Aquesta són les cares de la gent que es presenta a la llista de Alternativa per al Municipi de Santanyí. Començada la campanya electoral, a día d'avui encara hi ha partits polítics que es presenten que la gent no sap ni quin programa presenten ni qui és la gent que es presenta.

Alternativa per al Municipi de Santanyí ha penjat a la seva web els ses estatuts, idol.logía, programa i feines fetes a la passada legislatura.


5 Comments:

  1. Anònim said...
    No conec mes que 4 o 5 pero vei bé que ens donin informació i cares dels que es presenten.
    Poca experiènci pero pareix que molta ilusió.
    Que tingueu sort.
    Anònim said...
    Perque tanta gent si nomes entraran 2 coma a molt? i ademes 3 de Podemos de Cala Dor entre els 10 primers d ela llista
    Anònim said...
    No les vull valorar com a persones perquè no les conec, be no es vera, conec en Jaume, en Xoxa i n'Antònia suau, i tant ells com els altres s'han de respectar com a persones però si que pos molt en dubte la seva capacitat de gestionar el nostre municipi amb temas tan importants com el turisme i que queda patent al seu programa que no en tienen ni idea. A part d'això no m'agrada aquesta mescladissa ideològica i per ser sincer, no m'agraden algunes de les persones que s'hi presenten.
    Anònim said...
    Ufff Jaume és que no la puc mirar no la puc mirar a sa llista.
    Anònim said...
    Moltes cares noves i m'agrada que s'esquerra s'hagi posat d'acord amb gent de tota classe d'ideologia. Esperem que pogueu fer ombra es pp o al manco q no tinguin majoria.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites