Hi ha molta de gent que pensa que la campanya electoral no hauría de servir per embrutar el municipi, els cartells amb l’imatge del candidat apareixen per tot i es converteix amb una guerra o més ben dit amb un joc de nins, veure qui tapa el cartell d l’altre amb la seva imatge, la plaça de Santanyi sembla una verbena.

El Municipi de Santanyí és un municipi turístic, estam a començament de temporada turística i quina imatge donam al turista amb el municipi ple de cartells un sobre l’altre, per terra arrabasats.

¿ No hi ha cap partit que una de les seves prioritat sigui la de fer una campaya electoral més sostenible i repetuosa amb el medi ambient i amb l’entorn del municipi de Santanyí ?

Per altre part i com es pot veure a les imatges ahir per santanyí podiem escoltar el comentaris dels partits de l’oposicio en contra de del PP i també per les xerxes socials,  per haver tapat tos els cartells de l’oposició, ¿ Quin sentit té? Desacraditarse més del que estan¡¡¡¡ i demostra que no hi ha cap esperit democràtic.

14 Comments:

  1. Anònim said...
    S'altre dia el senyor Galmés donava les gràcies a les més de "70 persones" que l'havien d'ajudar en aquesta campanya.
    Si han de penjar al manco un cartell cada un, no és raro que ocupin tot el lloc ells.
    Anònim said...
    Aixo es caciquisme i molts de llepons.
    Anònim said...
    De s'únic partit que he vist poqueta cosa es del PSOE. I m'he ficat a la seva pàgina i expliquen que han decidit fer campanya austera. Aquesta aferradissa del PP ha enfadat tothom.
    Anònim said...
    ^""^
    '00'
    >o<
    "m"
    Anònim said...
    Que podem esperar dels partits polítics de Santanyi si no son capaços de posar-se d'acord per aferrar 4 cartells?
    4 partits a un cartell cada un i respectant-se seria lo seu i no haurien de pagar mes en cartells ni pagar-los noltros els ciutadans de Santanyi.
    No es normal que ja es primer dia vegis a un puesto per 4, 3 del PP y 2 des PSOE i no deixin els altres, normal que els aferrin a damunt amb la conseguent guerra de aferrar a damunt o coses pitjors quan se n'acabin els cartells.
    Posau-se d'acord els 4 partits i no embruteu i sigueu serios per favor.
    Anònim said...
    Em pareix bastant hipòcrita el fet que a un blog del Municipi de Santanyí que es defineix com a ''plural i lliure'' apareixin notícies que tenen per títol ''El PP de Santanyí no té esperit democràtic''. Però mem, on arribarem? Jo no he sentit en cap moment que, a Santanyí, el PP manipuli els resultats electorals ni que amenaci a ningú per aconsseguir vots! Això seria totalment antidemocràtic, però penjar cartells de propaganda electoral el temps de campanya... això és ben normal! El PP, com a entitat política realitza una campanya publicitària en un moment determinat per aconsseguir un objectiu concret, en aquest cas, guanyar unes eleccions. Qualsevol entitat pública o privada realitza campanyes publicitàries en moments clau per aconsseguir un fi determinat i no per això els manca esperit democràtic.
    Pentura vos haurieu de plantejar el fet de si és més rebutjable penjar cartells a llocs específicament col·locats per a fer-ne aquest ús o pintar els cartells del PP amb retxes grogues i verdes d'esprai, tal i com algú ''innocent i democràtic'' ha fet als cartells del PP de davora el restaurant Es Vinyet (a l'entrada de Santanyí des d'Es Llombards). A més, m'agradaria fer dues preguntes específicament a aquests que deis que els cartells electorals donen una mala imatge del municipi als turistes: la primera, heu vist fotos de Londres, on fa poc va haver-hi eleccions generals ,de quina manera estaven els carrers plens de propaganda política? i segona, què dona més mala imatge, els cartells del PP o els cartells del PP pintats per ''artistes de la oposició, però democràtics i inoocents''.
    No entraré més en el debat, simplement, el PP com qualsevol altre partit d'arreu del món fa campanya en temps de campanya i promociona la seva candidatura. Els artistes de carrer fan pintades de verd i groc sobre cartells col·locats ben legalment,
    Anònim said...
    En Llorençet de sa geneta s'enfada, i que no es nota quan escriu ell ja, ja!!! el poc esperit democràtic es demostra quan amagau la resta de cartells dels altres partits amb els vostres. Deixi el discurs barato!!!
    Anònim said...
    Poc esperit democràtic el té el que ve dur el XIKI a votar a correus, i ja fa un mes.

    Lo bo es que el pobre home quan l hi demanes te diu é que me donaràn feina....

    Per cert el que el va dur a votar esta molt a prop del batle.
    Anònim said...
    Darrer anònim... vas ben equivocat! No soc en Llorenç. Som una persona normal i corrent del municipi de Santanyí i no estic, ni molt manco, vinculada al PP. Simplement, som objectiva i defenso la lliure actuació dels partits durant la campanya electoral!
    (Per cert, això de '' se nota quan escriu ell '' (referit a en Llorenç... una pregunta, és ell la única persona al municipi que pot escriure en català correctament i sense faltes? On arribarem!?)
    Anònim said...
    Feina per un vot?, ja veureu el nou LIDDEL hi haura com a 100 empleats, només dels que els hi han pomès feina a canvi de votar el PP, com a la jardinería nova, per obrí sense problemes han de xerrar amb el batle per col.locar el personal. Aixo es diu caciquisme.
    Anònim said...
    No em pareix be que es PP ho sembri tot des seus cartells. Tampoc que alguns hi facin pintades perque vos posau en es mateix nivell i perdeu sa rao.
    Anònim said...
    Per al meu gust vostè té tota la raó. Els partits són lliures de fer la campanya. Ells, no fan cap mal ja que com molt bé deia l'escriptor del missatge per TOTS els països amb candidats. Per això, si el PP empapera més que els altres partits "OLÉ" per a ells. La campanya és per això i al que no li agradi a fotre moneies i a porgar fum i fang! Senyor anònim... estic d'acord amb vostè.
    Anònim said...
    El paper ho aguanta tot i tot es pot argumentar però aferrar damunt dels altres no és ni de bon troç democràtic. Tampoc ho és pintar a damunt.
    Anònim said...
    Algú sap si la font d'es Parc al costat de l'institut es posessió den Lorenzo? Es que només qui hi veig la seva cara.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites