersen dels santanyiners. I qui et diu que els qui l'atacan siguin del PP, o a cas ell va fer distinció a l'hora de pagar les assegurances a la compañia entre els que eran del PP o no??? me pareix ridícul defensar a Santanyi una persona que va perjudicar tanta gent de Santanyí, i que tots sabem qui som i que feim. Ambit personal, au tiraaaa!!!! Si esque sou vosaltres que estirau la llengua a la gent, no veis que als ciutadans que ens va perjudicar mos cega veure com sen riu de noltros a cara destapada!!!!!
    També podem parlar de no fa tant de temps, quan suposadament ja havia demanat disculpes, que va passar a l'amipa de Blai Bonet amb els doblers gastats curiosament sense factura que ho justificas???? val mes que calleu que estau mes guapos.
    Anònim said...
    I de que el PP va llogar un local per 9000 € al batle de Salqueria xerreuna un poc els del PP i donau explicacions al poble
    Anònim said...
    Som Amic den Tomeu i si ell en dona permis vos comentare qui li va fer el llit ...
    Tomeu Bonet said...
    No discutiré més en gent que només es capaç de criticar dintre de l'anonimat, no puc entendre com tanta rabia faig a algunes persones.
    Anònim said...
    I de que Lempresa roca sigui la majoritaria de les adjudicacions de les obres a Santanyi !!!!!
    Anònim said...
    Si estasis a ca teva no en faries gens de rabi. No se com no ho vous que no ets per estar pel mig en política.
    Anònim said...
    I de que la mare del tinent batle sigui la Jutjase de Pau!!!!
    Anònim said...
    Jo no estic dins sa politica ni vaig contra estari pero Per. Suposat no en fareu combregar amb una roda de moli!!!
    Si sou bons per criticar heu de ser bons per rebre!!!!
    Que ni ha Per. Tots!!!!!!!
    Anònim said...
    El problema que te aquest Sr que iu que li vaig rabi es que vos pensau estar damunt un pedestal i vos creis que el poble es beneit...!!!

    Quan tan començar a tocar sa fibre basta be veure com tas posat i mhas enviat a callar ... A lo millar ets tu q no hAuries de estar pen mig si no aceptes el que te diven i nomes ETS bo Per. Criticar mira un poc mes a dins ca teva !!!!!!
    Anònim said...
    Pareix mentida que volgueu entrar a n'aquests tipus de debats que no benefician a ningú. Crec que haurieu de deixar la familia de la gent i els assumptes personal i dedicarvos a fer política neta, a presentar projèctes i alternatives i que la gent decideixi per les aptituts i el projècte presentat i no per les desqualificacions personals i familiars.
    Anònim said...
    crec que l'administrador aquest blog hauri de posar punt i final a aquest anominat, per ventura d'aquesta manera s'aturarien els comentaris tret de lloc i els que punyen dins la merda. Tambe crec que es hora que aquesta persona doni el nom o fagui aclarir el problema que tengui a la cara i no per aqui. Tomeu força que som molts els que estam amb tu. MIQUEL
    Anònim said...
    Exàcte, no es tracta de censurar els comentaris, sino que la gent que vulgui opinar ho faci amb identificació, inclus es podria demanar el nº de DNI per comprovar que l'identitat es correcta i així fer un gran debat de gent de la vila amb noms i llinatges i que cadascun opinas baix la seva identitat i responsabilitat. Tomeu força que en tens dos que estan amb tú, i si aconsegueixes les claus de la caixa fort de l'Ajuntament ja serem 3. Festa Festa!!!

    JOAN ANTONI
    Anònim said...
    Ideologies apart...
    A jo també en fa rabia que s'ataqui d'aquesta manera a n'en Tomeu, vos arriscau a que es comentaris es tornin contra voltros. Ja vaig dir un dia que qui més qui manco té alguna (o moltes) cosa de la que se n'arrepenteix, i hi tornau un pic i un altre.

    BIEL.
    Anònim said...
    Idò que les treguin i les valorarem i en compararem la magnitut.

    JAUME
    Anònim said...
    Si un només llegís es darrer comentari no sé que pensaria ;-)

    "Idò que les treguin i les valorarem i en compararem la magnitut."

    Això ja és XXX !!!
    Anònim said...
    Vull recordar que tot això ha derivat aquí, perque la gent s'arriba a cansar de que s'ataqui sempre als mateixos. Si en lloc de començar els comentaris a aquestes entrades sobre la Lliga insultat i desqüalificant a l'altre gent s'hagués fet, per exemple, comentant qui son els candidats, que pensan del poble de Santanyí, quin son els seus projèctes, la cosa hauría anta per altres derroteros. Pero si mirau un poc els comentaris, son tots menyspreant i atacant als altres, fins que la gent es cansa i també critica i ataca, això es la llei de la naturalesa. No ataqueu i no sereu atacats.
    Tomeu Bonet said...
    Desgraciadament Santanyí és així, no hi ha polítics a Santanyí, la gent no viu la política, i això és un fet ben demostrable, 30 anys del mateix, n'hi ha que fa 30 anys que hi son i encara van a les llistes.

    Hi ha molts d'altres municipis que hi ha hagut moltisims de partits independents que encara hi son o han desaparescut i alguns que han governat, però a Santanyí NO, sempre hem vist el mateix, és ben normal que ara que ha sortit un partit nou a 35 dies de les eleccions, inesperat, la Lliga d'en Jaume Font, no hi hagi arguments i tot siguin atacs a les persones, és una cosa nova el partit es nou, torn a repetir no esta hipotecat no té favors a tornar.

    Aquesta és la real.litat i si no feis una prova intentau mantenir una conversa de política amb algún membre de la llista del PP que no sigui en Llorenç Galmés o el batle.
    Anònim said...
    Tu ho has dit, a Santanyí no vivim la política, aqui vivim de projèctes i de gent seria que gestiona el nostre municipi com cal i dona els resultats que esperam i es per això que candidatura rera candidatura tornam a donar la nostra confiança als qui consideram que ho han fet be, si hi ho hem de fer 30 anys mes, que així sigui!!!
    Tomeu Bonet said...
    Això ho dius en serio???. Has fet una volta pel municipi, has anat a Sa Cala???, has anat a fer una volta pel centre de Cala D'or???.

    Has ist els problemes que hi ha per tot el municipi, has fet una volta per Soller o port de Soller, Cala Ratjada, Port d'Alcudia, esta a tope de turistes i aquí que hi ha???

    Quins son els projectes que hi ha??

    Au venga¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Ara m'agrada, quins son els projèctes que presentau per arreglar el que segons tu no va be?
    Tomeu Bonet said...
    N'hi ha no hi ha que pasar pena, però el que m'agrada que ara ja tires pilotes fora i en lloc de contestar fas una pregunta, aixì com sol passar a les sessions plenaries quan l'oposició demana algua cosa.
    Anònim said...
    Veig que ets molt bo per parlar però a l'hora de la veritat no tens ni idea de gestionar un municipi, el que tira pilotes fora ets tu.
    Ja que ho has anomenat,al Port de Soller, per exemple, no està a tope de turistes, esta buit, l'unic que hi ha es ocupació minima de turisme de senderisme, ja que degut a les obres del nou passeig no hi ha gairebe reservas hoteleras. Però, contans l'alternativa política de la Lliga, contans els projèctes que teniu pensats i no donis falçes informacions ni parlis de cosas que no saps.
    Anònim said...
    De tot això que veig per aquí, l'únic que tenc ben clar, és que sense el PSM (he llegit el comunicat de Txell i Maties de que no es presenten)l'única opció del vot progressista a Santanyí és per Esquerra. Els altres ja fa massa anys que s'arrosseguen, i si volem una cosa nova, haurem de confiar amb un partit nou, i aquest és Esquerra, que al manco poden dir que no han fet votar morts.
    Anònim said...
    En relacio al turisme en Tomeu te raor com pots dir que el Ajuntament fa les coses be just Mirant Cala Figuera un referent turistic pel mercat Alemany a día de avui ve un Alemany i pots estar segur que no torna quan veu el lamentable estat en que es troba.

    Cala dor no fa gaire anys estavem entre als tres municipis Capdeventers en Turisme , Avui en dia no estam entre el cinc primers. Alcudia, Cala Ratjada , Cala Millor , Paguera , Palma Nova i si voleu en puc dir mes.

    Entenc que quan en Tomeu parla del port de soller no es refereix a locupacio hotelera si no que es un desti que qualsevol turista dur dins la guía per quan visite Mallorca i el turisme no just es resumeix amb els Hotels si no que hi ha tota una oferta complementaria que viu del Turisme , bars , restaurante, souvenirs etc
    Anònim said...
    Se mha oblidat comentar que la planta hotelera al port de soller es escasa y te el handicap del tunel 5 € Per cami de cada dia els Hotels de les zones que no son de les zones de Cala dor i ja no en parlem de Cala Figuera apostan cada dia per tenir el seus establiments oberts un minim de 8 mesos i ara deman jo?

    Per que a Cala Dor de cada any que pasa la tempora sexcurse? I no val donar la culpe a lhoteler.
    Anònim said...
    Segons el darres comentaris referent al Turime i la exemplar gestio del Ajuntament vull comentar un parell de coses:

    1.- Que lúnica pesona que podia entendre el problemes del Turisme a Santanyi i que ha estat regidor/a del ajuntament , es un/a dels propietaris de un Hotel a Cala Santanyi i que segons le normes urbanistiques si volia reformar el seu hotel havia de tomar una planta de lhotel la cual cosa no sa produit , i deman que ha fet aquesta persona per potenciar el Turisme a les diferents zones del municipi o sa dedicat a aprofitarse de la seva posició per benefici propi !!!

    Degut a la gran cantidad de llocs de feina ( ASESORS) que ha creat L Ajuntament en temps de crisi economica. Deman (Pregunto): L Ajuntament a Apostat per la contraccio de personas amb minusvalia( no incapacitats que ja sabem que a lajuntament ni ha molts) per la integració a la Societat de aquest Colectiu de persones....

    Crec que als Serveis Socials de Lajuntament queden en evidencia daveant daquests fets... . i magraderia que tots aquest que defensen la inmaculada gestio del PP en Diguesin el % que hi ha de Persones en Minusvalia contratades al Ajuntament.

    PD No magradiare veure damunt el programe del PP despres del meu comentari que a les proxima legistura apostasin per la contacció de persones amb minusvalia per que si en 30 anys de Govern no heu han Fet no heu faran ara.

    Val mes callar , que dir que la Gestio de PP es Inmaculada.
    Anònim said...
    Si la Lliga o Cualsevol partit que hes presenti a les Eleccions ha de contar el Seu Programa abans dhora que comensi el PP que dur 30 Anys en el Govern. No volgueu que els Partis que es presentin fagin el Programa al PP!

    Som pobres pero no beneits!
    Anònim said...
    es una llàstima que després de tants anys el PSM no se presenti.
    Però be, si hi ha Esquerra, ja sabem a qui votar els que no som de dretes.
    Anònim said...
    No també vos queda votar a Convergència que és d'esquerres tirant al centro.
    Anònim said...
    Ido si no val donar la culpa a l'hoteler no importa parlarne més, el turisme a Cala Figuera ha estat destruit amb un 90% pels pròpis hotelers. A Cala D'Or s'ha apostat per un turisme de baixa qualitat i ara en pagam els consequencies. Que cadascú agafi la part de la culpa que li toqui.

    Tenc entès que finalment el PSM si que es presenta. I no puc tolerar que es digui que esquerra (republicana de santanyí) es l'alternativa al PSM. Per favor!!!!!
    Anònim said...
    "Idò si no val donar la culpa a l'hoteler no importa parlar-ne més, el turisme a Cala Figuera ha estat destruit amb un 90% pels pròpis hotelers.

    +1 +1 +1

    El 95% diria jo!!!.
    L'Ajuntament com a molt hagués pogut fer una plaça o parc devers "Ses Boleres" o el que era es "Neptuno", o si no on hi ha es "Siesta" (però corrent es risc de que diguessin que ho compraven a "amics" en un cas, o bé que ho expropiaven a n'es contraris a l'altre -ara no és es cas crec-).

    ÉS QUE MAI PLOU A GUST DE TOTHOM REDENA!!!!

    Pensau que és molt dificil intervenir a propietats privades, com a molt pots obligar-los a tenir-ho tancat i poca cosa més.

    També hi ha sa possibilitat de donar sa culpa de s'estat de Sa Cala a n'en Tomeu Bonet, però no seria massa creible. ;-)
    Anònim said...
    convergència és d'esquerres tirant a centro??????
    Socoooooooooooorrooooooooooo!!!!
    desde quan UM és d'esquerres companyero?
    Anònim said...
    jo tampoc no crec que Esquerra sigui l'alternativa al PSM, crec que els d'Esquerra ténen bastantes més ganes de fer feina.
    I que el PSM se presenti, no ho crec, el comunicat ho diu ben clar.
    O és que van d'amagat???
    Anònim said...
    Esquerra havia dit que si el PSM se presentava, ells no ho ferien.
    Esquerra se presenta perque el PSM no ho fa. (llegiu comunicat).

    Si al final el PSM se presenta, vaja un paper que hauran fet, dividiran els vots d'esquerres i enfortiran el PP.
    Anònim said...
    Segons les darreras informacions el PSM es presenta, però per ventura la cosa ha tornat a canviar i finalment no es presentan.
    Per cert, avui ja es dilluns!!!! estam esperan les llistes de la Lliga com el pa de cada dia. Tomeuuuuuuuuuuuuu dona la llista homeeeeeee.....
    Anònim said...
    Faran bé de presentar-se els d'Esquerra, sobretot si el PSM encara no s'ha decidit. No se pot estar pendent sempre dels altres, i si al final no es presenten què? Aquest cap de setmana Esquerra tenia una llista de joves de la vila es deia, amb ganes i il·lusió. Pot ser sigui una bona opció per tenir un missatge nou.
    Anònim said...
    UM és va disoldre, Convergència no és UM, és un partit nou.
    Anònim said...
    Si, només ens faltavan els de esquerra republicana, que viuen de barres i estrelles.....
    Anònim said...
    Jo no sóc gaire polític, però tenc amics tan a Esquerra com a nes PSM i crec que el PSM ha fet una ninada, i no han sofrit que un grapat de joves amb ilusió hagin aconseguit fer una llista. Se pensen que perque fa 20 anys que estan en politica tots els d'esquerra els hi han de llepar es cul. Si havien presentat un comunicat que no se presentaven, lo que havien d'haver fet era fer costat als d'Esquerra-Santanyí i ja està.

    Però bé. Sa politica per el que veig no té amistat, me sap molt de greu per ells.
    Anònim said...
    I avon se poren voure ses llistes electorals?
    Anònim said...
    Dimecres sortiran publicades al BOCAIB.
    viudès said...
    Barres i estrelles? al manco ni tenim imputats per delictes, ni cap militant sense passaport, ni cap conseller adormit a una cadira, ni tampoc hem fet votar morts.
    Anònim said...
    Però tampoc heu gestionat mai.
    Anònim said...
    Heu sabia cert que si deia que no val donar la culpa al hoteler vos tirador al coll de lhoteler ....ja veig que no enteniu ni idea de Turisme .......au venga a pensar!!!!!
    viudès said...
    que gestionar impliqui delinquir és una cosa que només passa als qui fan votar morts, o al que les lleven el passaport, o compren "palassetes" amb els diners dels ciutadans...
    Esquerra ja va abandonar les seves conselleries per no ser còmplices de tots aquests, no varem voler comandar a qualsevol preu.
    Anònim said...
    Au que els catalans es preocupin de catalunya i no venguin a tocar els collons per Santanyí, que en lo malament que esta tot només fa falta venir amb idees rares d'esquerrans republicans de catalunya.
    viudès said...
    escolta, jo som tan santanyiner com tu, i al manco dic qui som i no m'amag darrera s'anonimat. Valiente, que ets un valiente!!
    viudès said...
    i si enteneu per idees rares que fer politica no és robar, ni fer votar morts, ni viure del cuento, donç si, noltros tenim idees rares.
    Anònim said...
    Teniu idees per fomentar el turisme del municipi, idees per sortir de la crisi, o només idees per fer pintades a les parets i fer manifestacions, perquè l'herencia que vos ve de Catalunya no és de lo milloret.

    Encara no heu aportat res a Mallorca i a Catalunya poca cosa però si que a Catalunya els teus també han robat molt.
    viudès said...
    la feina d'Esquerra Santanyí, és a Santanyí, no a Catalunya. I si que en tenim d'idees per tot això que tu dius.
    Anònim said...
    I aquest Exconseller d'interior deu saber com és que el batle de Santanyí cobra de funcionari de la conselleria d'interior sense anar hi perque ve a l'ajuntament de Santanyí.

    Au demana li explicacions al exconseller.
    Anònim said...
    viudès no escoltis a ningú de tots aquests de sa lliga dels morts o de UM
    Anònim said...
    I que voldi que ha descoltar els del PP !!! Aixi anammm!!!!
    Anònim said...
    101 ueeeeeeee

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites