Tots contra el PP



Aquest cap de setmana passat ha estat intens en quant a mitins polítics. Tots els partits han aprofitat per donar a coneixer las seves propostes.

Com sempre el mitin on i ha participat més gent, si hi ha menjar hi ha gent, ha estat el del PP, 1100 persones amb una posta en escena de luxe, equip de so, pantalles de video, l'únic petit error segons s'ha comentat és l'elecció del presentador de l'acte, que pel carrec que té dins el Municipi hauría de ser més imparcial.

Dues conclusions podem treure d'aquest mitins: tots els partits, PP, PSOE, PI i Alternativa coincideixen amb una única proposta, l'aigua potable al Municipi de Santanyí, per altre part els tres partits que ara estàn a l'oposicio coincideixen amb un altre que és treure el PP de l'Ajuntament que fa 30 anys que governa.

En aquest video podeu veure que s'hi hi ha menjar hi ha gent.

15 Comments:

  1. Anònim said...
    El jutge de pau que les presenta el mitin i el notari que fa visites amb una persona del PP a les persones majors, que no ho havien demanat, dient que anaven de part del batle i insistint perque signessin un poder notarial per no tenir que anar a votar.

    Ho tendreu mal de fer, tobar el PP.
    Anònim said...
    En el tema de "si hi ha menjar hi ha gent" es ridicul. Tots els partits en posen, i si no mirau els cartells que anuncien els mitins. Es més, els del Pi posen actuacions musicals i tot. Es llogic que a s'hora que es fa i vulguien posar. Però quina casualitat que el PP es l'unic que no posar lo del menjar al cartells i es on asisteix mes gent. Els partits que no son el PP maldament en posin, sa gent no hi va. Deu ser que el PP es qualque cosa mes que donar un poc de memjar...
    Anònim said...
    Es jutge de pau hauria d'haver declinat aquesta invitació. Per jo pot fer el que vulgui amb el seu vot, però ses formes s'han de guardar. Diu molt del que els del PP pensen fer amb el nostre poble.
    Anònim said...
    Ara que ja coneixeu als amos, podeu junyir als vostres al·lots.
    Anònim said...
    Tots son d'acord amb es tema de s'aigua i es qui governa no ha estat capaç de lluitar per això en 30 anys.

    Encara així per fer actes que pareixen es concerts de Julio Iglesias si que en saben.

    Això son els qui ens governen.
    Anònim said...
    El PP com sempre "el mes auster" i això en època de crisi.

    He pogut anar als mitings de tots el partits i puc comparar. Es que ni tots els 3 altres partits junts i en tots els pobles hauran fet 1/4 des gasto que ha fet es PP nomes a Santanyi.
    Anònim said...
    Como cambia la historia, antiguamente si no querias pasar hambre te metías a cura.

    Ahora solo tienes que meterte en el PP y no te faltara de nada.

    Vaya puesta en escena, ni que fuera U2.
    Anònim said...
    Fa un parell de dies ja vaig comentar la ironia amb què aquest blog santanyiner s'autoanomenava ''plural i lliure''. Heu vist el títol de la notícia? El record per qui no l'hagi llegit ''Tots contra el PP''. Un poc partidista no? Pot ser els autors pensau que no... però des del meu punt de vista no és una notícia digna d'un blog ''plural''.
    D'altra banda, voldria fer un incís en l'afirmació ''si hi ha menjar, hi ha gent''. Heu vist propaganda del mítin del PSOE del pròxim dimecres 20? Posa a peu de fulla literalment: ''En acabar l'acte hi haurà un refrigeri per tothom!''. Em venen al cap dues idees per interpretar l'afirmació del blog i el cartell electoral del PSOE... la primera, el PSOE intenta desesperadament cridar gent al seu mítin i ha agafat d'aquest blog la idea de com aconsseguir públic i la segona, aquest post ha estat un error d'algú que encara no s'havia mirat la propaganda dels mítins dels partits -diferents del PP, perquè en el seu cartell del mítin no es feia menció que hi hagués d'haver menjar o música després- que tant es defensen per aquesta web.
    Finalment voldria dir que si al mítin del PP hi va acudir tanta gent i als dels altres més bé poca, deu ser perquè la gent del municipi és conscient que la continuïtat del PP al govern municipal és la millor
    opció. O no?
    Poca cosa més a dir... just demanar que reflexioneu sobre el fet què el blog es continuï autoanomenant ''plural i lliure'', perquè d'això no en té res!
    Anònim said...
    Bah manies teves XD
    Anònim said...
    La dubte que te surt de que el blog sigui plural i lliura es pel motiu de que ho es.

    Jo penso que és segons con interpretes els post i aquí la pluralitat, pe mi el títol del blog fa publicitat bona el PP. de fet que tots van en contra del PP ho va dir en Miquel Vidal i el Bauza al mitin, tos el partits cerquen treure el PP de les institucions. per això jo penso que lo que fa aquesta entrada és donar a coneixer el missatge que vol donar el PP.

    Això si també el critica amb el fet de que el que va fer la presentació tengui el càrrec que té.
    Anònim said...
    No crec que al blog siguin del PSOE, ho pareix eh? jo tambe ho he pensat però crec que el que passa de veritat es que no en poden parlar malament del PSOE perquè tampoc poden parlar bé, es a dir, que com no se sap res d'ells de fa uns anys i ara apareixen anant-se a l'esquerra per uns vots i copiant programes es normal que no parlin d'ells. Ni estan ni s'els espera. A terra de ningú.
    Anònim said...
    Aquest blog sempre ha estat plural i lliure. No fa sa farina blana a ningú i per això deu ser uns dels mitjans de comunicació locals amb més difusió de Mallorca. Aquest blog sempre ha estat obert a tots els partits que hi han volgut particiar, normalment partits de l'oposició perquè el PP ja té la plana web de l'ajuntament. Així mateix no censura comentaris, ni tan sols aquells que van contra el propi blog. Per tot això és lliure i és plural.
    Anònim said...
    jajaja, a que sí!
    Anònim said...
    Algú em pot explicar que es "sa geneta"?
    Anònim said...
    Tot el PP de Santanyí fent mambelletes a Bauzá au venga llavor heu de dir que sou els mes esquerranosos del partit. Quina comedi

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites