La tonalitat dels sobres.


Després d’una intensa darrera jornada de campanya electoral i després de haver conseguit que el PP no tapi els cartells els altres partits, han decidit decorar tantes rotondes con han construit, durant els seus anys de govern, ara toca reflexionar.

Avui, la llei electoral mana que és una jornada per reflexionar i que no es pot fer cap tipus d’acte encaminat a demanar el vot als ciutadans. Demà a les 8 del matí s’obriran les portes dels Col·legis electorals per recollir els vots dels ciutadans.

Així es que Alea iacta est¡¡¡¡¡¡¡¡¡

I un darrer consell pels qui volen que el seu vot sigui secret, recordau que  la tonalitat del sobres d’un partit son bastant diferents els altres, posant un poc d’ull els apoderats poden saber qui votau.

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Efectivamente, el color varia y ademas me he fijado que los sobres que entrega el PP de Santanyi tienen un pequeño bultito en el reverso, donde no hay letras, vamos.
    En un principio pensaba que seria un fallo en el sobre, pero he visto que los demas miembros de mi familia tambien tenian los sobres asi en sus respectivas cartas.
    No se si esto ha sido en mi casa solamente o es generalizado.
    Anònim said...
    Heu vist que a Santanyí ja no hi ha conills? Això és perquè ses rondes van plenes de genetes.
    Anònim said...
    Ni el color dels sobres i que tapassiu els cartells del PP ni que aquest blog fes propaganta en contra del PP i d'en Llorenç. I és que si són els millors, ho són!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites