En acabar contarem.



Sembla que les noves tecnologies estan pitjant fort en aquestes eleccions al Municipi de Santanyí ara ja son dos els partits que es mouen a traves de blogs i de facebook, la Lliga i Esquerra de Santanyí, com varem dir desde el blog publicarem totes les entrades que ens faceu arribar, sigui del partit que sigui.

Avui en Pedro Burguera de Lliga ens ha enviat el següent escrit:

En acabar contarem.

Mig en broma mig en serio molta gent ens ha demanat pels pactes post electorals. Per tant, en primícia, mig en broma i un poquet en serio, aquí teniu el que pot passar el dia 23:

1) Si no obtenim cap regidor, no pactarem amb ningú.

2) Si el PP treu majoria absoluta, no pactarem amb ningú.

3) Si La Lliga obté majoria absoluta, no pactarem amb ningú.

4) Però si els regidors de La Lliga són decisius per elegir qui obté el govern local, llavors pactarem amb aquell partit (o partits) que prometin millorar més la vida dels santanyiners i tinguin possibilitats per fer-ho. Si podem obtenir pel nostre municipi transferències o inversions d'altres institucions (autonòmiques o de l’administració central) això, i només això, marcarà la diferència. Òbviament, en aquest cas, el suport estarà condicionat a l’establiment d’un calendari i al compliment real de les promeses i terminis indicats.

La Lliga és un partit que ha nascut sense cap tipus d’hipoteca o servitud, ni amb cap altre partit ni més enllà de la nostra comunitat. Ocupem un espai de centre, regionalista i lliberal que ens permet arribar a acords satisfactoris per tothom. Fem comptes explotar aquest avantatge per obtenir el millor pel nostre municipi i la nostra comunitat. Podem pactar amb tothom per millorar la vida dels habitants del nostre municipi i ho farem. La nostra força rau en la nostra independència.

El nostre únic deute moral és amb la gent del municipi de Santanyí i de la nostra comunitat. Venen temps difícils, els recursos seran escassos i la possibilitat d’obtenir millores significatives d’altres administracions pel nostre municipi, vendrà donada per la nostra capacitat de fer valer la nostra veu enfront d'interessos partidistes i particulars.

En tot cas millorar i engrandir "lo vostro" serà la nostra principal preocupació, passi el que passi.


Lliga Santanyí.

4 Comments:

  1. Miquel Sitjar said...
    Això vol dir que si a la comunitat autònoma guanya el PP segons li donen els sondejos, aqui, a Santanyí també hem de votar al PP perque si també guanya tendrem molt bona relació amb la comunitat autònoma i Consell i així rebrem tot el suport a mode de subvencions i inversions pel be de nostre municipi i pel be dels Santanyiners. Molt Bé, així ho farem!!
    Lliga Santanyí said...
    Estimat senyor Sitjar,

    Tal com indica el meu comentari, l’escrit era “mig en broma i un poquet en sèrio”. Així mateix, el propi títol (“en acabar contarem”) vol remarcar el fet irònic que representa la preocupació sobre possibles pactes electorals degut al moment en què ens trobam (amb la campanya electoral sense encetar).

    No obstant, vull deixar clar des d’un principi i, ara, sense cap tipus d’ironia, que el nostre objectiu és aconseguir el millor pel nostre municipi i, tal com indicava el comentari, “sense cap tipus d’hipoteca o servitud, ni amb cap altre partit ni més enllà de la nostra comunitat”.

    En quan a la frase que vostè comenta, només pretenia ser una crítica al fet, que en ocasions ha succeït, de polítics que decideixen alterar el seu criteri en funció de la seva conveniència i no del interès del poble. No canviarem el vot de les persones que confiïn amb nosaltres per una cadira, un sou, un càrrec, un regal, un suborn o, simplement, per “tenir bo”. Els nostres pactes no dependran de la importància o influència que puguin tenir els partits, sinó de la seva adequació al nostre programa.

    La gent que confiï amb nosaltres tendrà veu pròpia. La nostra motivació serà fer sentir la seva veu. Per tant, la possibilitat de pactar amb nosaltres, si això fos necessari, serà el compliment del nostre programa, que és la nostra paraula i el nostre pacte amb el poble.

    El nostre compromís últim és, únicament, amb el nostre municipi i la nostra comunitat. I, tal com indicava en el comentari, “millorar i engrandir "lo vostro" serà la nostra principal preocupació”.

    Salutacions cordials,
    Pedro Burguera
    Anònim said...
    Sa derrera vegada que en Matas va ser ministre de Madrid va dur una piscina ilegal pes tio de "El Mundo".
    I a noltros mai mos toca?

    Comprau Colacao per que amb tanta majoria se acabaran es pots.
    stopgeneta said...
    al manco en Pere diu que vol millorar "lo vostro", en referència a lo de tots els ciutadans.
    En canvi el PP fins ara de lo que més s'havia cuidat era de millorar i engrandir lo seu. No se, a jo en Pere me inspira confiança, no el conec massa però el trop un home legal i transparent. No puc dir lo mateix d'En Font, que ve d'aqui on ve i ja va estar imputat pel tema dels morts. Però be, se trata del municipi i crec que en Pere és un bon element. Si de cas al Parlament votam a un altre.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites