Des de fa quasi quatre anys des de el blog hem dit i tornat dir que hem de canviar dinàmiques nocives molt arrelades al municipi, sabiguent que ni és gens fàcil, però estam convençuts que ha arribat el moment del canvi.


Un canvi en el que la informació, transparència, comunicació i participació siguin el fonament d'una nova relació entre l'Ajuntament i els ciutadans. Prou d'ulls cecs i oïdes sordes.


Un canvi que signifiqui recuperar l'ètica a la política, parlant clar amb valentia i sense càlculs electorals. Prou de regidors que pensen més en la seva carrera política que en els ciutadans. Prou de nepotisme, de clientelisme, de mangarrufes. Necessitam polítics que defensin els interessos col·lectius no els "familiars".


Un canvi amb regidors que només es centrin al Municipi de Santanyí, prou de regidors-consellers i regidors directors-generals hi ha molta de feina per fer al Municipi de Santanyí més que suficient.


A 41 dies de les eleccions i a pocs dies de tancar les llistes dels candidats que es presentaràn a les eleccions, ja sabem la lista del Partit Popular. Durant quatre anys d’haver dit i tornat dir que el Municipi de Santanyí necessita un CANVI i de que gent propera al Partit Popular en els seus comentaris deixassin clar que farien una renovació per poder donar aquest CANVI al Municipi, ha arribat l’hora de que ja sabem la llista del PP, i de renovació molt poca i millor dit la poca renovació ha estat dels regidors que molestaven que tenien alguna cosa que dir i eren capaços d’enfrontar se al batle.


El Municipi de Santanyí està molt ferit, el turisme la nostra principal font d’ingressos, no importa al Partit Popular, la regidora i batlessa pedanea de Cala Figuera l’han feta fora per lo malament que ho ha fet, però no han estat capaços de posar a un altre persona de Cala Figuera capaç de lluitar per la gent que viu a Cala Figuera. Cala D’or el mateix un batle pedaneo i a més regidor de turisme, ( sensetenir idea de turisme) vuit anys que ho és i tot són crítiques no és capaç de fer res per Cala D’or i molt manco pel turisme del Municipi, i després de vuit anys encara hi ha associacions hoteleres i molts de tour operadors que encara no sabem qui és ni el coneixen, però el PP l’ha tornat a posar com a Candidat.


El Partit Popular de Santanyí ha fet una llista de TITELLES, i no és el que necessita el Municipi, el Municipi de Santanyí necessita gent válida i que vol fer feina perquè estima el Municipi, perquè estima Santanyi, S’Alqueria, Calonge, Cala D’or, Cala Figuera, Es Llombards.....


Per això i tornam a repetir que a 41 dies de les eleccions i a falta de saber els candidats dels altres partits, si aquests no ofereixen una alternativa per aquest CANVI, la millor opció serà el vot en BLANC per no tenir un ajuntament ple de TITELLES.

73 Comments:

  1. Anònim said...
    En Miquel Vidal va els sis al Consell, això vol dir que si entra de batle, presentara la seva dimisió i en LLore´nç serà el batle, i en Solana de Cala D'or els segón batle, au ido que vos pensaveu del Cala Dore que nomes sortia els vespres.
    Anònim said...
    Notícia bomba! El PP ha recuperat na Tiu! Els qui esperaven un canvi ja el tenen pels morros! Vols brou idò taça i mitja!

    Això si, hem de reconeixer el fabulós registre interpretatiu de la ex-batlesa de Cala Figuera fent es xou dins s'ajuntament.
    Anònim said...
    No serà la noche de los muertos vivientes?
    Anònim said...
    Nikol mal te veo.
    Anònim said...
    El cert i ben cert és que a Santanyí hi ha governant "una casta" de polítics i crec que no fa falta que digui de quin partit són, que ells s'ho fan i ells s'ho mengen. És ben hora de que entri gent nova, amb noves idees i noves il·lusions.
    Anònim said...
    Mare meva, tenir a n'Alvarito Solana de segon a l'ajuntament es terrible, aquest homo no l'ha escoltat ningú mai xerrar, es un inepte I a Cala d'Or no el volen, si el batle Miquel Vidal es torna a presentar estarà enganant al poble perque de sobte presentarà la seva dimissió. Quina vergonya de PP, meam si el PSOE I la lliga poden guanyar aquestes eleccions !!!
    Anònim said...
    Pressions al candidats per que es retirin abans de començar? El joc brut comença abans de la campanya? Hi ha por a les files dels partits? Tendrem "duelo al sol" o tendrem un passeig triomfal de Miquel Vidal? Hi ha algú que pugui discutir la majoria del PP a Santanyí?

    Preguntes per ara sense resposta pels electors santanyiners...
    Anònim said...
    in memorian: http://arregla-consolacio.blogspot.com/
    Anònim said...
    Ja tenim llistes del parlament! És una pena que tinguem una tercera cambra per enviar-hi en Solana... Però, ara que hi pens, al parlament hi ha bar, així que pot ser que el trobem allà.
    Anònim said...
    Au ido ara els dos primers de la llista que no eran titelles, resulta que un va de sis al Consell i l'altre de 27 al Parlament, 3500 euros cada mes, aniran a Palma i Santanyí en mans de les titelles.

    Això és enfotar se dels que els han de votar.

    Que hi haguessin posat na Tiu que ja sabia com anava, i no l'haguesin feta enfada tant.
    Anònim said...
    De cada vegada veig més clar que en Biel Batle ha apostat a n'es cavall perdedor i ara ho vol arreglar fent de torpedo pels del PP. Té tanta barra com puro !!!
    Anònim said...
    En Miquel al Consell, en Llorenç al parlament i en Solana a l'ajuntament.

    TOMA MORENOOOOOOO!!!!!! (Deia en Rickefeller).
    Anònim said...
    Teniu una idea molt equivodada del Sr. Solana; n'Alvaro en primer lloc és un senyor, en segon és una persona molt responsable, i en tercer...umm, en tercer,...ahhh siii...sempre va molt mudat.
    Anònim said...
    Jo només el que veig és que la llista del PP si és com realment diven, ha perdut molta qualitat, vosaltres veis qui pot anar a cultura?, o veis qualcú capaç de fer unes festes con calen?. N'han llevat els dos que més feina feien, i han afegit una guarda de.....
    Anònim said...
    No me crec, però de cap manera, que en Biel Batle tengui res amb el PP, només teniu que pensar amb la putada que l'hi han fet amb la gravera, que si fos per aquesta família el camí a hores d'ara ja estaria arreglat.
    Anònim said...
    "N'han llevat els dos que més feina feien, i han afegit una guarda de....."

    OVELLETES o si voleu xotets de cordeta (com es de Norit, que eren molt guapos).

    "No me crec, però de cap manera, que en Biel Batle tengui res amb el PP..."

    La polítca fa extranys companys de llit.
    Anònim said...
    feste teste...........
    Anònim said...
    vui dir FESTA FESTA............POCA FEINA I MOLTES RIALLES
    Anònim said...
    Biel Vidal a sido toda la vidal "BATLE"
    Anònim said...
    Ben cert, la política fa molts de amics!!! i des vespre a nes dematí, te fa enemics, i si no, mirau s'opelero i en Biel batle, de esta que casi casi dormien plegats, ara casi casi ni es miren a la cara!!! que es de bruta sa política.
    Anònim said...
    Ja arriben ses eleccions,
    prestau tots moltes atencions,
    ara veurem qui mos posara mes messions,
    que el reguem a ell a ses votacions.

    Es PP ha caducat,
    una guarda de xots a manat,
    i si no va be es governant,
    adios aviat haurà escampat.

    Es PSOE mos du gent de fora,
    massa en tenim pes poble,
    gent no gaire amable,
    que ni tan sols sap s'hora.

    També tenim sa lliga,
    no les coneixem molt encara,
    no sabem qui es que dara sa cara,
    per voler governar aquesta garriga.

    Direm de convergència,
    que sa llista no es ben segura,
    i alo-millor per ventura,
    no tendran molta experiència.

    i de moment no en sabem pus,
    ja que els altres san retirat a temps,
    alo-millor no estan molt contents,
    de haver deixat en concurs.

    Per un futur millorar,
    jo vos dic que aneu a votar,
    votau es que trobau que millor pot governar,
    i menys mos pot robar,
    que no estem per regalar.
    Anònim said...
    En Biel Batle ha decidit enforsar-se amb el que queda d'UM comandat pel capità Melià Ala Trista. És normal que la gent amb interès per la política cerqui una opció de futur (Lliga) enlloc d'anar-s'en a l'ostracisme cantant la balanguera. En Biel s'ha errat i ho pagarà per que el camí que ha agafat no du a enlloc.

    Per cert, els socis del Mallorca poden ser membres de convergència? I els del Betis?
    Anònim said...
    Ai opelero! que se te ve el plumero, ara el teu objectiu atacar en Bielet...............
    Anònim said...
    Pobre Bielet,
    te vol fotre s'opelet?
    t'auras de posar ben dret
    perqué no te tomi es puret
    Anònim said...
    Podeu cantar i fer glosses
    amb les coses d'en Bielet,
    que ara ja es ben claret
    que totes són errades.
    Anònim said...
    I per cert, al marge d'en Biel i es de s'Opel, es primer que es va divorciar d'UM va ser en Melià.

    Quan es capità abandona es barco, abandona es mando. No pot exigir a ningú que el segueixi.

    Si en Melià va cridar "sálvese quién pueda" ara que es begui es brou.
    Anònim said...
    Hem de ser clars... CxI fa olor a mort.
    Anònim said...
    En Bielet va fer un forat
    davora una carretera
    que va caura dins sa cantera
    que ell havia comprat.
    I ara resulta que s'Alqueria
    no poden veure la Verge Maria
    per que en Biel, es del forat,
    amb el batle està emprenyat,
    pel forat de la carretera
    que ell va fer a la pedrera.
    I passen els dies i cosses
    i el forat només fa nosses
    a tots els que sense haver-ho fet
    s'han de menjar el batle i en Bielet.
    Anònim said...
    Passarà el que passarà i serà el que serà. No obstant, hem de reconèixer que els de sa lliga han fet un esforç per aproximar-se a la gent de sa Cala. Amb dues setmanes han demostrat més interès per sa Cala que en Miquel Vidal en 15 anys. I si no vos-ho creis, demanau per sa Cala si s'ha mogut o no cercant gent.
    Anònim said...
    Es batle de Santanyí de cada vegada es pareix més a n'en José Luís Moreno....

    PER QUE TOT SÓN MUNYECOOOOOOS!!!!!!
    Anònim said...
    qualqu sab si el dissenyador de moda que se presenta per sa lliga es es de S´alqueria o es de Calonge?
    Anònim said...
    Una cosa és segura que és del Municipi de Santanyí.
    Anònim said...
    Ie les noms que sortien que anaven amb la llista de CxI son veritat o no, algú sap qui hi va. Fan molt poc renou. Srà veritat que CxI fa olor de mort.
    Anònim said...
    Quina llista de CxI? Que jo sàpiga ningú ha vist aquesta llista ni sap qui són els que hi surten. Llevat d'en Jaume Rigo de s'Alqueria que segur que hi va.
    Anònim said...
    ÚLTIMES NOTÍCIES! Hi ha PÀNIC a la llista de CxI no tenen gent hi han anat a punyir a la llista de la Lliga per veure mem si pesquen res.

    Més informació: Jaume Rigo, candidat de CxI a s'Alqueria Blanca pel parlament.

    Es fanàtics dels cocorrois també poden anar amb CxI?
    Anònim said...
    Es ben vera que sa lliga ha demanat a molta gent per anar-hi a les seves llistes, però això no es una bona notícia, això vol dir que si ho han demanat tant es perquè a tots o a gairebé tots als qui ho han demanat els han dit que no perque no veuen en la lliga un partit que doni confiança ni il.lusió....Siga Buscando!!!
    Anònim said...
    Imagina el PP que donant carrecs i llocs de feina tampoc troba gent vàlida que vulgui lluitar pel bé i pel canvi del Municipi de Santanyí.
    Anònim said...
    Al manco els de la LLiga voeln escoltar i volen parlar amb la gent.
    Anònim said...
    Sa Lliga lligarà, d'això no en tenc cap dubte. Com cap dubte tenc a s'hora de pronosticant es colapse electoral de CxI i s'entrada a la UCI del Psoe (tanta sort que amb un metge ho tendran més bo de dur).

    De fet crec que es secret seria que el Sr.Bonet passas a un segon terme i deixàs fer feina, de cara a la galeria, als demés. Personalment, jo sé que en aquest moment en Tomeuet és una persona molt valida, responsable i capacitada, pero n'hi ha d'altres que encara tenen el vot a l'aire i que no pensen com jo. (Sempre n'hi ha de durs de mollera)
    Evidentment, no estic parlant de guanyar (ni amb pactes) cap eleccions, però sí de fer-los veure a n'aquest que comanden ses orelles al llop. Que ja s'ho mereixen un poquet¡¡

    Sa gent, no ho oblideu, vol veure progressos relacionats amb el TURISME que al cap i a la fi és el sector que ens manté a tots a suro a n'aquest moment; volem que és cuidin més els nuclis turístics, les infrestructures dels mateixos, la netetga,les platges, la recollida de residus que és faci a una hora adequada..., i, mil coses més.

    També volem que el terme municipal es dinamitzi, que els nostres joves, de qualsevol nucli poblacional, puguin triar entre un gran ventall d'alternatives, quines activitas s'adeqüen més amb les seves inquietuts; música, esports, cultura, aire lliure...
    També més activitat per a la gent major del municipi que ja estan avorrits de fer les mateixes excursions i de jugar al bingo.

    Aplicar una política d'austeritat dins La Sala, sobretot en lo que és refereix a sous disbaratats d'assesors i de secretaris varis...,i, dedicar aquest doblers al departament d'assumptes socials o al de cultura preferentment, que molta falta els fa.

    Podria continuar fins a l'infinit però no és la meva intenció, he deixat pel final una cosa que em pareix essencial i fa molt d'anys que ha desaparescut a Santanyí.
    ¡¡Volem sentir els nostres responsables municipal, elegits democràticamen, APROP DE NOSALTRES!!,... volem trobarlos pel carrer, per s'Alqueria, pes centre de Cala d'Or (ja no dic sa plaça de Santanyí), i volem que ens demanim que trobam, si estam contents, si tenim alguna idea per millorar el municipi...a vegades pens que s'Ajuntament s'ha convertit en una espècie de vedat on és molt dificil accedir a sa fauna que hi pastura.

    Molts de petits detalls formen un gran equip de govern.
    P.E. No trobau que és hora de que algú se n'adoni que la majoria de parcs infantils del terme no tenen ni una punyatera hombra i els nins i els pares no hi poden anar fins a les vuit i mitja per no quedar socarrats. Tan dificil es veura això??? Alqueria, Plaça Ramon Llull, Cala d'Or,etc. És que son tots redena!!!

    Atuuuuuuura....

    Adeu.
    Anònim said...
    Difícil serà veure els nostres governants per la plaça si amb l'alegria que dóna el cobrar seran tot el dia fent la gamba per Palma.

    Això si, el senyor Solana s'ha oferit a fer sa ronda per tots els bars de totes les places de tot el terme i si fa falta dos pics.
    Anònim said...
    No se perquè passau tanta pena i us dedicau a menysprear a les persones individualment. Si realment la llista del PP es pitjor que la de la Lliga o la de Convergència, els ciutadans triaran aquella que millor s'adaptarà a les seves necessitats, no trobau?
    Deixau d'insultar a les persones i començau a defensar un projècte per Santanyí, que encara no heu presentat les llistes i ja voleu saber més que ningú.
    Torn recordar que una campanya electoral es per presentar als ciutadans els diferents projèctes de cada un dels partits polítics i fer-los entendre que el seu es el millor, però no recurrint a l'insult personal de les persones de l'altre partit, perque això només demostra la poca capacitat de gestió i la falta de personalitat política per fer front a quatre anys al govern d'un poble.
    Anònim said...
    p ppp pero bueno....
    Anònim said...
    Mem mem, anem per passes.

    1) El Batle té 4 feines. Cobra amb dietes per fer de batle (45.000) i no haver de renunciar al sou de funcionari (30.000?). S'ha auto enxufat a s'empresa municipal com a president del consell d'administració amb un sou de 55.000 i ara 36.000 anuals més per fe de conseller al consell de mallorca. Supòs que lo únic que queda es autonomenar-se batle pedani de Cala Figuera (15.000) i crec que ja haurà arrodonit el seu salari de 181.000 euros anuals.

    M'agradaria veure quantes hores passa a cada feina. I lo molt que li ret. Així no es extrany que necessitem assessors i funcionaris per fer sa feina que es suposa que han de fer ells.

    2) Que en Solana bou com un xot és un fet, de domini públic per dos motius: a) ell no s'amaga gens; b) ha sortit publicat a la premsa (fet memorable). No seria cap problema si aquest bon senyor fos una estrella del rock o un artista bohemi, però mira tu, justament és un càrrec públic que es passetja en acte de servei constantment entrompat i representant es poble. Si això ho fa un municipal l'engeguen de sa feina. Però mira tu, ell té sort. Un gatús no pot manar un cotxe però si que pot dirigir un ajuntament (i així ens va). Però tranquil, si trobes que dir que una persona que beu tot lo dia és un gat, podem insinuar que es pareix a n'en Boris Yeltsin quan dirigia s'orquesta i tant contents. Això si queda igual a s'altura d'es betum.

    3)El batle de Santanyí s'enfot d'es ball i d'es sonador i mentres cobri passa de tot premiant en Solana amb un tercer mandat (volies brou, tassa i mitja).

    Si comentam ses coses amb gràcia es per riure un poc. Per que si ho diem en serio fa plorera, autèntica plorera.

    I això no són insults, basta bé mirar els comptes de l'ajuntament o passatjar-se per Cala d'Or per poder tocar-ho amb ses mans.

    Així tot encara tenim sort... en Solana no va estudiar de metge.
    Anònim said...
    Ara m'acabas de confirmar que no teniu cap arma política per poder qüalificar la gestió de l'Ajuntament i el futur projècte que te el Partit Popular de Santanyí pel nostre municipi, fas el que jo he dit que no s'hauría de fer. Però be, a jo ja em va bé, si en lloc de cercar una alternativa vàlida amb gent apte voleu fer campanya de desprestigi personal, aplanareu encara més el cami de la victòria del PP.

    Per cert, tu no deus ser en Tofol?? es que m'han dit que un tal Tofol feia cridades per intentar convençer la gent perquè es presentàs a les llistes de la Lliga.
    Anònim said...
    La lliga cerca i recerca i sempre obté la mateixa resposta NO!!!!!! i això que ara regalaran un cotxe (Opel segurament) a la persona que els contesti afirmativament per incorporar-se a files.
    Anònim said...
    Dia 18 acaba el plaç per tenir les llistes entregades i sense errors, avui ja es dia 13 i no sabem res de ningú exceptuant el PP, seràn unes eleccions sense oposició? ompliran les llistres atropelladament sols per poder fer candidatura? com a molt tard ho sabrem dia 18......
    Anònim said...
    Criticar uns emoluments exagerats i, per altre banda, a un senyor que té una malaltia incapacitant per gestionar correctament un càrreg que implica patrimoni públic està molt enfora del menyspreu, del joc brut, de demostrar falta de programa electoral o de ser una campanya de desprestigi personal. Aviat no podrem fer un etxem sense demenar-vos permís catxindena.
    Anònim said...
    "Ara m'acabas de confirmar que no teniu cap arma política per poder qüalificar la gestió de l'Ajuntament i el futur projècte que te el Partit Popular de Santanyí pel nostre municipi".

    T'ho diré amb dues paraules: Cala Figuera. Hi pots anar, la pots veure i la pots tocar.

    Per la resta com que supòs que teniu un model de futur ja el veuré al programa electoral, que no feis comptes complir, com el passat.
    Anònim said...
    Si si, però les llistes quan han de sortir???
    Anònim said...
    "Una campanya de desprestigi personal"
    En Solana se la fa tot sol, cosa que no m'importaria si no fos per que és un representant públic (com ho diuen al PP? un representant de "Lo nostro"?). Si està malalt que es doni de baixa i que vagi al metge, com tothom; però per l'amor de Déu que deixi de fer es ridícul en nom del Poble.
    Anònim said...
    No ho va dir així el poble de Cala D'Or ara fa 4 anys quan li va donar la victoria sobre el senyor Nuñez per primera vegada. Ara xerrau molt i després vos heu de menjar les paraules, això mateix es deia d'ell ara fa quatre anys i ja vareu veure els resultats. Dedicauvos a lo vostro i deixau que sigui el poble el qui faci la triada dels seus representants.
    Anònim said...
    "No ho va dir així el poble de Cala D'Or ara fa 4 anys quan li va donar la victoria sobre el senyor Nuñez per primera vegada".

    "Beneficios pasados no aseguran ganancias futuras". Això conta-li a n'en Nuñez que ja li val.

    "Ara xerrau molt i després vos heu de menjar les paraules". No vendas la piel del jabalí antes de haberlo cazado (ho deien a n'Asterix).
    Anònim said...
    Per cert, si voleu sentir notícies de la llista de lliga, comprau demà l'útima hora i veureu lo malament que va.
    Anònim said...
    uuuuuuuuuuuuuuuuuh
    Anònim said...
    "Criticar uns emoluments exagerats" Veig que no soc l´únic que ho pensa.
    Anònim said...
    Per cert PePeros com dius lo de que la llengua pàtria és un mèrit i no un requisit? Guai! Sort que l'Estatut posa que és la llengua oficial. Si això ho feis amb el que està escrit no vull sabre el que fareu amb el que no està escrit.

    I ara que hi pens, el model de futur de Santanyí quin és: es Palma-Arena?
    Anònim said...
    Segons la lllista des PP digaume un nom per Cultura i Turime
    Anònim said...
    Regidor de festes crec que heu tenen clar
    Anònim said...
    La gent no vol anar a cap liste per por a les represalies ha on em arribat !!!
    Anònim said...
    No i no es l'unic que empina el Sr. Solana...
    Anònim said...
    Son molts el qui voten el PP per por de les represàlies del batle Miky, perquè el qui no el vota i ell ho sap, es pot preparar per una bronca disfresada de mentides però d'aquelles que fan molt de mal.

    Quantes mentides dius Miquel amb una setmana?

    Fa estona que ta conec.
    Anònim said...
    "La gent no vol anar a cap liste per por a les represalies ha on em arribat !!!"

    A Santanyí dia 13 d'Abril de 2011.
    I funciona com Sicília (i si res no ho canvia continuarà funcionant com Sicília, sistema cosmista-corleonista).
    Si voleu un canvi quan estiguin acabades ses llistes ja triereu a qui votar.
    Anònim said...
    L'ex-edil Tia Company dona instruccions a la Piiiiiili per saber com ho ha de fer per governar el poble, es tan mentider i tan fals com tots els peperos que coneixem.
    Na Pilililili ja cerca vots per les personetes que no podran anar a votar perquè ho facin per correu, ordres de Maria Pons.
    En Pep Vadell presenta al seu fill a les llistes per ell poder governar el poble de S'Alqueria i beneficiar els seus interessos que son molts.
    Tant de temps de cercar el PP a S'Alqueria! i han sopegat de ple.
    Anònim said...
    Si es veritat que a día davui cerquen vots quan encara no es pot ,es perque deuen tenir por de que se destapi la gestio daquests darres anys ja que si tan segur heu tenen no se de que pasen pena ......es hora de que els ciudadans del municipi de Santanyi anem fent un pensament de on ens duen aquejas gent
    Anònim said...
    Per a la vostra informació. La Lliga tancà ahir la seva llista.
    Anònim said...
    MENTIDA!
    Anònim said...
    MENTIDA!
    Anònim said...
    que en sabeu de CxL...???
    Anònim said...
    aquest que insulta tant no deu ser un que firma moltes vegades? faria be mirar dins ca seva
    Anònim said...
    Jaume Rigo el 6 al parlament en Biel de sa gravera el 12.
    Anònim said...
    ja ho va dir cert PSMero, S'Alqueria es un "parc temàtic del 36"

    Hem de tornar treure ets fusils i cavar trinxeres, hem de provar d'enviar un cotxo al cementeri de Porreres?

    Ja esta bé homos, punyeta !!!

    Segons va dir cert polìtic local, sa política es per riure, au idò
    Anònim said...
    Si La Lliga aconssegueix formar una candidatura més o manco decent, i en Jaume Font té la amabilitat de venir a Santanyí a explicar el seu projecte, crec que molts de santanyiners li faran costat, inspirarà més confiança i resultarà més proper que en Cosé Ramón Bausá aquest.
    No hem d'oblidar que hi ha vida més enllà de Son Danús, també hi ha eleccions al parlament de les Illes Balears, i aquesta campanya arrossegarà molts de vots a ses municipals. No massa gent vota partits diferents a ses municipals i autonòmiques, i una bona campanya de'n Font a ses autonòmiques (amb en Matas amb un peu a sa presó i en Bauzà ultranacionalista espanyol) poden afavorir sa candidatura de sa Lliga santanyinera.
    Anònim said...
    veig que ningú sap res de res. au idò.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites