Ja fa temps varem publicar una entrada en la que posavem en marxa una enquesta demanant a la gent si trobava bé o necesari o podia esperar l'idea del batle de comprar una casa per fer un museu a Santanyí.

Aquesta idea sembla que arribarà a ser un realitat, a molts de medis de comunicació aquest darrers dies s'ha pogut veure la noticia, de que la casa està a punt de ser comprada per part de l'ajuntament de Santanyí.

El porjecte estrella d'aquesta legislatura dels que governen a Santanyí es farà, a pesar de que el secretari de l'ajuntament no es cansa de repetir que l'ajuntament es troba al limit del seu endeutament segons la llei pressupostaria, ara faran un altre prèstec de 850.000 euros a tornar en 20 anys per comprar la casa.

L'entrada que varem publicar era la següent:

A un Ple, el batle de Santanyí va dir que vol comprar una casa antiga per fer un Museu, perquè ell pensa que Santanyí necessita un Museu i és la seva il.lusió que els santanyiners tenguin un museu, un altre qüestió és que hi posarà dins el museu.

Per aquest motiu hem preparat una enquesta per saber que pensa la gent, si pensen que es necessita o no un museu a Santanyí, fet que provocaria una gran despesa amb la compra de la casa, aumentant el gran deute que ja té l'Ajuntament, o la gent pensa que hi ha altres coses més necessaris per fer al Municipi de Santayí.

L'enquesta apareix a la columna lateral del blog.

I els resultats de l'enquesta a dia d'avui són que un 47,73% pensa que si s'ha de comprar, mentrestant hi ha un 33% que opina que no és necessari i un 27'77% que opina que és necessari però pot esperar.

Font: Diari de Balears, 22/02/2010

8 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    A LA FÍ DISPOSAREM A SANTANYÍ D'UN EDIFICI MULTIFUNCIONAL !!!!!!!! GRACIES MIQUEL!!!!
    Aire Fresc said...
    Home, multifuncional lo que es diu multifuncional, no se si ho serà molt.
    Anònim said...
    O ho paga ell?
    Aquesta si que m'és bona!!
    Aire Fresc said...
    No els seu capritxo el pagarem tots els santanyiners durant 20 anys.
    Miquel Amengual said...
    Ho pagarem tots el santanyiners, ben igual que hem pagat totes les infrastuctures del nostre municipi dençà l'any de na Maria castanya.
    Però ben analitzat es una gran notícia l'adquisició d'aquesta casa, tant pel valor multifuncional com l'històric. Moltes Gracies Miquel per emprar els nostres diners amb aquesta gran compra que den ben segur donarà els seus fruits, malgrat a l'oposició i als seguidors d'aquest blog els molesti.....
    Aire Fresc said...
    Pareix que tens comisió amb tantes de gracies. Ja en faràs part si és així.
    Miquel Amengual said...
    Si, en parlar de comision tothom en vol tenir part, tant si es aire fresc com si surt de dins sa fornal.....
    Julià Vila said...
    T'ha quedat un pelet negre a sa llengo.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites