Aquí vos deixam la feina feta del Jaume Amengual a l'oposició amb un regidor, aquests darrers 4 anys de legislatura.

17 Comments:

  1. Anònim said...
    hola. visc i estim cala Figuera i no votaré mai a Jaume Amengual!!
    el que esta demostrant es que predica el que no creu!!! que arregli el mar i cel, la piscina... i totes les propietats que té la seva familia perque els altres hem de sofrir les merdes d'edificis que destrocen el que estimam i els nostres turistes queden espantats!!!
    Anònim said...
    fa 4 anys vaig votar a Jaume Amengual amb Esquerra Republicana de Catalunya. aquesta ocasió no les votaré!! m'ha defraudat!! aquesta agrupació que han fet amb representants de podemos, de izquierda unida, del psm i altres partits sense pensar amb el programa ni els ideals i pensant només en ocupar una cadira no me representa. ahh, som de calonge i durant aquests 4 anys no l'han vist mes que 2 vegades, així no li anirà be, no es fan les coses!!!
    Anònim said...
    Aixi no vas be jaume, aquest pic t,has equivocat en moltes coses. Com t!he comentat en mes de una ocassio m sap greu pero els resultats seran pitjors del que esperes.
    Anònim said...
    Som un jove de santanyi i en jaume amengual als meus amics i jo no ens representa amb tot el que diu, pensa i fa. N,hem xerrat moltes vegades i la nostra opinio es aquesta. Temps al temps i veureu que no acaba be la cosa
    Anònim said...
    Nirvis entre els d,esquerra republicana de cantalunya que viven a santanyi!!! Jaume amengual s,ha juntat amb podemos, izquierda unida i el psm ( als que el pare de jaume amengual va abndonar a
    mitja legislatura) i ja no xerra ni escriu en catala!!! Ha perdur el cami!!!
    Anònim said...
    Ho has fet molt bé tota la legislatura Jaume. T'has errat quan per sumar més t'has juntat amb gent que no et convé. Però bé, la juventut té aquestes coses, dels errors també n'aprenen.
    Anònim said...
    Enhorabona per sa feina Jaume, això haurien de fer tots, passar comptes. Jo crec que fer un partit local i compartir un projecte amb gent diversa xerrin com xerrin i vénguin d'on vénguin, està molt bé. Votaré Alternativa perquè estic segura que amb més regidors fareu més feina.
    Anònim said...
    Si totes les veus crítiques respecte al projecte d'Alternativa són per denunciar la proposta de sumar gent progressista d'esquerres de tots els àmbits, és que la cosa va bé.
    En un temps en que els grans partits es divideixen en fills emprenyats, (al PP: UPyD, Ciutadans, Vox... i al PSOE: Podemos, guanyem...) resulta que en Jaume Amengual és capaç de posar en marxa una coalició, on s'hi senten representats des de l'independentisme, l'ecologisme, el nacionalisme, el federalisme i gent que farta dels polítics clàssics, han decidit fer una passa endavant i presentar-se per millorar el municipi.
    Bramau, que això vol dir que anam bé.
    Per altre banda, si em de fer responsable a Jaume Amengual de temes que per molt que afectin a familiars seus, no vol dir que ell en sigui culpable en primera persona, també sabem d'on és Llorenç Galmés, qui, sense tenir-ne cap culpa, se'n ha pogut servir tota la vida també, del llegat de sa geneta.
    Anònim said...
    Hola a tots,
    Som en Sebastià Galmés, germà de’n Llorenç, i estic cansat de que al meu germà se li digui geneta, amb la intenció de vincular-lo al cacic que hi va haver a la vila a finals de segle XIX i principis de segle XX.

    Abans de tot, val a dir que en Joan Verger (el cacic) no va tenir fills. Per tant, descendents directes no n’hi ha.

    En segon lloc, i com tothom sap, a mitjans segle XIX era normal tenir 6 o 7 fills. Idò bé, en Joan Verger (el cacic) era un dels molts germans del padrí del meu padrí, en Sebastià Verger (és a dir, del nostre RE-RE-padrí).

    Per posar aquest fet en perspectiva, i d’acord amb l’anterior: en Joan Verger (el cacic) va tenir bastants germans (no sé el núm. exacte), els quals varen tenir evidentment bastants de fills (és a dir, nebots de sa geneta). Un d’aquests nebots era el pare del meu padrí (en Damià Verger).

    Llavors, si parlem d’uns 4 o 5 germans de la geneta, a 4 fills de mitjana cada un, i pensant que sempre en queda qualqun de xorc, veiem que hi havia uns 12-15 cosins i cosines (un d’ells el meu re-padrí Damià Verger), que tenien molts d’oncles (com tothom), un dels quals era la geneta.

    Seguim: el meu re-padrí es va casar i va tenir fills/filles, un d’ells el meu padrí Sebastià Verger. Paral•lelament, la resta dels 12-15 cosins degueren tenir fills/ filles. Per tant, a 3 fills de mitjana per matrimoni, i pensant que sempre en queda qualqun de xorc, estam parlant que hi havia uns 30-35 fills de cosins (un d’ells el meu padrí Sebastià Verger), que tenien molts de “segons oncles” (com tothom), un dels quals era la geneta.

    Seguim: el meu padrí es va casar i va tenir fills/filles, una d’elles la meva mare. Paral•lelament, la resta dels 30-35 fills de cosins degueren tenir fills/filles. Per tant, a 2 fills de mitjana per matrimoni, i pensant que sempre en queda qualqun de xorc, estam parlant que hi ha uns 50 parents (un d’ells la meva mare).

    Seguim: ma mare es va casar i va tenir fills. Paral•lelament, la resta dels 50 parents degueren tenir fills/filles. Per tant, a 1 o 2 fills de mitjana per matrimoni, i pensant que sempre en queda qualqun de xorc, estam parlant que hi ha prop de 60-70 fills de parents, entre ells jo, el meu germà i el meu cosí.

    Dit tot això, es veu la irrellevància del parentesc que hi pot haver. És absurd vincular el meu germà amb aquell cacic del Segle XIX.

    Respecte al comentari que diu que ens podem servir del legat de la geneta, evidentment és una altra mentidota. El meu re-padrí Damià i la re-padrina no es xerraven amb el cacic, i quan als darrers anys de la seva vida va necessitar ajuda, el cacic fou cuidat per altres nebots i nebodes (recordeu que n’hi havia molts). Per tant, quan va morir el cacic (anys 30) els hereus foren uns altres, i amb tantes generacions passades podeu imaginar que molta gent se’n deu beneficiar.

    Si vos interessa el nostre arbre genealògic, vos puc dir que tenim un antecedent directe i molt més proper com és el nostre re-padrí Bernat Vidal “es metge Llaneres” (pare de la nostra padrina Catalina), persona molt estimada per tot el poble, que fou batle de Santanyí el temps de la república.

    Gràcies per la vostra atenció.
    Sebastià Galmés.
    Anònim said...
    Bones tardes.
    Esper que al final, la gent voti el programa que més li interessi, més enllà de qui sigui el cosí, la padrina els re-padrí o la tia monja de qualsevol dels candidats.
    És obvi que hi ha hagut un equip de govern que no ho ha fet bé per a tothom, així com també o és que hi ha hagut representants a l'osició que han fet la seva tasca millor que altres.
    Basta pegar una ullada als diaris, no només d'aquestes darreres setmanes, sinó dels darrers 4 anys de legislatura.
    Votaré Alternativa perquè Jaume Amengual ha estat qui millor ha fet la feina des del lloc on li ha tocat estar.
    Si no vot el pp és per qüestions purament ideològiques, i els seus integrants, entre els que hi tenc molts amics, ho saben.
    Molta sort a tots i que aquestes eleccions serveixin per fer un Santanyí millor per a tots.
    Salut i força
    Joan Viudès
    Anònim said...
    Crec que fer bé sa feina fa rabi als que no n'han fet ni brot. M'agradaria molt veure què ha fet en Biel i es seu segon, que diuen que sols no han presentat res. Jo no som d'alternativa però trob que això de passar comptes d'una cosa que sa gent ha votat està molt i molt bé. No trob raro que gent de diferents pensaments pugui sumar amb en Jaume, a nes final tot se tracta de posar-hi colzos.
    Anònim said...
    Aquest és un blog serio??

    Ningú comenta lo q surt a sa notícia? que es una feinada a s'oposició??? Mem que han fet els altres, que mos ho mostrin! Un tot ha passat per damunt tota s'oposició sencera! Si tots haguessin fet lo mateix es PP no guanyaria amb majoria absoluta!
    Anònim said...
    A mi me parece que los que han comentado ni siquiera se han molestado en leer el documento que ha proporcionado Jaume Amengual.

    Alternativa va bien si lo único que se le critica es que haya unificado fuerzas que convergen en una misma linea.

    Lo raro de todo los comentarios es que, al destacar que se ha unido a miembros de Podemos, no hayan soltado el mantra pepero y acusar a Alternativa de ser un partido bolivariano, comunista, venezolano y etarra.

    Yo votaré a Jaume Amengual, votaré a Alternativa.

    P.D.: ¿Hay miedo?
    Anònim said...
    Pues yo voy a tomarme un gintonic, por que un gintonic es la mejor alternativa.
    Anònim said...
    Som toni rigo. A s,aslqueria en jaume ni se l,ha vist ni l,esperam! La Prepotencia d alternativa no les dura a enlloc
    Anònim said...
    En Santanyí hay una plaga de alimañas
    Anònim said...
    Hay que seguir votando al pp
    Asi, tendremos fenomenos como Damia Rigo, cobrando 3000 euros al mes y todo el dia en can mosson haciendo palos

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites