Candidats a Santanyí. (Video)


Aquí podeu veure algunes propostes dels candidats a la batlía de Santanyí. Fitxau vos bé¡¡¡, dels cuatre candidats, quin trobau que fa les propostes més raonables???.







13 Comments:

  1. Anònim said...
    Ja, ja muy buenos este del PI, el más veterano de todos los que se presentan a las elecciones, se presento con el PP con don Cosme, después con CSM, Cosme Siempre Manda, después con UM,despues con CXI, la UM2 y ahora con el PI. Y sus prioridades de grandeza reflejan sus ansias de gobernar, rondas, alcantarillado, FERIA NAUTICA, cambiar una preciosa escuela cen un edificio emblemático para meter oficinas del ayuntamiento y los niños meterlos en otro bunker como el instituto?????. Sñor Biel Vidal, estas elecciones son para cambiar, los tiempos han cambiado y la sociedad también.
    Anònim said...
    ESTAIS TODOS AVISADOS: ¡¡¡ESTA NOCHE EMPIEZAN LAS REBAJAS!!!!!!
    Anònim said...
    Si hagués de votar algú del que son oposició. A mi el que em dona més confiança és en Jaume de Alternativa. El manco les seves prioritats son reals.

    El que manco confiança el del PI,és el mateix de sempre ja es digui UM, CXI o PI com sempre és lo que hi ha, i allà on no hi ha més que no n hi cerquin. Diu que farà tot el que el PP ja ha dit que farà o esta começat i lo de l'escola és un atentat pel poble, per favor, destruir un edifici emblemàtic, per convertir lo amb oficines y parkings.



    Anònim said...
    Si haig de votar
    El PP ni de conya. En Llorenç es un mentider com va quedant demostrat am ses seves dietes.
    El PSOE... Algu sap que han fet? Jo si m'enrecord que no volien es dinar del Batle i be que varen anar despues de dir que no eren d'acord.
    El PI son una banda de expeperos que no varen arribar a res i es presenten com es salvadors de s'illa i sa nostro cultura.
    D'Alternativa no tinc molt a dir pero en Jaume se que ha fet bona oposicio i segurament es l'únic partit que votaria. Encara he de mirar els programes a veure que m'interesa.
    Anònim said...
    Claríssimament Alternativa és el partit que sen du el premi! Les seves propostes son clares i de sentit comú. Si volem un canvi a millor, pp, psoe i pi son més del mateix, un absurd.
    Estic d'acord en que en Jaume Amengual és el que dona més confiança i el que ha demostrat més interés i ha treballat més pels interessos REALS de la gent d'aquest poble.
    Crec que podria ser el millor batle que ha tengut Santanyí! AMÉN!
    Anònim said...
    Escarrufa diró pero es mes natural es en Biel
    Anònim said...
    Jo el que veig és que aquí n'hi ha molts que tenen por de El Pi...no serà que del que tenen por és que els hi llevin vots als altres?
    Anònim said...
    Avui un que va a les llistes del PI, a dins un bar(lloc habitual d'aquesta gent) ha dit, quan ha vist les enquestes del CIS,i que le PI no hi sortia, "Cagondell ja no tendré la feina que em varen prometre si anava a les llistes de Santanyí". Més d'un ja no aniría a les llistes del PI. El que estimen és poder ser clau per colocar se. Basta veure les prioritats del seu candidat, no tenen cap sentit.

    Jo també penso que Alternativa és la solució per un canvi a Santanyí. Molt bé Jaume.
    Anònim said...
    alternativa no val res de res.
    -quina preparació tenen les persones que van a les llistes? tant que diu en Jaume!!! que ho expliqui publicament. (s'ha equivocat amb aquest equip!)
    -ara fa 4 anys les vaig votar perque tenien una linia clara, però ara?? s'han juntat Esquerra republicana de catalaunya, fa a costa de tot!!!izquiera unida, psm, podemos...quin ideals són aquets?
    -el voler ocupar una cadira no ho es tot
    - les persones que acompañen en jaume no se que farien si ens han de representar!
    -fa 4 anys eren gent dels pobles que més o menys coneixiem, però en aquesta ocaió... un desastre!!
    -ahh i sobretot, com a persona que visc a s'alqueria (hi estic casat) no les he vist mes que 5 vegades en 4 anys. això és etar al costat del poble??

    Jaume jaumet més feina i menys...
    Anònim said...
    Esquerra i PSOE son els unics que han fet oposicio i han presentat multiples mocions a pesar del rodillo del PP. A mi m'ha agradat mes l'estil del PSOE, sempre en positiu i fugint de descalificacions personals.
    Anònim said...
    Som jo o cada vegada que surt en Llorenç xerrant a qualque medi pareix que ho diu tot com si s'ho hagués après de carrerilla i sense cap tipus de naturalitat?
    Anònim said...
    Me fa gràcia, xerren de l'equip den Jaume perquè ja se sap que en Jaume és vàlid. que si és dolent, que si no està preparat,... senyal que en Jaume ja ha passat tots es filtres, en té de mèrit! Som de s'alqueria, he vist més vegades en Jaume que cap del PSOE, a la festa del poble hi ha estat sempre, i ha representat moltes vegades TOTA l'oposició ell tot sol. Vergonya vos hauria de fer criticar-lo a ell abans que tota aquesta guarda de vagos, q diven q no volen PP però q no fan res per llevar-lo d'enmig
    Anònim said...
    I que heu de criticar als nous fitxatges d'Alternativa? Que son nous?
    Millor que no estiguin podrits com altres que estan 4 anys a sa cadira sense fer res.

    Jo trob que esta molt be que s'uneixin a un partit diferents idees, si algo fa falta al municipi son idees i no polítics profesionals que el que volen es omplirse ses butxaques.

    No sempre sa inexperiènci es magra, a vegades fa falta un bon corrent d'aire fresc com ara mateix.

    Pens que lo millor siria que hagues un cuadruple enpat i haguessin d'arribar els 4 a acords, siria lo millor per es municipi.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites