Aquí vos deixam el Spot de Alternativa pel Municipi de Santanyí. Que vos sembla???, Ja sabeu qui votareu??

22 Comments:

  1. Anònim said...
    Bon video.

    Molt bén fet i molt proper

    molt Santanyiner
    Anònim said...
    Jo també ho començ a tenir clar i alternativa és l'aposta més segura per qui vol un canvi dins Santanyí. Així que el meu vot també anirà per ells!
    Anònim said...
    i que ha costat als santanyiners? o es gratis?
    Anònim said...
    Molt bé aquest video. Teniu el meu vot. Molta sort
    Anònim said...
    Hem sap greu per molts d'ells... però no. Ja n'hi ha que han embullat sa troca abans de començar. Idò si això és el que ens espera quan arribin, si hi arriben, no vull pensar que pot ser. Mereixem candidats millors.
    Anònim said...
    La hembra del cuco deposita un solo huevo en el nido de otra ave, normalmente de pequeñas aves insectívoras; en la península Ibérica las más comunes son los carriceros y las bisbitas, aunque parasita más de 30 especies. Tras la eclosión de los huevos el cuco recién nacido se deshace o bien de los huevos si no han eclosionado o bien de los pequeños polluelos de la especie parasitada.La hembra del cuco tira del nido a aproximadamente la mitad de los huevos de la otra especie de ave y completa el nido con los de su propia nidada. Al nacer, los polluelos de cuco se deshacen de los huevos o polluelos del ave parasitada, y si hay más de 2 crías de cuco, pelean y la más fuerte tira a la otra del nido, de esa manera, solamente quedara un polluelo que alimentar. los padres alimentan al polluelo hasta que crece a más del doble de su tamaño , hasta que finalmente, se va.
    a said...
    Pues lo he grabado yo,así que sería voluntad propia,ósea 0 costes..y ganas,pues muchísimas...
    Anònim said...
    Jo encara no estic segur que votare. Es PP segur que no i dels altres es que nomes fa oposició Alternativa així que segurament vos donaré es meu vot. Ja vorem...
    Anònim said...
    Esta bien saber que no ha costado un centimo. Si fuera un video del PPSOE se habrian gastado un buen dinero en alguna agencia de comunicación o marketing para que se lo hiciera.

    Esta muy bien hecho el video.
    Anònim said...
    Idò jo si que ho tenc clar. Sempre havia votat al PSOE, pero crec que enguany no es mereixen el meu vot, no han fet res!!
    El PI és un desgavell on hi queden tots els que el PP ha pegat una cosa a nes cul...
    El PP és la mafia més gran d'Espanya...
    Així que Alternativa es mereix la confiança i el vot del poble!
    ANEM A SER JUSTS!
    Anònim said...
    Vota corrupción, vota Partido Popular.
    Anònim said...
    Alternativa es sinceridad y transparencia...JAJAJAJAJAJAJAJAJA
    Anònim said...
    Yo tambien y mi familia eramos votantes del psoe, pero esta vez no lo votaremos. Como si no hubieran estado, no han hecho nada de nada. Bueno, ir a comilonas del ayuntamiento se ve que si, sera para no perder la linea. No nos engañemos, votar psoe es dar confianza quien ha demostrado no hacer nada. La derecha tambalea de podredumbre y corrupción. Aquí la única alternativa es Alternativa
    Anònim said...
    PP = Corrupció
    PSOE = passen de tot
    Pi = exPPeros amb un nom mes nostro i un logo nou pero marca blanca des PP "a veure si pillam 4 vots de 4 botxos"
    Alternativa = Alternativa a lo que hi ha. Ho tenc molt clar tio Llorenç no vengueu a que firmi res.
    Anònim said...
    Jaume Amengual, heu mostrat el plumero. Dir que alternaticva municipi Santanyi es sun partit local que no depen de palma es una mentida como sa catedral. Com heu pogut veure avui , moltes de les persones com tu mateix que anau a les llistes d'alternativa son de partits estatals per tant el municipi de santanyi estaria manipulat per gent de fora. Podem veure la foto d'un membre de la teva candidatura asistinta un acte de podemos que es va celebrar ahir a palma.
    Anònim said...
    Me encanta la valentía que rezuma por este blog. Tantas acusaciones, tantos insultos... y todo desde el anonimato. Animo al dueño del blog a prohibir y bloquear los comentarios en anónimo. Que la gente de la cara
    Pau Vadell said...
    Em fa com a gràcia aquest bloc. No hi havia entrat gaire mai i veig q la cosa promet.

    Seria més divertat sense anònims però.
    Just dos comentaris més amunt parlen del plumero d'en Jaume Amengual.
    Deu ser un "plumero" de faraona perquè el q comenta no s'entera de res.
    Evidentment q la gent a està a Alternativa, a nivell autonòmic, és de molts grups diferents. No són gent de pensament únic com PP o molts altres. Segur que hi ha sensibilitats de tot el ventall d'esquerres dins Alternativa.
    El q volia ser un comentari dolent resulta q mostra una cosa bona: capacitat de diàleg, possibilitats de treballar amb diferents sensibilitats i empenta...
    Anònim said...
    Ja me diras si n hi ha de diferents sesibilitats, n'hi ha que son de PODEMOS, d'aquests que volem ser governats con els de Venezuela. Au lo que sou es una guarda que només cercau treure el PP per poder tenir una cadira, sou tots iguals.
    Anònim said...
    exacte! Alternativa és una mescladissa ideològica que no se sap per on s'ha d'agafar! Ja me direu com poden quadrar: espanyolistes, nacionalistes catalans, republicans, monàrquics, comunistes, capitalistes... quin cocktail més explossiu
    Anònim said...
    Ai ALO ALO, ALO de podrit feis.
    Anònim said...
    Seguid ladrando como lo que sois, perros del PP. Nosotros seguiremos así, porque si ladráis es que algo estamos haciendo bien.

    Que os aproveche lo poco que os queda de mayoría y lo poco de valor que teneis por ir en las listas por dinero y no echarle huevos y tener unos valores incorruptibles, asi salís luego todos...
    Anònim said...
    Claaro..y alternativa también es venezuela y mañana que será,eta?
    Por casualidad no seras eduardo Inda no?y el que te a respondido tu comentario,maruhenda?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites